Ontgif Jouw Lever In 10 Eenvoudige Stappen

Onze algehele gezondheid hangt niet alleen af ​​van het feit of we voedingsstoffen op de juiste manier opnemen, hoewel dat ongelooflijk belangrijk is, maar ook van hoe goed ons lichaam gifstoffen wegspoelt.

Tegenwoordig worden we meer dan ooit blootgesteld aan schadelijke gifstoffen.

Tussen chemische reinigingsmiddelen, giftige lichaamsverzorgingsproducten met misleidende etiketten en een groot aantal bewerkte voedingsmiddelen die onze huizen teisteren, maken onze levers de meest belastende tijd in de menselijke geschiedenis door.

In het verleden, toen we voornamelijk of alleen natuurlijke onbewerkte voedingsmiddelen consumeerden, was het elimineren van afval en gifstoffen gemakkelijk voor ons lichaam, tegenwoordig niet zo…

Aangezien het vrijwel onmogelijk is om gifstoffen te vermijden, kun je onopgemerkt een opeenhoping hebben.

Weet jij hoe je je lever moet ontgiften?

Zelfs als we niet het gevoel hebben dat er iets mis is, kunnen we last hebben van een opeenhoping van gifstoffen of ogenschijnlijk niet-gerelateerde symptomen van een gestreste en overbelaste lever.

22 Verrukkelijke en Makkelijke Juice Recepten voorMeer Energie, Focus en Optimale Stofwisseling!

DOE DE ALPHA DETOX
Reset Je Lichaam, Reset Je Leven...

Omdat ontgifting een essentieel natuurlijk proces is dat we allemaal elke dag doormaken, leer je hoe je je lichaam de beste leverontgifting kunt geven om je elke dag op je best te voelen.

Als je je immuunsysteem een ​​boost wilt geven, meer energie wilt voelen en je lichaam wilt helpen voedingsstoffen te verwerken en gifstoffen te verwijderen, leer dan hoe je je lever kunt ontgiften!

Binnen een paar minuten weet je:

 • Tekenen dat je een leverontgifting nodig hebt
 • Hoe leverontgifting werkt
 • Waar gifstoffen vandaan komen
 • Hoe je jouw lever kunt ontgiften
 • De beste leverontgifting voor drukke mensen

11 Geheime Signalen Dat Je Een Lever Detox Nodig Hebt

Kijk terug naar de afgelopen drie maanden en denk aan deze elf stiekeme signale dat je een leverontgifting nodig hebt:

 • Slechte adem of wit-gelige spruw die jouw tong bedekt
 • Het verlangen naar suiker of pieken in de bloedsuikerspiegel
 • Visceraal vet, resistent buikvet dat niet toegeeft, gewichtstoename in de buik
 • Verstopte sinussen
 • Vocht vasthouden
 • Acne, onverklaarbare huiduitslag, jeukende huid of rosacea
 • Vermoeidheid: vooral ’s ochtends, ook na voldoende slaap
 • Stemmingswisselingen en prikkelbaarheid
 • Chemische gevoeligheid: last van parfum of geuren, gevoel als een lichtgewicht als het om alcohol gaat
 • Slapeloosheid
 • Overmatig zweten of oververhitting

Als je de afgelopen drie maanden vier of meer van deze symptomen hebt gehad, werkt jouw lever waarschijnlijk extra hard, maar vindt de lever het moeilijk om te gaan met het aantal gifstoffen en afval dat het moet verwerken.

Je hebt waarschijnlijk de beste lichaamsontgifting van je leven nodig – en deze begin je bewust!

Hoe Een Lever Detox Werkt

Als je wilt leren hoe je jouw lever kunt ontgiften, is het een goed idee om te begrijpen hoe dit hardwerkende orgaan functioneert.

Het staat de hele tijd aan, ontgift constant bloed, produceert de gal die nodig is om vet te verteren en te verwerken, hormonen af ​​te breken, medicijnen te kanaliseren en essentiële voedingsstoffen zoals ijzer, vitamines en mineralen op te slaan om door het lichaam te sturen wanneer dat nodig is.

De lever filtert bloed en scheidt alleen in vet oplosbare gifstoffen en verwijdert de grootste, indien beschikbaar.

Het synthetiseert vervolgens die in vet oplosbare gifstoffen en verandert ze in in water oplosbare gifstoffen die gemakkelijker te verwijderen zijn voor het lichaam.

