10 Verbluffende Voordelen en Veranderingen Door Inname Van Magnesiumsupplementen

Zowat de helft van de bevolking krijgt onvoldoende magnesium in hun eetpatroon. Magnesium is van nature te vinden in pompoenpitten, donkere bladgroenten, zwarte bonen, avocado, vis en meer.

Maar als je één van de miljoenen mensen bent die nog steeds niet voldoende magnesium in hun eetpatroon heeft of denk je dat je een boost nodig hebt, overweeg dan eens om een magnesiumsupplement te nemen.

Magnesium is betrokken bij duizenden biochemische en fysiologische reacties in jouw lichaam, wat betekent dat magnesiumsupplementen zullen resulteren in een breed scala aan gezondheidsvoordelen. Blijf lezen om er 10 te leren kennen.

10 Voordelen van Magnesiumsupplementen

1. Betere slaap

Behoor jij tot een derde van de bevolking die niet genoeg slaap krijgt? Slaaptekort kan leiden tot vermoeidheid, een verhoogd risico op hartaandoeningen, obesitas, verhoogde angst, hersenmist, gebrek aan concentratie en ga zo maar door.

Maar wist je dat magnesium daarbij kan helpen? Magnesium wordt direct gekoppeld aan de regulatie van hormonen en chemicaliën die je vertellen dat het tijd is om te ontspannen en te gaan slapen.

Aan de andere kant is ook aangetoond dat magnesiumtekort de slaap verstoort.

Suppletie met magnesium zorgt ervoor dat deze hormonen gereguleerd worden en je helpen te slapen.

2. Preventie van migraine

Onderzoek heeft aangetoond dat magnesiumsuppletie niet alleen de symptomen van migraine kan verminderen, maar het kan ook het aantal migraines verminderen dat je krijgt.

3. Verlaagt de bloeddruk

Vele volwassenen hebben een hoge bloeddruk. Dit kan leiden tot hartaandoeningen, beroertes, pijn op de borst, hartaanval en nierproblemen.

Van die mensen met hoge bloeddruk heeft slechts 50% het onder controle. Houd je bloeddruk onder controle door jouw eetpatroon aan te vullen met magnesiumsupplementen.

80% van de bevolking heeft een Magnesiumtekort!  

Met stress, hoge bloeddruk, spierkrampen, migraine, slapeloosheid als gevolg...

Exclusief E-Boek (22blz.) Toont: De Waarheid Over Magnesium, het wonder mineraal, toepassingen bij migraine, bloeddruk, slapeloosheid, stress, spierkrampen, osteoporose, diabetes,...Ontvang Jouw GRATIS Exemplaar Vandaag!

Meerdere studies tonen aan dat magnesium kan helpen om hoge bloeddruk te verlagen.

4. Verhoogde energie

Er zijn aanwijzingen dat één van de voordelen van magnesium een energie​​boost is. Dit kan een combinatie zijn van het effect van magnesium op het metabolisme en de energiebron van het lichaam, ATP, samen met het effect op onze slaapregulatie.

5. Ontsteking verminderen

Ontsteking is de natuurlijke reactie van ons lichaam op letsel, infectie of stress. Hoewel dit een natuurlijk lichamelijk proces is dat ons tegen die dingen beschermt, kan het ook leiden tot zwelling, roodheid en pijn.

Chronische ontsteking is een symptoom van auto-immuunziekten, chronische stress en andere ziekten. Het is gekoppeld aan een verhoogd risico op:

 • Hartziekte
 • Beroerte
 • Chronische ontstekingsziekte (zoals lupus bijvoorbeeld)
 • Bepaalde soorten kanker
 • Huidziekte / irritatie

Iets anders dat verband houdt met chronische of abnormale ontsteking is magnesiumtekort. Magnesiumsuppletie wordt direct gekoppeld aan een vermindering van ontstekingsmarkers in het lichaam, wat aangeeft dat magnesium een ​​rol speelt bij het verminderen van ontstekingen.

6. Helpt atletische prestaties verbeteren

Ben je atletisch? Doe je aan sport, ga je naar de sportschool of is fitness een belangrijk onderdeel van je dagelijkse leven?

Idealiter zou je ja antwoorden op die vragen. Oefening komt ten goede aan bijna alle gebieden van gezondheid: van cardiovasculaire gezondheid tot geestelijke gezondheid; bewegen/ sporten heeft een positief effect.

Waarom zorg je er niet voor dat je naar je hoogste atletische potentieel werkt? Eén van de belangrijkste rollen van magnesium in je lichaam is spierfunctie en contractie. Wetenschappers schatten zelfs dat je tijdens het sporten tot 20% meer magnesium nodig hebt dan in rusttijden.

Magnesiumsupplementen kunnen spieren minder snel vermoeid maken, wat betekent dat je langere periodes kunt trainen. Studies hebben ook direct aangetoond dat atleten hun prestaties verbeteren met slechts 4 weken magnesiumsupplementen.

7. Verbeterde stemming

Lage magnesiumgehaltes worden in verband gebracht met verhoogde depressie en angst. Er zijn aanwijzingen dat het toevoegen van een magnesiumsupplement aan jouw eetpatroon je humeur kan verbeteren en depressiesymptomen kan verminderen.

