11 Signalen Dat Jouw Lever In Problemen Is

Jouw lever is essentieel voor het ontgiften van je lichaam, het metaboliseren van medicijnen, het opnemen van voedingsstoffen en nog veel, veel meer. Als je dit vitale orgaan ongecontroleerd laat, kan dit uiteindelijk tot een totale mislukking leiden.

Hier zijn elf signalen die kunnen duiden op leverproblemen, vooral als ze niet gecontroleerd worden.

1. Geelzucht

lever geelzucht

Een aandoening die bekend staat als geelzucht treedt op wanneer afval zich ophoopt in ons lichaam en galpigment in onze bloedbaan stroomt.
Dit is meer een probleem bij zuigelingen, maar het kan ook voorkomen bij volwassenen. Dit moet worden opgevat als een ernstige waarschuwing dat er iets met de lever aan de hand is.

 

2. Gezwollen enkels

Gezwollen enkels

Als er een probleem is met de lever, het hart of de nieren, zorgt de zwaartekracht ervoor dat vocht zich ophoopt in de onderste ledematen van het lichaam, zoals de voeten.

22 Verrukkelijke en Makkelijke Juice Recepten voorMeer Energie, Focus en Optimale Stofwisseling!

DOE DE ALPHA DETOX
Reset Je Lichaam, Reset Je Leven...

3. Verandering in eetlust

Verandering in eetlust meisje salade eten

Hoewel veranderingen in de eetlust kunnen voortkomen uit een aantal onderliggende redenen, kan het ook uit de lever komen. Als jouw lever het moeilijk heeft, verlies je jouw eetlust. Of, als je een normale hoeveelheid eet maar jouw gewicht merkbaar afneemt, zou je toch een arts moeten raadplegen.

4. Diarree

Diarree vrouw op toilet

Dit is een veel voorkomend probleem dat verband houdt met leverproblemen. Wanneer je een losse stoelgang hebt, mag je deze niet negeren.

5. Vreemde kneuzingen

Vreemde kneuzingen

Eiwitten die nodig zijn voor bloedstolsels worden geproduceerd in de lever. Dus als de lever in moeilijkheden verkeert, neemt het eiwitgehalte af, waardoor blauwe plekken en bloedingen vaker voorkomen.

6. Intense vermoeidheid

Intense vermoeidheid vrouw in slaap

Als je je elke dag abnormaal snel leeg voelt, kun je te maken krijgen met leverproblemen.
Omdat afval zich ophoopt in de lever, leidt dit tot lagere zuurstofniveaus, waardoor we ons de hele tijd moe voelen.

7. Donkere urine

Donkere urine potjes

Een geweldige manier om de gezondheid van de lever te controleren, is door naar de urine te kijken voordat je doorspoelt. Als de urine donker is en de ontlasting lichter is dan normaal, moet je medische hulp inroepen. Donkere urine kan om verschillende redenen voorkomen, maar leverschade kan er mogelijk een zijn.

8. Rechter Schouderpijn

Rechter Schouderpijn

Zoals je misschien niet verwacht, kan pijn in de rechterschouder het gevolg zijn van leverproblemen. Dit is meestal het geval als er kanker in de lever zit en er een tumor groeit. Wanneer de tumor in massa toeneemt, veroorzaakt dit een enorme druk op de omliggende zenuwen. Als de pijn verband houdt met de lever, kun je ook gemakkelijk de hik krijgen door druk uit te oefenen op de maag.

9. Buikpijn

Buikpijn vrouw

Als de pijn alleen uit de rechterribben komt, overweeg dan een overleg met de arts. Deze pijn kan afkomstig zijn van jouw lever.

10. Regelmatig overgeven

vrouw Regelmatig overgeven

Het wordt veel moeilijker voor ons lichaam om voedsel en vloeistoffen te verwerken als onze lever faalt. Dit zal ongelofelijke stress veroorzaken voor onze spijsvertering. Samen met de pijn zal de maag misselijk en gezwollen aanvoelen. Uiteindelijk zul je dagelijks moeten overgeven.

11. Verandering in persoonlijkheid

Verandering in persoonlijkheid vrouw

Wanneer je lever faalt, hopen zich meer gifstoffen op in onze bloedbaan, die zo naar onze hersenen stromen.
Dit maakt het erg moeilijk om ons te concentreren en we hebben problemen om dingen te onthouden. Er kunnen ook snelle veranderingen in slaapgewoonten optreden.