Uiteindelijk wordt het afval weggegooid in gal (cholesterol), uitwerpselen en urine.

Dit gebeurt door toxine-neutralisatie door oxidatie en conjugatie:

Oxidatie: de lever gebruikt zuurstof en enzymen om gifstoffen om te zetten in minder schadelijke stoffen. Gaande van vetoplosbaar naar wateroplosbaar – gemakkelijker uit te scheiden via urine en ontlasting.

Als bijproduct van dit proces ontstaan ​​vrije radicalen.

Conjugatie: toxines, nu in water oplosbare geactiveerde tussenproducten, worden geneutraliseerd met behulp van aminozuren of organische zuren die uiteindelijk afval via de gal elimineren.

Bovendien verminderen antioxidanten de schade van vrije radicalen in deze fase.

Eliminatie: ten slotte neemt de lever die in water oplosbare stoffen op en spoelt ze uit het lichaam, samen met de andere drie organen die betrokken zijn bij ontgifting: nieren, darmen en huid.

Dit is de beste leverontgifting – de natuurlijke – maar het probleem is dat er zoveel milieutoxines worden behandeld in fase 1 (oxidatie) dat fase 2 (conjugatie) soms niet voldoende is om alle vrije radicalen en tussenliggende verbindingen aan te pakken.

En daardoor jouw lichaam tekenen van toxiciteit vertoont.

Waar Komen Toxinen Vandaan?

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af wat deze stoffen zijn? Hoe kun je jouw lever ontgiften als ze zo vaak voorkomen? Waar zijn al deze gifstoffen?

Simpel gezegd: gifstoffen zijn overal, en ze zijn zowel van natuurlijke als kunstmatige oorsprong.

Wanneer je voedsel en dranken consumeert, begint het lichaam de stoffen erin af te breken, zoals suiker, vet en eiwitten – allemaal uit natuurlijke bronnen – en medicijnen, hormoonversterkers, voedselconserveringsmiddelen, additieven, kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen, pesticiden, alcohol. , enz. – allemaal van kunstmatige bronnen.

Alles wat we tegenwoordig consumeren, is zeer waarschijnlijk blootgesteld aan externe gifstoffen.

De lever verwerkt al deze natuurlijke en kunstmatige verbindingen naast de stoffen die de huid doordringen of door inademing zoals vluchtige organische stoffen (VOS), dampen, vervuiling, chemicaliën in lichaamsverzorgingsproducten, enz.

Zoals je kunt zien, is het behoorlijk druk! Als je onderzoekt hoe je jouw lever kunt ontgiften, moet je ook rekening houden met deze milieutoxines.

Nu je wat meer weet over hoe een leverontgifting werkt en waar gifstoffen vandaan komen, zijn hier mijn 10 stappen om die hardwerkende lever wat liefde te tonen.

1 Alkaliseer Je Badwater

Ontgif Jouw Lever alkaliseer badwaterDe beste leverontgifting is er een die je gemakkelijk vol kunt houden, de eerste stap is door jouw lever te hydrateren en met water te spoelen.

Je kunt je immuunsysteem versterken en je lever verder helpen door het water alkalisch te maken: voeg versgeperst citroensap toe aan je water, een of twee druppels etherische limoenolie, of doe er een schijfje limoen, sinaasappel of mandarijn bij.

Vermijd sterk gefilterd of gechloreerd leidingwater.

2 Verwijder Giftig Bewerkt Voedsel

Kies voor biologisch, rauw, dicht bij zijn natuurlijke vorm of gedehydrateerde voedingsmiddelen in plaats van voorverpakte bewerkte voedingsmiddelen.

Ze zijn misschien gemakkelijker te koken, maar bevatten meer chemicaliën dan die jouw lever kan verwerken. Je lever ontgiften, is gemakkelijker wanneer bewerkte rommel uit de weg is.

3 Vermijd Of Elimineer Alcohol

Dit is bijna vanzelfsprekend, maar als je onderzoekt hoe je jouw lever kunt ontgiften en de best mogelijke leverontgiftingsresultaten wilt krijgen, vermijd dan alcohol volledig gedurende ten minste zeven dagen en verminder het zoveel mogelijk gedurende ongeveer eenentwintig dagen.

