Hoe Krill Olie Jouw Gezondheid Kan Verbeteren

Steeds vaker hoor je mensen praten over krill olie als een wondermiddel voor de gezondheid. Maar wat is krill olie precies? En hoe kan het je gezondheid positief beïnvloeden?

In dit blog duiken we dieper in de wereld van krill olie en de voordelen ervan voor jouw welzijn.

Wat Is Krill Olie?

Voordat we de gezondheidsvoordelen van krill olie bespreken, is het belangrijk om te begrijpen wat het is. Krill olie wordt gewonnen uit kleine zeediertjes die krill worden genoemd. Deze diertjes bevinden zich onderaan de voedselketen in de oceanen en zijn een belangrijke voedselbron voor veel zeedieren, waaronder walvissen.

Waarom Is Krill Olie Beter Dan Gewone Visolie?

Misschien gebruik je al visolie als supplement voor je gezondheid. Visolie staat bekend om de omega-3 vetzuren die het bevat. Maar wist je dat krill olie een nog betere bron is van deze vetzuren? Dit komt doordat de omega-3 vetzuren in krill olie in fosfolipide vorm zijn, wat betekent dat ze gemakkelijker door jouw lichaam kunnen worden opgenomen.

Hoe Kan Krill Olie Je Hartgezondheid Ondersteunen?

Een van de belangrijkste voordelen van krill olie is de positieve invloed op de hartgezondheid. Onderzoeken hebben aangetoond dat de omega-3 vetzuren in krill olie kunnen helpen om:

  • Het niveau van slechte cholesterol te verlagen.
  • De bloeddruk te verlagen.
  • Ontstekingen te verminderen.

Dus als je je zorgen maakt over jouw hartgezondheid, kan krill olie een goede toevoeging zijn aan jouw dagelijkse routine.

Kan Krill Olie Helpen Bij Gewrichtspijn?

Ja, dat kan het zeker! Veel mensen die last hebben van gewrichtspijn hebben ontdekt dat krill olie hen kan helpen. Dit komt doordat de omega-3 vetzuren in krill olie ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Door regelmatig krill olie te gebruiken, kunnen mensen verlichting vinden van pijn en zwelling in de gewrichten.

Hoe Beïnvloedt Krill Olie Je Huid?

Als je op zoek bent naar een natuurlijk middel om je huid gezond te houden, is krill olie wellicht het antwoord. De omega-3 vetzuren in krill olie kunnen:

  • Helpen bij het hydrateren van de huid.
  • De elasticiteit van de huid verbeteren.
  • Het ontstaan van rimpels verminderen.

Bovendien kan krill olie helpen bij het verminderen van acne en andere huidaandoeningen, dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen.

invloed-zon-op-huid

Kan Krill Olie Je Hersenfunctie Verbeteren?

Je hersenen hebben een constante toevoer van voedingsstoffen nodig om optimaal te functioneren. Enkele van de belangrijkste voedingsstoffen voor de hersenen zijn omega-3 vetzuren. Door krill olie te gebruiken, kan je de gezondheid van je hersenen ondersteunen en het risico op cognitieve achteruitgang verminderen. Dit betekent dat krill olie niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest!

Zijn Er Bijwerkingen Van Krill Olie?

Zoals bij elk supplement, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van mogelijke bijwerkingen. Hoewel krill olie over het algemeen als veilig wordt beschouwd, kunnen sommige mensen last hebben van:

  • Maagklachten.
  • Een visachtige nasmaak.
  • Allergische reacties.

Als je medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen hebt, is het altijd een goed idee om eerst met je arts te overleggen voordat je een nieuw supplement toevoegt aan jouw routine.

 

Krill olie is een krachtig supplement dat tal van gezondheidsvoordelen biedt. Van het ondersteunen van je hart en hersenen tot het verbeteren van je huid en het verminderen van gewrichtspijn – krill olie kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw welzijn. Overweeg vandaag nog om het toe te voegen aan jouw gezondheidsroutine.

Stap naar een gezonder leven

Ben jij zoals meer dan 80% van de Nederlanders en Vlamingen die te weinig vis eten en zodoende te weinig gezonde omega-3 vetzuren binnenkrijgt?!

Een tekort aan omega-3 vetzuren veroorzaakt ziekten die aanvankelijk beginnen door een (chronische) ontsteking, zoals hartaandoeningen, diabetes, Alzheimer/dementie en artritis.

