Recept: Natuurlijk Zoete Groene Sap

In dit sap smaakt de spinazie mild en de peterselie fris. Citroen en gember voegen iets extra toe en de komkommer mineraalrijk water. Appels zijn van nature zoet, dus voeg ik geen extra suiker of fruit toe, met uitzondering van een citroen. Als je het sap te zuur vindt, overweeg dan een paar wortels of een extra appel door de sapcentrifuge te duwen. Als je gevoelig bent voor de pittige gember, voeg dan eerst een kleinere hoeveelheid toe.

Totale bereidingstijd: 10 minuten

Voor 2 porties

Ingrediënten

2 kopjes baby spinazie bladeren verpakt
handvol peterseliebladeren met steel
1 middelgrote groene appel, kern verwijderd, schoongewassen
1 grote zaadloze komkommer, schoongewassen
2-3cm stuk verse gember, schoon geschrobd
1 middelgrote citroen

Ontvang 22 Heerlijke Juice Recepten

Reset Je Lichaam, Reset Je Leven

  • 6 Verrukkelijke Juice Tips voor meer energie, focus en vetverbranding
  • 22 Heerlijke Juice recepten om af te slanken

Bereiding

Snijd de appel, komkommer en gember in dunne stukjes die klein genoeg zijn om gemakkelijk door de sapcentrifuge te gaan.

Snijd de gele schil van de citroen weg en laat het meeste van het witte merg en het citroenvlees achter. Snijd in plakjes en verwijder eventuele zaden.

Bewaar ongeveer de helft van de citroen. Zet de sapcentrifuge aan en duw alles door, wisselend tussen de ingrediënten. Als alles behalve de bewaarde citroen is geperst, roer dan het sap en proef het. Voeg de resterende citroen toe als je denkt dat je het aankan. Of als het sap te zuur is, overweeg dan een paar schoongemaakte, ongeschilde wortels of een appel toe te voegen.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>