Recept: Chiazaden en Kurkuma Smoothie

Kurkuma wordt de nieuwe gezondheidstrend dit jaar – ik beloof het je. Dit krachtige kruid ontsmet je lever, heeft het vermogen om kankercellen in het lichaam te doden en beschermt je hersenen tegen de ziekte van Alzheimer. Wist je dit al?

Kurkuma wordt het meest gebruikt in curry en andere etnische gerechten, dus het kan een beetje verrassend zijn voor sommigen van jullie om het in een smoothie te gebruiken.

Op zichzelf heeft kurkuma een vrij bittere smaak, dus als je het in een smoothie gebruikt, moet je het echt maskeren met andere lekkere ingrediënten. De overheersende smaken in deze smoothie komen van mango, banaan, kaneel en gember. De kurkuma- en chiazaadjes (gezonde vetten, antioxidanten en eiwit in overvloed!) zijn daar verborgen voor een extra voedingsstimulans.

Deze smoothie is geweldig om te drinken als je ’s ochtends wakker wordt – vooral als je op zoek bent naar iets om je systeem te reinigen. Het kan echt niet gezonder worden dan dit!

Chiazaden en Kurkuma Smoothie

Chiazaden en Kurkuma Smoothie

Voor 1

Ingrediënten

1 kop ongezoete amandelmelk of kokosmelk
3 grote ijsblokjes
1 bevroren banaan
½ kopje bevroren mango
½ theelepel gemalen kaneel
¼ theelepel gemalen gember
⅛ theelepel kurkuma
1 theelepel chiazaadjes
Stevia (optioneel)
Ongezoete kokosvlokken (optioneel)

Bereiding

Doe de amandelmelk, ijsblokjes, banaan, mango, kurkuma, kaneel en gember in een blender en meng tot bijna glad, ongeveer 30 seconden. Voeg de chia-zaden toe en meng nog eens 15 seconden tot een gladde massa. Proef de smoothie en voeg stevia en kokosvlokken toe zoals gewenst.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>