Recept: Appel Pompoen Soep met Kurkuma

Om het koude weer te bestrijden, heb ik knusse truien, dikke laarzen en mijn geheime wapen – veel warme, stevige soep. Deze gezellige Appel Pompoen Soep zorgt voor het perfecte gerecht op een kille avond en bevat ook ontstekingsremmende kurkuma!

Zoet, hartig en afgewerkt met een vleugje kokosroom, is deze pompoensoep vullend en bevredigend – perfect voor truienweer! Bovendien is het ook glutenvrij en vegetarisch, zodat iedereen kan genieten van een grote kom met deze soep.

Begin met het fruiten van de in blokjes gesneden rode uien en gehakte knoflook tot de uien doorschijnend zijn. Voeg vervolgens gehakte wortels en appels toe, voeg pompoenpuree, water en gemalen kurkuma toe. Breng aan de kook voordat je de ingrediënten 30 minuten laat sudderen tot de groenten zacht zijn. Pureer dan alles samen om een ​​dikke, stevige soep te krijgen. Serveer in kommen, met een vleugje kokosroom en bestrooi met vers gehakte basilicum.

Lees dit gezondheidsrapport en ontdek waarom kurkuma niet alleen een gezonder maar ook efficiënter alternatief is tegen pijn, reuhma, etc).

Tip: als je liever verse pompoen gebruikt in plaats van ingeblikte pompoenpuree, vervang je gewoon 2 kopjes verse in blokjes gesneden pompoen voor elke kop ingeblikte pompoenpuree. Voeg de pompoen in blokjes toe tegelijk met de wortels en appels – de rest van de instructies blijven hetzelfde.

Appel Pompoen Soep met Kurkuma

Appel Pompoen Soep met Kurkuma

Ingrediënten

2 kopjes rode uien, in blokjes gesneden
4 knoflookteentjes, gehakt
1 kopje wortelen, in blokjes gesneden
2 kopjes appels, geschild, klokhuis verwijderd en in blokjes gesneden
2 kopjes pompoenpuree
2 kopjes water
1 eetlepel gemalen kurkuma
Zout en peper naar smaak
2 eetlepels kokoscrème
Vers gesneden basilicum, voor garnering

Ingrediënten Appel Pompoen Soep met Kurkuma

Bereiding

Verwarm een ​​beetje kokosolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de uien en knoflook 3 minuten totdat de uien doorschijnend zijn en de knoflook geurig is.

Voeg de gehakte wortels en appels toe en bak 5 minuten, voeg dan de pompoenpuree, water en kurkuma toe.
Breng de soep aan de kook en zet het vuur laag. Laat alles 30 minuten sudderen totdat de appels en wortels zacht zijn.

Haal het van het vuur en laat het afkoelen voordat je de ingrediënten in een blender verwerkt (dit moet je mogelijk in gedeeltes doen, afhankelijk van de grootte van je blender). Voeg zout en peper naar smaak toe.

Ontdek in dit gratis E-Boek (47blz.) 
Hoe Kurkuma Kwaaltjes en Pijn Verzacht... (artrose, rheuma, diabetes 2,...)

+ tientallen verrukkelijke recepten met kurkuma.
(smoothies, drankjes, maaltijdrecepten...)

Verdeel de soep gelijkmatig over twee kommen, meng één eetlepel kokosmelk in elke kom en besprenkel met vers fijngehakt basilicum.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>