Recept: Avocado Gevuld Met Sardines

Gevulde avocado’s zijn snel te bereiden, vullend en bevatten weinig koolhydraten. Ik gebruik allerlei verschillende vullingen en deze is mijn favoriet!

Dit recept bevat drie superfoods: avocado, kurkuma en sardines.

Avocado Gevuld Met Sardines

Het opnemen van avocado in jouw eetpatroon is de beste manier om jouw elektrolytinname te verhogen zonder supplementen te nemen. Een gemiddelde avocado heeft minder dan 4 gram netto koolhydraten, is zeer rijk aan vezels, gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten en bevat 50% EMR-kalium.

Hier vind je een gezondheidsrapport over de vele gezondheidseffecten van kurkuma, waaronder een verminderde ontsteking, de echte oorzaak van hartaandoeningen.

Ten slotte zijn sardines rijk aan gezonde omega-3 vetzuren en arm aan kwik. Gebruik indien mogelijk sardines in een glazen pot of BPA-vrij blik.

Avocado Gevuld Met Sardines

Avocado Gevuld Met Sardines

Ingrediënten

1 grote avocado, pit verwijderd (200 g)
1 blik sardines, uitgelekt (90 g)
1 eetlepel mayonaise (15 g)
1 middelgrote lente-ui of bosbieslook (15 g)
1 eetlepel vers citroensap
1/4 theelepel kurkuma poeder of 1 theelepel vers gemalen kurkuma-wortel (bij voorkeur)
1/4 theelepel zout (ik heb roze Himalaya gebruikt)

Opmerkingen: Bij het zoeken naar ingrediënten, probeer ze dan in hun meest natuurlijke vorm te krijgen (biologisch, zonder onnodige toevoegingen).

Bereiding

Halveer de avocado en verwijder de pit. Giet de sardines af en doe ze in een kom. Breek ze in kleine stukjes met een vork.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Avocado Gevuld Met SardinesSchep het midden van het avocadovlees naar buiten en laat 1 tot 2 cm avocadovlees zitten. Voeg de avocado toe aan de kom met sardines, fijn gesneden lente-ui (of bieslook) en vers geraspte kurkuma wortel (of gedroogd kurkuma poeder). Voeg mayonaise toe en meng goed.

Voeg het geschepte avocadovlees toe en pureer de gewenste consistentie. Pers in vers citroensap en breng op smaak met zout.

Schep het avocado-mengsel in elke avocadohelft en geniet ervan!

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>