Juice Recept: Fruitvrije Sap

Het recept van vandaag is geïnspireerd door mijn zus die een sterke aversie tegen bananen heeft. Ze vraagt me al jaren om een ​​heerlijk romige groene smoothie zonder fruit!

Persoonlijk zweer ik niet voor altijd het fruit af, al ben ik wel een maand lang af geweest van alle soorten suiker … appels, bananen, dadels en zo! En het is een echte eye-opener geweest om te zien hoe ik naar iets zoets grijp (zelfs als het natuurlijk is) in plaats van donkere bladgroenten en meer alkalische voedingsmiddelen zoals komkommers en selderij.

Ik hou van fruit vanwege de energie en de geweldige stoelgang die het me geeft, maar ik heb ook genoten van de kleine pauze. Waar het op neerkomt is – eet fruit met mate, focus op laag glycemisch fruit en als je het gevoel hebt dat je niet zonder kunt, neem dan een pauze en zie hoe je je voelt.

Ben je klaar om te beginnen met blenden? De groene smoothie van vandaag is een heerlijke smoothie met weinig suiker en fruit, boordevol gezond vet en groene groenten. Ik hoop dat je het lekker vindt.

 

Ingrediënten

1½ kopjes amandelmelk
½ kopje water
2 kopjes spinazie
½ avocado, geschild
½ komkommer
1 eetlepel notenboter
½ theelepel kaneel
Handvol ijs (optioneel)

Bereiding

Plaats de amandelmelk, water, spinazie, avocado, komkommer, notenboter, kaneel en ijs (optioneel) in een hoge snelheid blender. Meng tot het geheel romig is.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>