Dit zal jouw lever een adempauze geven.

4 Drink Rauw Groentensap

Ontgif Jouw Lever rauwe groente sapVooral donkere bladgroenten gemengd met citroensap. Het kan moeilijk zijn om de aanbevolen drie tot vijf porties groenten, fruit en groenten per dag te eten, vooral als je geen fan bent van de smaak.

Gebruik vier tot vijf porties groenten in één groen sap of rauw sap en voeg kool, bloemkool, boerenkool, spruitjes, wortelen, bieten, komkommers, selderij en peterselie toe aan je eigen brouwsel om de pH-waarden in je lichaam te reguleren en fase 1 en 2 te ondersteunen van leverontgifting die de oestrogeendominantie vermindert.

5 Kracht Van Koffie (in moderatie)

Hoe je jouw lever kunt ontgiften met koffie: gebruik een kopje koffie (of zelfs een koffieklysma) om de galstroom, de productie van glutathion (een reinigingsmiddel dat gifstoffen helpt verwijderen) te stimuleren en een gezonde stoelgang te bevorderen.

Bonuspunten: geef er een ayurvedische draai aan en doe er drie tot vijf kardemomzaadjes bij om fase 1 een boost te geven.

6 Eet Kaliumrijk Voedsel

Kalium helpt bij het reinigen van de lever, verlaagt cholesterol en bloeddruk en ondersteunt de algehele cardiovasculaire gezondheid.

Bananen staan ​​bekend om hun kaliumgehalte, maar je kunt het ook vinden in witte bonen, bruine bonen, spinazie, zoete aardappelen, bietengranen en meer.

7 Neem Meer Antioxidanten In

Dit is een belangrijke! Fase 1 van ontgifting, oftewel oxidatie, heeft de neiging om veel vrije radicalen te creëren vanwege de complexiteit van het voedsel, de dranken en andere chemicaliën die we dagelijks bewust of onbewust binnenkrijgen.

Ondersteun fase 2 van detox en neutraliseer die vrije radicalen met carotenoïden, vitamine C, D, E, A, B en flavonoïden.

Hoe kun je jouw lever ontgiften met antioxidanten? Simpel: eet meer bessen, wortelen, pompoen, zoete aardappelen, bakbanaan, spinazie, uien, peterselie en ander voedsel dat rijk is aan antioxidanten.

Ook met mate groene en zwarte thee drinken.

8 Kies Een Op Planten Gebaseerd Supplement 

Als je niet de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen kunt krijgen die nodig zijn om vrije radicalen te bestrijden die het DNA beschadigen, ons vroegtijdig verouderen en gezonde cellen beschadigen, neem dan een plantaardig supplement.

Geef jezelf de beste leverontgifting door je lichaam de ondersteuning te geven die het nodig heeft.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe je je lever kunt ontgiften, wil je de inspanning volhouden, zelfs als er wat minder vriendelijke voedingsmiddelen worden geïntroduceerd.

Dit is de beste manier om dat te doen!

9 Broccoli en Kruisbloemige Groenten

ontgif lever Broccoli en Kruisbloemige GroentenEen geweldige manier is om boeddha-kommen of macroschalen toe te voegen met veel broccolispruiten, spruitjes, kool, mosterdblad, snijbiet, enz.

Kruisbloemige groenten beperken oestrogeendominantie, helpen de lever te reinigen en stimuleren de enzymproductie in het lichaam ter ondersteuning van fase 2 van leverontgifting.

10 Verminder Blootstelling Aan Toxine

Drink uit een glas en niet uit een plastic fles, verander je bodylotions in natuurlijke, rauwe en biologische kokosolie, vermijd plastic bakjes en keukengerei en verwijder andere bronnen van veelvoorkomende gifstoffen door ze uit je voorraadkast te halen, cosmetische lade of lijst met schoonmaakbenodigdheden.

Als je de beste leverontgifting voor jou wilt vinden, zoek dan uit hoe je jouw lever regelmatig kunt ontgiften op een manier die voor jou werkt.

Wees zeven tot eenentwintig dagen streng bij het volgen van deze tien stappen om een ​​duidelijk verschil te zien in rust, energie, ademhaling, spijsvertering, stoelgang en mogelijk huidskleur.

Plan een periodiek detoxproces, zodat je het hele jaar door het beste kunt krijgen wat de natuur te bieden heeft.

