6 Supplementen Die Hartaanvallen Beter Voorkomen Dan Medicijnen

Het is altijd triest om een ​​geliefde onverwacht te verliezen aan een hartaanval. Het is nog moeilijker te begrijpen als ze alle voorschriften van hun arts opvolgden. En dat gebeurt veel vaker dan we beseffen.

Met alle recepten voor cholesterol en andere hartmedicijnen, zou je denken dat het aantal sterfgevallen als gevolg van hartaandoeningen zou dalen.

Maar hartziekten zijn nog steeds de belangrijkste doodsoorzaak voor zowel mannen als vrouwen.

En over de hele wereld nam het aantal sterfgevallen als gevolg van hart- en vaatziekten tussen 1990 en 2013 met 41% toe.

Dus, waarom hebben de medicijnen geen invloed op deze statistieken? Het antwoord is simpel.

Hartmedicijnen zijn gericht op de verkeerde doelen.

Ze zijn ontworpen om risico’s te beheersen in plaats van de gezondheid van jouw bloedvaten te bevorderen.

Wat de meeste artsen zich niet realiseren, is dat je veel effectiever met risicofactoren kunt omgaan door de bloedvaten gezond te houden.

En de beste manier om bloedvaten gezond te houden, is door goed te eten, te bewegen en supplementen te nemen.

Maar met name zes supplementen kunnen eigenlijk alles wat de hartmedicijnen doen, maar ze houden ook jouw bloedvaten gezond.

Ontdek in dit E-boek (52blz.) Alles Wat Je Altijd Al Over Omega 3 Had Willen Weten Voor Je Gezondheid...

Ontvang vandaag dit praktische Omega-3 boek geheel GRATIS, incl. tips, voedingssoorten, etc. 

Ik zal je zo meer vertellen over deze ongelooflijke supplementen.

Maar laten we eerst kijken waarom medicijnen hartaanvallen niet kunnen voorkomen.

Schokkend Geheim Dat Geen Conventionele arts Je Zal Vertellen

Ik heb je in het verleden verteld dat de echte oorzaak van hartaanvallen niet een hoog cholesterolgehalte of hoge bloeddruk is.

Hoewel deze omstandigheden factoren zijn, zijn ze meestal slechts een onderdeel van een combinatie van risicofactoren genaamd metabool syndroom X.

Naast hoog cholesterol en hoge bloeddruk, omvat metabool syndroom ook risicofactoren zoals overmatig buiklichaam, hoge triglycerideniveaus, en hoge bloedsuikerspiegel.

Om gediagnosticeerd te worden, moeten er drie of meer van deze factoren aanwezig zijn.

Metabool syndroom X treft 40% van alle volwassenen in Amerika. Dat zijn meer dan 50 miljoen mensen!

En als je de rest van de mensen bij elkaar optelt die slechts een of twee van deze risico’s hebben, zul je ontdekken dat de meerderheid van de Amerikanen hartziektes heeft die rustig hun toekomst stelen.

Maar hier is het schokkende geheim dat geen conventionele arts je gaat vertellen.

Hoog cholesterol en hoge bloeddruk verzwakken uw hart niet.

De enige keer dat cholesterol een probleem wordt, is wanneer het wordt geoxideerd en aan de vaatwanden blijft plakken.

Alleen omdat je veel overtollig cholesterol hebt, wil nog niet zeggen dat het je hart pijn doet.

Ik ken een 85-jarige vrouw met een cholesterolgehalte van bijna 600 en ze is extreem gezond – en haar hart is sterk en gezond.

Evenzo is hoge bloeddruk een symptoom van een onderliggend probleem.

De hoge bloeddruk veroorzaakt geen schade.

De schade is meestal al aangericht en stijgt je bloeddruk.

Meestal is ontsteking de onderliggende oorzaak van die schade.

Hoewel er andere oorzaken zijn, zoals zwaarlijvigheid, roken en een zittende levensstijl, is ontsteking de oorzaak van veel van hen.

Wat maakt je hart echt zwak?

Maar als een hoog cholesterolgehalte en bloeddruk jouw hart niet verzwakken, wat dan wel?

Helaas verzwakken de medicijnen die artsen voorschrijven om deze aandoeningen te behandelen het hart of de bloedvaten.

Een onderzoek heeft bijvoorbeeld aangetoond dat ontstekingsremmende medicijnen waterretentie, oedeem en andere soorten ontstekingen kunnen veroorzaken, waardoor de bloeddruk toeneemt.

En de meeste mensen weten nu dat statines ervoor zorgen dat je lichaam stopt met het produceren van CoQ10, wat jouw hart beschadigt en hartfalen veroorzaakt.