#5 Eenvoudige Stappen Voor Een Gezonde Lever Detox

Jouw lever is buitengewoon waardevol. We overleven slechts een paar dagen zonder. Het is de centrale ontgifter voor je hele lichaam. Het reinigt alles wat jouw lichaam nodig heeft vooraleer het door te sturen naar de juiste plaatsen.

Je lever heeft een focus.

Alles wat je eet, drinkt of via jouw huid opneemt, wordt eerst via je bloedbaan naar de lever gebracht. Je lever filtert en ‘ontgift’ eventuele afwijkingen. Je lever metaboliseert en ontgift ook medicijnen. Dit is de lever even in het kort toegelicht.

Dus wanneer we een zuiver, gezond, slank en actief lichaam willen, heb je eerst een gezonde lever nodig!

De gezondheid van je lever kan van invloed zijn op je gewicht, hoe jij je voelt, hoe gezond jouw cellen zijn, jouw huid, jouw energie en zelfs jouw levensduur!

Organico TURBO Detox is een zeer gezond voedingssupplement met het krachtige Solidago Virgaurea, groene thee, zwarte bes en kurkuma. Mocht je dus op een makkelijke manier je lever, je gezondheid, je lijn en algemeen welbehagen willen verbeteren, probeer dan eens Organico TURBO Detox.

Organico Turbo Detox - potOrganico TURBO Detox™ is gemaakt met oa. Solidago Virgaurea, een mooie, gele bloem met bijzondere eigenschappen voor lever en nieren.

Solidago Virgaurea stimuleert de lever- en nierfunctie en heeft daardoor een bloed-reinigend effect. Dit bestanddeel wordt ook gebruikt als drainage middel.

Verder bevat het groene thee, dat wereldwijd bekend is vanwege zijn positieve eigenschappen en voordelen die het heeft voor je lijn en lichaam. Naast al deze eigenschappen, bevat groene thee veel catechines.

Dit is een soort groene antioxidant, die volgens verscheidene onderzoeken de mogelijkheid heeft om vetophopingen in de lever te elimineren en zorgt daarnaast voor het goed functioneren van je lever. Omdat groene thee de lever van gifstoffen zuivert, worden onze hormonen gereset, waardoor het vet rond onze buik wordt verminderd.

Daarnaast bevat Organico Turbo Detox  Alfalfa om het lichaam te helpen ontgiften. Alfalfa werkt vochtafdrijvend en het is bloedzuiverend. Het zorgt dat zware metalen zoals kwik, lood en cadmium en giftige koolwaterstoffen sneller worden afgevoerd uit de lever.

Zwarte bes hebben we toegevoegd omdat het de werking van de lever, alvleesklier, milt en nieren ondersteunt. In de 18e eeuw werd er door een abt in het klooster van Dijon gezegd dat zwarte bessen garant staan voor een eeuwige jeugd.

Tot slot gebruiken we krachtige Kurkuma Longa dat de lever beschermt tegen een aantal giftige stoffen, zoals koolstof tetrachloride, galactosamine, acetaminofen (paracetamol) en Aspergillus aflatoxin. Dit is vooral te danken aan de anti-oxidatieve en ontstekingsremmende werking.

Verder stimuleert kurkuma de uitscheiding van gal, cholesterol en bilirubine. Gal is nodig voor een goede vetvertering. Door het verbeteren van de vetvertering heeft kurkuma tegelijkertijd een positief effect op de opname van vet-oplosbare vitamines A, D, E en K.

Organico Turbo Detox  is krachtiger dan gelijk welk ander detox supplement. In één flacon TURBO Detox™ zit evenveel werkzame stof, als in vergelijking met ca 100 capsules gewone detox. Dit extract is heel anders dan wat je in de supermarkt of online koopt – het is veel geconcentreerder en specifiek geformuleerd voor leverbescherming. (Dit is krachtig spul. Je mag dit detox protocol max. 10 dagen (2 flacons) volgen, en dit maximaal drie keer per jaar.)

Organico TURBO Detox™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking. Dit is een PREMIUM voedingssupplement.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Detox™  en wat het voor je gezondheid, je huid, je energieniveau en stofwisseling betekent…

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICO
On a Mission for Nutrition

P.S. Gebruik jij een Detox supplement of ben je dit van plan? Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.
Talrijke studies tonen aan dat Organico Turbo Detox krachtiger is dan de meeste detox pilletjes uit de apotheek – en dit… ZONDER de bijwerkingen.

Plus je ontdekt in dit gezondheidsrapport de gevaren van een vette lever, de symptomen ervan en hoe je dit oplost.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport vooraleer je in de supermarkt of online goedkope, gevaarlijke detox pillen zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>