Dit kan komen door directe effecten van magnesium op de hersenen en door samengestelde effecten door verhoogde slaap, betere / verbeterde atletische prestaties en meer.

8. Vermindert symptomen van PMS

Premenstrueel syndroom (PMS) treft drie op de vier vrouwen die menstrueren. Dit kan leiden tot verschillende symptomen, van mild tot ernstig.

Symptomen zijn onder meer:

 • Prikkelbaarheid
 • Krampen
 • Pijn
 • Stemmingswisselingen
 • Rugpijn
 • Hoofdpijn
 • Depressie
 • Spijsverteringsproblemen

Magnesium kan PMS-symptomen verminderen, waaronder stemmingswisselingen, waterretentie, pijn en meer.

9. Verbeterde spijsvertering

Zoals we in het gedeelte over energie hebben vermeld, is magnesium een ​​groot deel van de stofwisseling van je lichaam. Dit betekent dat het een onderdeel is van het systeem dat jouw voedsel afbreekt in voedingsstoffen, vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft.

Het toevoegen van magnesium aan jouw eetpatroon zal jouw spijsvertering helpen verbeteren door spijsverteringsenzymen correct te activeren en metabolische processen te reguleren. Dit kan de algemene spijsvertering verbeteren en spijsverteringsproblemen zoals constipatie verlichten.

10. Verbetert de botgezondheid

De meeste mensen weten hoe belangrijk zowel calcium als vitamine D zijn voor de gezondheid van de botten. Maar magnesium speelt ook een cruciale rol, vooral gezien het helpt om zowel calcium als vitamine D in het lichaam te reguleren en te metaboliseren.

Studies hebben ook verband gelegd tussen osteoporose/botzwakte en lage magnesiumgehaltes. Supplementen kunnen deze problemen verminderen en helpen bij het versterken van botten via regulering van calcium en vitamine D.

Magnesiumsupplementen nemen komt jouw gezondheid ten goede. Van je humeur tot je hart tot je botten, magnesium is erbij betrokken.

Weet je nog hoe het is om je GEWELDIG te voelen?

Organico TURBO Magnesium™ is een Premium voedingssupplement dat je magnesium niveau’s herstelt op een veilige en natuurlijke manier.

Dus je spierkrampen en hoofdpijn vermindert,… je stress en spanning ook… en je bent beter beschermd tegen hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en meer… allemaal zonder het risico van voorgeschreven medicijnen!

Je zult merken dat je beenkrampen je ’s nachts niet langer wakker houden… je migraine zal niet zo intens zijn of zo lang duren en kan zelfs helemaal verdwijnen… je humeur zal stabiliseren en je kunt uitkijken naar zonniger, gelukkigere dagen in je toekomst…

Je zult merken dat je ’s nachts beter slaapt en je meer ontspannen voelt… Je botten zullen sterker, gezonder zijn… en wat denk je dat het zal doen voor je gemoedsrust wanneer je beseft dat je jouw risico hebt verminderd voor een reeks dodelijke ziekten?

Organico TURBO Magnesium™ is een magnesium supplement als geen ander… zijn UNIEKE samenstelling zorgt voor betere absorptie en betere resultaten, zonder de gekende badkamer uitstapjes…

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen verbeteren, probeer dan eens  Organico TURBO Magnesium™.

Organico Turbo Magnesium - potOrganico TURBO Magnesium™ is samengesteld uit Magnesium Bisglycinaat (AlbionⓇ) en Magnesium Citraat, aangevuld met taurine aminozuren en de belangrijke Vitamine B6 en Vitamine D3.

Dit betekent dat in tegenstelling tot veel magnesiumsupplementen die slecht worden geabsorbeerd vanwege hun chemische structuur, laxerende werking en te veel bindmiddelen of coatings, Organico Turbo Magnesium de magnesium rechtstreeks naar je bloedbaan en zenuwstelsel brengt en dit aangevuld met de belangrijke Taurine verbinding, de Vitamine B6 en D3.

Organico TURBO Magnesium™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking.

Onze gepatenteerde Organico Turbo Magnesium formule is anders dan al het andere op de markt. En wanneer je het voor de eerste keer probeert, zul je versteld staan hoe snel je het voelt werken om de gebalanceerde, levendige gezondheid te bieden die je verdient.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je TURBO Magnesium™  en wat het voor je gezondheid betekent…

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICO™

P.S. Gebruik jij een Magnesium Supplement of ben je dit van plan?Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.

Wanneer je ooit één van de veel voorkomende magnesiumsupplementen hebt geprobeerd, dan kan ik begrijpen dat je een sceptische wenkbrauw optrekt omdat ik je dagelijkse aanvulling met magnesium aanraad. Wanneer mensen immers aan magnesiumsupplementen denken, hebben ze de neiging ze te onthouden vanwege hun laxerende eigenschappen… en onverwachte uitstapjes naar de badkamer zijn niet iets waar je elke dag mee te wilt maken hebt!

Bovendien zijn veel magnesiumsupplementen vervuild met ongezonde bindmiddelen en vulstoffen die de effectiviteit sterk vermindert. De risico’s van een magnesiumtekort zijn groot maar veel van de beschikbare magnesiumsupplementen zijn ineffectief en/of te duur voor wat ze te bieden hebben.

Lees dus aandachtig dit artikel vooraleer je in de supermarkt of online goedkope magnesium zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>