Elke keer dat iemand, die medicijnen gebruikt voor hartproblemen, een hartaanval heeft, heeft zijn arts maar één verklaring: de patiënt is genetisch vatbaar voor hartaandoeningen.

Het zit in de familie. Dat kan waar zijn. Maar de dokter mist de boot om voor je hart te zorgen.

Verminder risicofactoren – leef langer

Begrijp me niet verkeerd, ik suggereer niet dat je de traditionele risicofactoren voor hartaandoeningen negeert.

Ze zijn erg belangrijk, omdat ze ons een manier geven om de gezondheid van de bloedvaten te evalueren.

Kijk maar eens naar het verschil tussen optimale risicofactoren voor hartziekten en belangrijke risico’s voor de ziekte.

Het wordt heel duidelijk hoe ze je levensduur beïnvloeden.

In één onderzoek keken onderzoekers hoe lang mensen leven op basis van hun hartgezondheid op 50-jarige leeftijd.

Ze definieerden optimale risicofactoren als een cholesterolgehalte van 180 milligram per deciliter of lager, bloeddruk lager dan 120/80 mm Hg, een niet-roker en een niet-diabetische.

Patiënten met diabetes, een cholesterolgehalte van 240 milligram per deciliter of meer, bloeddruk van 160/100 mm Hg of hoger en rokend werden beschouwd als belangrijke risicofactoren.

Dit is wat het onderzoek heeft aangetoond.

Mannen met optimale risicofactoren op 50-jarige leeftijd hadden slechts een risico van 5,2% op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten.

Maar mannen met twee of meer belangrijke risicofactoren ervoeren een risico van 68,9%. Dat is een enorm verschil!

De kloof is niet zo groot voor vrouwen, maar het is nog steeds aanzienlijk.

Voor vrouwen met optimale risicofactoren was het risico op ooit hartaandoeningen te krijgen 8,2%.

Die vrouwen met twee belangrijke risicofactoren hadden een risico van 50,2% op het ontwikkelen van hartziekten.

Levensduur vertelt hier het echte verhaal. De verwachte levensduur bij mannen en vrouwen met minder dan twee risicofactoren op 50-jarige leeftijd was 89 jaar (nog 39 jaar!).

Vergelijk dat met nog eens 28 jaar voor mannen en 31 jaar voor vrouwen met twee of meer belangrijke risicofactoren en je ziet hoe belangrijk deze factoren zijn.

Twee of meer van de belangrijkste risicofactoren op 50-jarige leeftijd verkortten het leven met elf jaar bij mannen en acht jaar bij vrouwen. Het is duidelijk dat je je bloeddruk moet normaliseren en je totale cholesterol onder controle moet houden.

Het maakt een verschil…

Dus wat is de beste manier om hartziekten te bestrijden?

In plaats van medicijnen te nemen die jouw hart verzwakken, kun je hartziekten veel effectiever bestrijden met natuurlijke behandelingen.

Je weet misschien al dat het eten van voedingsmiddelen met een lage glycemische index de eerste plaats is om te beginnen.

En lichaamsbeweging en het nemen van een goede multivitamine zijn erg belangrijk.

Maar hier zijn de vijf supplementen die vooral krachtige behandelingen zijn voor het metabool syndroom X.

(1) Druivenpittenextract – In een recent onderzoek aan de Universiteit van Californië, Davis, ontdekten onderzoekers dat druivenpittenextract de bloeddruk van patiënten over de hele linie verlaagde.

En het unieke van deze studie is dat het de eerste was die het effect van druivenpittenextract evalueerde op mensen met het metabool syndroom X.

Bij het onderzoek van één maand waren 24 mannelijke en vrouwelijke patiënten betrokken.

Artsen hadden elk van hen de diagnose metabool syndroom X. Onderzoekers verdeelden de patiënten in drie groepen van acht.

De artsen gaven de eerste groep een placebo, terwijl ze de tweede en derde groep respectievelijk 150 milligram en 300 milligram druivenpittenextract gaven.

Daarna hebben ze de bloeddruk van alle deelnemers gemeten en geregistreerd gedurende 12 uur nadat ze het supplement hadden toegediend.

Deelnemers in de twee groepen die druivenpittenextract ontvingen, ervoeren een gelijke mate van verlaagde bloeddruk. De gemiddelde daling van de systolische druk was 12 millimeter.

De gemiddelde daling van de diastolische druk was 8 millimeter. De groep die 300 milligram druivenpittenextract nam, had ook een verlaagd LDL-cholesterolgehalte.

