Groene Smoothie Recept: Spinazie met Sinaasappel en Perzik

Deze smoothie is een geweldig tussendoortje, weinig ingrediënten en o zo smakelijk!

Ingrediënten

handvol verse spinazie
1 perzik
2 sinaasappelen
1 glas water

Bereiding

De spinazie eerst schoonmaken en mengen met water in de blender. Daarna de sinaasappelen pellen en de perzik in stukjes snijden en toevoegen aan de blender.

Dit geheel goed mixen totdat het mooi glad wordt. Om de smoothie koud maken kun je water ook vervangen door fijngemalen ijsblokjes. Ook kan je een van de fruitsoorten invriezen of gewone ijsblokjes eraan toevoegen.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>