Recept: Boerenkool met Perzik

Een heerlijke groene smoothie recept, met een beetje fruit. Eventueel kun je er wat Griekse Yoghurt bij doen, maar dat is geheel naar eigen wens.

Ingrediënten

Handvol boerenkool
1 glas kokoswater of gewoon water
1 kopje aardbeien
1 kopje perzik
handje spinazie

Bereiding

De boerenkool en spinazie eerst goed schoonmaken daarna in de blender doen. Kokoswater of gewoon water toevoegen naar eigen inzicht om de smoothie dikker of dunner te maken. Dit geheel mixen tot het mooi glad is en daarna de aardbeien en stukjes perzik toevoegen.

Nog even mixen en klaar is de groene smoothie om een koude smoothie te maken kun je bijvoorbeeld de perzik invriezen of ijsblokjes eraan toevoegen.

Heb je zelf een fenomenaal lekker en gezond juice recept om te delen met de Alpha Detox leden? Deel je favoriete juice recepten met de Alpha Detox leden in de comments hieronder!

Geen juicer? Geen probleem! Organico Turbo Green juice is een vernuftig variatie van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 verschillende superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen , munt, moringa, groene thee en meer. Het is samengesteld voor drukke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!


OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, en het juicen van groeten en superfoods. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico TURBO Green juice gaat dit sneller, makkelijker en is absoluut HEERLIJK!

AANBEVOLEN VOOR JOU...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>