Verbazingwekkend: hoe hoger hun LDL-niveau was aan het begin van de studie, hoe groter de daling aan het einde van de studie.

Drie eerdere studies bij dieren door dit onderzoeksteam toonden aan dat druivenpittenextract ook atherosclerose kan voorkomen.

Dit is een no brainer – neem dagelijks 300 mg druivenpittenextract.

(2) Niacine – Ik heb je verteld hoe goed niacine is om beroertes te voorkomen.

En het werkt omdat het jouw bloedvaten gezond houdt. Niacine is zo effectief voor het verminderen van LDL en het verhogen van HDL dat het op recept verkrijgbaar is.

Maar laat je niet misleiden door extra te betalen. Je kunt zonder recept niacine nemen.

Neem elke dag 500 mg bij drie maaltijden. En neem vervolgens nog ongeveer 500 mg ongeveer een uur voor het slapen gaan (het spoelen moet verdwenen zijn tegen de tijd dat je naar bed gaat).

Jouw cholesterol zal in ongeveer vier tot zes weken dalen. Niacine kan de lever irriteren.

Zorg er dus voor dat jouw arts de leverenzymen controleert. Als je regelmatig jouw bloedonderzoek controleert, zijn problemen gemakkelijk te herkennen. Houd er rekening mee dat de spoelvrije niacine (inositol hexaniacinate) LDL niet vermindert.

(3) Policosanol – Als je liever geen niacine wilt gebruiken of als je een leverreactie hebt, neem dan in plaats daarvan policosanol. Policosanol wordt gewonnen uit suikerriet.

Het is een eenvoudige plantensterol.

Je hebt dagelijks 10 tot 20 mg nodig (gebruik de hogere dosis als je meer dan 160 pond weegt).

Policosanol verlaagt effectief zowel LDL-cholesterol als triglyceriden en heeft geen nadelig effect op de lever. Het overtreft statines bij veel mensen en is goedkoop.

(4) Krill olie – De American Heart Association beveelt krill olie aan voor alle volwassenen die risico lopen op hartaandoeningen. N

eem 2 capsules per dag. Krill olie gebruik je om triglycerideniveaus te verlagen, hypertensie te corrigeren of de gezondheid van de bloedvaten te verbeteren, HDL te verhogen en C-reactief proteïne, lipoproteïne A en ontsteking te verminderen. Iedereen zou krill olie moeten gebruiken.

(5) Lycopeen – Lycopeen, van tomaten, vermindert de bloeddruk en beschermt uw hart door de antioxidantstatus te verhogen. Ik adviseer je dagelijks 10 mg in te nemen voor milde hypertensie. En vergeet niet dat lycopeen een belangrijke prostaatbeschermer is.

(6) Nattokinase – Nattokinase is gefermenteerde soja.

Het werkt door het versterken van de acties van plasmine, het lichaamseigen enzym dat het stollingsmiddel fibrine afbreekt.

Wanneer het dit doet, voorkomt het abnormale verdikking van het bloed en bloedstolsels (die beroertes en hartaanvallen kunnen veroorzaken).

We zien regelmatig dat nattokinase de hoge bloeddruk met maximaal 20 systolische punten en 10 diastolische punten verlaagt.

Ik beschouw deze zes voedingsstoffen als je beste wapens in de strijd tegen hartziekten.

Ze zullen, samen met eetpatroon en lichaamsbeweging, het metabool syndroom X omkeren en dus hartaanvallen voorkomen.

Het volgen van dit plan zal het risico op een hartaanval aanzienlijk verminderen.

Allemaal zonder de dodelijke bijwerkingen van hartmedicijnen.

Het beste deel van het gebruik van natuurlijke benaderingen is dat deze bijwerkingen afwezig zijn.

De nevenvoordelen, zoals ik er graag naar verwijs, zijn alleen bijkomende gezondheidsvoordelen, geen risico’s.

Stap naar een gezonder leven

Ben jij zoals meer dan 80% van de Nederlanders en Vlamingen die te weinig vis eten en zodoende te weinig gezonde omega-3 vetzuren binnenkrijgt?!

Een tekort aan omega-3 vetzuren veroorzaakt ziekten die aanvankelijk beginnen door een (chronische) ontsteking, zoals hartaandoeningen, diabetes, Alzheimer/dementie en artritis.

Organico Superba™ Krill Olie  kan met recht een wondermiddel uit de oceaan genoemd worden. Niet alleen omdat de omega-3 vetzuren uit krill veel beter opgenomen worden door je lichaam dankzij de fosfolipiden binding in tegenstelling tot de trygliceriden binding in vis en visolie. Organico Superba™ Krill Olie  is ook de zuiverste vorm van omega-3 vetzuren (zonder PCB’s, kwik, etc.) omdat de krills helemaal onderaan de voedselketen zitten en dus niet of nauwelijks blootgesteld worden aan de typische vervuiling waar vissen en dus visolie mee te maken heeft.

