Recept: Kurkuma Knoflook Garnalen Met Kool-Mango Salade

Veel smaak in deze snelle garnaalschotel! De perfecte balans tussen pittig, hartig, zoet en zuur – en klaar in minder dan 30 minuten.

Ik heb de garnalen gekruid met kurkuma-, komijn- en rode pepervlokken en daarna snel gekookt met knoflook en deze afgemaakt met wat vers limoensap en koriander.

Kurkuma Knoflook Garnalen Met Kool-Mango Salade

Om de pittigheid in balans te houden (het is mild, hoewel je het pittiger of milder naar smaak kunt maken) heb ik dit geserveerd met een snelle salade met zoete mango, rode kool en limoensap.

Mijn man gaf het twee duimen omhoog! Dit gerecht is perfect voor de meeste eetpatronen: glutenvrij, koolhydraatarm en natuurlijk geweldig als je gewicht wilt verliezen!

Kurkuma Knoflook Garnalen Met Kool-Mango Salade bereiding

Kurkuma Knoflook Garnalen Met Kool-Mango Salade

Ingrediënten

1 eetlepel plus 1 theelepel olijfolie
2 limoenen, verdeeld
1 theelepel koosjer zout
1/8 gemalen zwarte peper
1/2 rode kool, versnipperd (12 oz totaal)
200 gram mango, julienned
1/4 kleine rode ui, in dunne reepjes gesneden
2 eetlepel vers gehakte koriander, verdeeld
28 (1 pond geschild en deveined) extra grote garnalen
2 knoflookteentjes, geplet
3/4 theelepel kurkuma
1/4 theelepel komijn
1/8 theelepel gemalen rode paprikavlokken

Bereiding

Combineer 1 eetlepel olijfolie, 1 limoensap, 3/4 theelepel zout en peper. Hussel met de kool, rode ui, mango en 1 eetlepel verse koriander.

kurkuma garnalen met salade 3

Combineer garnalen met het resterende zout, kurkuma, gemalen rode paprikavlokken en komijn.

Voeg in een grote, diepe antiaanbak-pan op middelhoog vuur een 1/2 theelepel olijfolie toe en kook de helft van de garnalen anderhalf tot twee minuten aan elke kant tot de garnalen gaar en ondoorzichtig zijn. Leg apart.

Voeg de resterende 1/2 theelepel olie en de resterende garnalen toe en kook totdat de garnalen gaar en ondoorzichtig zijn en voeg de gemalen knoflook op het laatste moment toe.

Breng alle garnalen terug naar de pan, roer om te combineren met knoflook. Haal van het vuur, pers limoen over de garnalen en gooi met koriander.

Verdeel de salade (ongeveer 1 1/4 kopjes) en garnalen over 4 borden.

Stap naar een gezonder leven

Kurkuma kan dus met recht en reden een ‘heilig’ kruid genoemd worden met talrijke gezondheidseffecten. Op voorwaarde dat je de zuivere curcumine gebruikt die in de kurkuma zit.

Organico TURBO Kurkuma is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat.

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Kurkuma™.

Organico Turbo Kurkuma - potOrganico TURBO Kurkuma™ is gemaakt met het curcumine C3(95%)® superkritisch extractie concentraat, aangevuld met Bioperine™.

Dit maakt TURBO Kurkuma™ krachtiger dan gelijk welk ander kurkuma supplement. In één capsule TURBO Kurkuma™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

1 potje Turbo Kurkuma komt overeen met ongeveer 20 kilo kurkuma-wortel.

Verder bevat Organico TURBO Kurkuma   fenegriek (Fenufibers®) hetgeen een extra cholesterol verlagende werking heeft en bevorderlijk is voor het cardio-vasculair systeem.

Organico TURBO Kurkuma™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Het draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren, verzacht ontstekingen en zwellingen, ondersteunt de bloedsuikerspiegels (diabetes 2), draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol niveau’s en nog zoveel meer om terug te genieten van een actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Kurkuma™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…plus ga je ontdekken waarom curcumine een veel gezonder alternatief kan zijn voor ongezonde en gevaarlijke pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc. !

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Kurkuma Supplement of ben je dit van plan?
Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat kurkuma gezondere ondersteuning biedt dan de meeste pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen. Wist je dat ondertussen al meer dan 600 gezondheidseffecten aangetoond zijn met uitgebreide wetenschappelijke en medische studies?! Echter,…, je zal deze voordelen enkel merken WANNEER jouw lichaam de curcumine effectief kan opnemen.

Helaas pindakaas…de meeste kurkuma gebruikers ervaren NIETS van deze voordelen. De meeste (goedkope) kurkuma supplementen geven slechts 5% van hun échte kracht af aan jouw lichaam. Je lichaam verteert het NIET … De supplementen werken NIET op celniveau (waar ze juist nodig zijn)…

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van pijnstillers zoals Ibuprofen, Diclofenac, Dafalgan, etc., en waarom de curcumine in kurkuma een veel gezonder alternatief is.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope kurkuma zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>