#5 Eenvoudige Stappen Voor Een Gezonde Lever Detox

Jouw lever is buitengewoon waardevol. We overleven slechts een paar dagen zonder.

Het is de centrale ontgifter voor je hele lichaam. Het reinigt alles wat jouw lichaam nodig heeft vooraleer het door te sturen naar de juiste plaatsen.

Je lever heeft een focus.

Alles wat je eet, drinkt of via jouw huid opneemt, wordt eerst via je bloedbaan naar de lever gebracht. Je lever filtert en ‘ontgift’ eventuele afwijkingen.

Je lever metaboliseert en ontgift ook medicijnen. Dit is de lever even in het kort toegelicht.

Dus wanneer we een zuiver, gezond, slank en actief lichaam willen, heb je eerst een gezonde lever nodig!

De gezondheid van je lever kan van invloed zijn op je gewicht, hoe jij je voelt, hoe gezond jouw cellen zijn, jouw huid, jouw energie en zelfs jouw levensduur!

Organico TURBO Detox is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige Solidago Virgaurea, groene thee, zwarte bes en kurkuma. Mocht je dus op een makkelijke manier je lever, je gezondheid, je lijn en algemeen welbehagen willen verbeteren, probeer dan eens Organico TURBO Detox.

Organico Turbo Detox - potOrganico TURBO Detox™ is gemaakt met oa. Solidago Virgaurea, een mooie, gele bloem met bijzondere eigenschappen voor lever en nieren.

Solidago Virgaurea stimuleert de lever- en nierfunctie en heeft daardoor een bloed-reinigend effect. Dit bestanddeel wordt ook gebruikt als drainage middel. 

Verder bevat het groene thee, dat wereldwijd bekend is vanwege zijn positieve eigenschappen en voordelen die het heeft voor je lijn en lichaam. Naast al deze eigenschappen, bevat groene thee veel catechines.

Dit is een soort groene antioxidant, die volgens verscheidene onderzoeken de mogelijkheid heeft om vetophopingen in de lever te elimineren en zorgt daarnaast voor het goed functioneren van je lever. Omdat groene thee de lever van gifstoffen zuivert, worden onze hormonen gereset, waardoor het vet rond onze buik wordt verminderd.

Daarnaast bevat Organico Turbo Detox  Alfalfa om het lichaam te helpen ontgiften. Alfalfa werkt vochtafdrijvend en het is bloedzuiverend. Het zorgt dat zware metalen zoals kwik, lood en cadmium en giftige koolwaterstoffen sneller worden afgevoerd uit de lever.

Zwarte bes hebben we toegevoegd omdat het de werking van de lever, alvleesklier, milt en nieren ondersteunt. In de 18e eeuw werd er door een abt in het klooster van Dijon gezegd dat zwarte bessen garant staan voor een eeuwige jeugd.

Tot slot gebruiken we krachtige Kurkuma Longa dat de lever beschermt tegen een aantal giftige stoffen, zoals koolstof tetrachloride, galactosamine, acetaminofen (paracetamol) en Aspergillus aflatoxin. Dit is vooral te danken aan de anti-oxidatieve en ontstekingsremmende werking.

Verder stimuleert kurkuma de uitscheiding van gal, cholesterol en bilirubine. Gal is nodig voor een goede vetvertering. Door het verbeteren van de vetvertering heeft kurkuma tegelijkertijd een positief effect op de opname van vet-oplosbare vitamines A, D, E en K.

Organico Turbo Detox  is krachtiger dan gelijk welk ander detox supplement. In één flacon TURBO Detox™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 100 capsules gewone detox. Dit extract is heel anders dan wat je in de supermarkt of online koopt – het is veel geconcentreerder en specifiek geformuleerd voor leverbescherming. (Dit is krachtig spul. Je mag dit detox protocol max. 10 dagen (2 flacons) volgen, en dit maximaal drie keer per jaar.)

Organico TURBO Detox™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Detox™  en wat het voor je gezondheid, je huid, je energieniveau en stofwisseling betekent…

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICO
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Detox supplement of ben je dit van plan? Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat Organico Turbo Detox krachtiger is dan de meeste detox pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen.

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van een vette lever, de symptomen ervan en hoe je dit oplost.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope, gevaarlijke detox pillen zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>