Juice Recept: Groene Zaligheid

Bij een detox heb je nog steeds gezonde vetten, eiwitten en vezels nodig! Ik heb hier erwten-eiwit gebruikt, want als je een detox doet, is het fijn om de lichtst mogelijke verteerbare en zachte eiwitten te kiezen.

De chiazaadjes voegen vezels toe en er is genoeg zoetheid van kokos en peer om dit een absolute favoriet te maken.

Voor ongeveer 3 kopjes

Ingrediënten

1 kopje amandelmelk
½ peer
¼ avocado
1 vol kopje spinazie
¼ kopje kokoswater
1 theelepel chiazaden
1 schepje erwtenproteïnepoeder (hennep- of bruine rijstproteïne werkt ook)
1 kopje puur water (zoveel als je wilt!)

Bereiding

Meng alle ingrediënten behalve water tot een glad mengsel. Zet vervolgens de blender op langzaam en giet er water bij tot de gewenste consistentie is bereikt. Je kunt het zo dik maken dat je het met een lepel eet, of zo dun als een sap.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>