Ben je 45 of ouder en wil je op een vitale, actieve manier verder van het leven blijven genieten zonder de typische kwaaltjes die, als gevolg van chronische ontsteking, beginnen op te duiken? Dan kan krill olie je ondersteunen voor een tweede jeugd.

Want het GOEDE NIEUWS is dat er een gemakkelijkere en natuurlijke manier is om je chronische ontsteking af te koelen, zodat je kunt blijven genieten van de vitaliteit, helderheid en gemoedsrust die gepaard gaat met een goede gezondheid.

Organico Superba™ Krill Olie is afkomstig van antarctische krill, die in de ongerepte wateren van de zuidelijke oceaan in Antarctica leeft. Omdat krill onderaan de voedselketen leeft, zijn ze vrijwel vrij van verontreiniging, in tegenstelling tot grotere vissen zoals zalm en tilapia, die “bio-accumulatoren” van toxines zijn.

Organico Superba Krill Olie - potOmega-3 vetzuren zijn zeer gezond voor je hart, hersenen, bloedsuiker, gewrichten, ogen, cholesterol, ademhaling en huid…en helpen vervroegde veroudering tegen te gaan…

Het geheim achter Organico Superba™ Krill Olie is de 100% pure, natuurlijke, dubbel gezuiverde vorm Krill olie van de Antarctische krill soort, Euphausia superba genaamd die lange keten Omega-3 vetzuren, fosfolipiden, choline en het anti-aging antioxidant astaxanthine bevat.

Organico Superba™ Krill Olie (1000mg) bevat lange keten Omega-3 vetzuren, afkomstig van de Euphausia superba krill, in een volledige klinische dosering van EPA (120) en DHA (70). Slechts twee gemakkelijk te slikken (kleine) capsules leveren 1000mg dubbel gezuiverde krill olie.

Waarom is dit belangrijk?

Omdat je dagelijks minstens 800mg krill olie nodig hebt om cellulaire disfunctie te vermijden en de ondersteuning van het cardiovasculair systeem, lagere bloedruk, hersenmembraan en gezondheid van de gewrichten te ervaren.

Organico Superba™ Krill Olie bevat daarnaast 450mg fosfolipiden, choline en 110mcg astaxanthine waardoor het 48 keer krachtiger is dan andere Omega-3’s of visolie. Zonder fosfolipiden en choline geraken de Omega-3 vetzuren niet diep genoeg in de cellen en zal het weinig doen dat je gezondheid ten goede komt.

Maar dankzij 450mg fosfolipiden per portie, integreert Organico Superba™ Krill Olie 60% beter in de celstructuur en passeert het de bloed-hersenbarrière. Je voelt dat het werkt, SNEL.

Organico Superba™ Krill Olie is stabieler en meer bio-efficiënt dan typische omega-3’s. Het ondersteunt de gezondheid van de huid, botten, gewrichten, hersenfunctie, cholesterol niveau’s, bloedsomloop, bloedsuikerspiegel en optimaliseert de vetverbranding.

In dit gezondheidsrapport vind je meer informatie over hoe krill olie je lichaam helpt strijden tegen chronische ontsteking, dat vaak de aanleiding is van pijn en andere kwalen die met de jaren beginnen op te duiken. Baanbrekend onderzoek heeft nu aangetoond hoe deze “bron van eeuwige jeugd” mannen en vrouwen in staat stelt om vitaal, actief, en onafhankelijk te blijven tot ver in hun 60, 70 en 80’er jaren.

Wanneer jij of iemand van wie je houdt 45 jaar of ouder is, is dit misschien wel het belangrijkste gezondheids gerelateerde nieuws dat je dit jaar gaat zien.

Zoals steeds, doe er je voordeel mee.

Vitale groetjes,

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Wanneer je in het verleden een vis- of krill olie supplement hebt geprobeerd en teleurgesteld was, jij bent niet het probleem. 

Zevenenveertig van de meest populaire vis- en krill olie supplementen die vandaag in de winkel liggen en online te koop zijn, werden getest en meer dan 70 procent bevatte NIET de hoeveelheid DHA- en EPA-omega-3’s die op het etiket werd vermeld!

Lees daarom dit kritische gezondheidsrapport vooraleer je online of in de supermarkt een goedkoop krill supplement aanschaft.

Deel desgewenst dit artikel

Bronnen:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16461820

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19608210

>