Organico Superba™ Krill Olie  kan met recht een wondermiddel uit de oceaan genoemd worden. Niet alleen omdat de omega-3 vetzuren uit krill veel beter opgenomen worden door je lichaam dankzij de fosfolipiden binding in tegenstelling tot de trygliceriden binding in vis en visolie. Organico Superba™ Krill Olie  is ook de zuiverste vorm van omega-3 vetzuren (zonder PCB’s, kwik, etc.) omdat de krills helemaal onderaan de voedselketen zitten en dus niet of nauwelijks blootgesteld worden aan de typische vervuiling waar vissen en dus visolie mee te maken heeft.

Ben je 45 of ouder en wil je op een vitale, actieve manier verder van het leven blijven genieten zonder de typische kwaaltjes die, als gevolg van chronische ontsteking, beginnen op te duiken? Dan kan krill olie je ondersteunen voor een tweede jeugd.

Want het GOEDE NIEUWS is dat er een gemakkelijkere en natuurlijke manier is om je chronische ontsteking af te koelen, zodat je kunt blijven genieten van de vitaliteit, helderheid en gemoedsrust die gepaard gaat met een goede gezondheid.

Organico Superba™ Krill Olie is afkomstig van antarctische krill, die in de ongerepte wateren van de zuidelijke oceaan in Antarctica leeft. Omdat krill onderaan de voedselketen leeft, zijn ze vrijwel vrij van verontreiniging, in tegenstelling tot grotere vissen zoals zalm en tilapia, die “bio-accumulatoren” van toxines zijn.

Organico Superba Krill Olie - potOmega-3 vetzuren zijn zeer gezond voor je hart, hersenen, bloedsuiker, gewrichten, ogen, cholesterol, ademhaling en huid…en helpen vervroegde veroudering tegen te gaan…

Het geheim achter Organico Superba™ Krill Olie is de 100% pure, natuurlijke, dubbel gezuiverde vorm Krill olie van de Antarctische krill soort, Euphausia superba genaamd die lange keten Omega-3 vetzuren, fosfolipiden, choline en het anti-aging antioxidant astaxanthine bevat.

Organico Superba™ Krill Olie (1000mg) bevat lange keten Omega-3 vetzuren, afkomstig van de Euphausia superba krill, in een volledige klinische dosering van EPA (120) en DHA (70). Slechts twee gemakkelijk te slikken (kleine) capsules leveren 1000mg dubbel gezuiverde krill olie.

Waarom is dit belangrijk?

Omdat je dagelijks minstens 800mg krill olie nodig hebt om cellulaire disfunctie te vermijden en de ondersteuning van het cardiovasculair systeem, lagere bloedruk, hersenmembraan en gezondheid van de gewrichten te ervaren.

Organico Superba™ Krill Olie bevat daarnaast 450mg fosfolipiden, choline en 110mcg astaxanthine waardoor het 48 keer krachtiger is dan andere Omega-3’s of visolie. Zonder fosfolipiden en choline geraken de Omega-3 vetzuren niet diep genoeg in de cellen en zal het weinig doen dat je gezondheid ten goede komt.

Maar dankzij 450mg fosfolipiden per portie, integreert Organico Superba™ Krill Olie 60% beter in de celstructuur en passeert het de bloed-hersenbarrière. Je voelt dat het werkt, SNEL.

Organico Superba™ Krill Olie is stabieler en meer bio-efficiënt dan typische omega-3’s. Het ondersteunt de gezondheid van de huid, botten, gewrichten, hersenfunctie, cholesterol niveau’s, bloedsomloop, bloedsuikerspiegel en optimaliseert de vetverbranding.

In dit gezondheidsrapport vind je meer informatie over hoe krill olie je lichaam helpt strijden tegen chronische ontsteking, dat vaak de aanleiding is van pijn en andere kwalen die met de jaren beginnen op te duiken. Baanbrekend onderzoek heeft nu aangetoond hoe deze “bron van eeuwige jeugd” mannen en vrouwen in staat stelt om vitaal, actief, en onafhankelijk te blijven tot ver in hun 60, 70 en 80’er jaren.

Wanneer jij of iemand van wie je houdt 45 jaar of ouder is, is dit misschien wel het belangrijkste gezondheids gerelateerde nieuws dat je dit jaar gaat zien.

Zoals steeds, doe er je voordeel mee.

Vitale groetjes,

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Wanneer je in het verleden een vis- of krill olie supplement hebt geprobeerd en teleurgesteld was, jij bent niet het probleem. 

Zevenenveertig van de meest populaire vis- en krill olie supplementen die vandaag in de winkel liggen en online te koop zijn, werden getest en meer dan 70 procent bevatte NIET de hoeveelheid DHA- en EPA-omega-3’s die op het etiket werd vermeld!

Lees daarom dit kritische gezondheidsrapport vooraleer je online of in de supermarkt een goedkoop krill supplement aanschaft.

Deel desgewenst dit artikel

>