Zeaxanthine: Het Schild tegen Blauw Licht en Schermschade

In onze hedendaagse samenleving, waarin we bijna continu blootgesteld worden aan digitale schermen, is de bescherming van onze ogen tegen blauw licht een belangrijk aandachtspunt geworden. Een van de natuurlijke verdedigingsmechanismen van onze ogen tegen deze vorm van licht is zeaxanthine, een carotenoïde die een cruciale rol speelt in het beschermen van onze ogen.

Dit artikel verkent de rol van zeaxanthine, afkomstig uit Tagetes erecta extract, in het beschermen van onze ogen tegen de schadelijke effecten van blauw licht en hoe het kan helpen schermschade te minimaliseren.

Wat is Blauw Licht?

Blauw licht is een deel van het zichtbare lichtspectrum, met een golflengte tussen ongeveer 380 en 500 nanometer. Het is overal om ons heen; de grootste natuurlijke bron is zonlicht. Echter, in onze moderne wereld worden we ook blootgesteld aan blauw licht via digitale schermen (zoals smartphones, tablets, computers en televisies) en sommige soorten kunstlicht.

De Risico’s van Blauw Licht

Langdurige blootstelling aan blauw licht, vooral van digitale schermen, kan leiden tot digitale oogbelasting. Symptomen hiervan zijn vermoeide, droge of geïrriteerde ogen, en hoofdpijn. Er zijn ook aanwijzingen dat overmatige blootstelling aan blauw licht het risico op maculadegeneratie kan verhogen en het circadiaanse ritme (slaap-waakcyclus) kan verstoren.

oudere man achter laptop supplement

Zeaxanthine: Een Natuurlijk Schild

Zeaxanthine is een gele pigment, behorend tot de groep van carotenoïden, en is van nature aanwezig in de ogen. Het concentreert zich in de macula, het deel van het oog dat verantwoordelijk is voor scherp en gedetailleerd zien.

Hoe Zeaxanthine Beschermt tegen Blauw Licht

Zeaxanthine helpt bij het filteren van blauw licht, waardoor de hoeveelheid die het netvlies bereikt en de potentieel schadelijke effecten ervan worden verminderd. Dit filtereffect helpt de ogen te beschermen tegen de belasting en schade die gepaard gaan met langdurige blootstelling aan schermen.

Ontdek De #5 Voedingsmiddelen Om Je Gezichtsvermogen Te Verbeteren.

(Zie je soms door het bos de bomen niet meer?! Last van droge, wazige ogen, minder goed nachtzicht of worden je ogen een dagje ouder...)

Eet Deze #5 Voedingsmiddelen Om 

Je Ogen Te Verbeteren.

Bron van Zeaxanthine: Tagetes Erecta Extract

Tagetes erecta, bekend als Afrikaantje, is een bloem die rijk is aan zeaxanthine. Het extract van deze plant wordt vaak gebruikt in voedingssupplementen vanwege de hoge concentraties zeaxanthine die het bevat.

Voordelen van Zeaxanthine

  1. Bescherming tegen Schermschade: Door het filteren van blauw licht helpt zeaxanthine bij het verminderen van de symptomen van digitale oogbelasting.
  2. Ondersteuning van de Macula: Zeaxanthine ondersteunt de gezondheid van de macula, wat essentieel is voor goed centraal zicht.
  3. Bevordering van Algehele Ooggezondheid: Door de ogen te beschermen tegen schadelijk licht en oxidatieve stress, draagt zeaxanthine bij aan het behoud van de algehele gezondheid van de ogen.

Andere Belangrijke Voedingsstoffen voor de Ogen

Naast zeaxanthine zijn er andere belangrijke voedingsstoffen die bijdragen aan de gezondheid van de ogen, waaronder luteïne (een andere carotenoïde die nauw verwant is aan zeaxanthine), vitamine A, C, en E, en omega-3 vetzuren. Deze voedingsstoffen werken samen om de ogen te beschermen en te ondersteunen.

Introductie van Turbo Vision

Ons supplement, Turbo Vision, bevat een hoogwaardige mix van zeaxanthine uit Tagetes erecta extract, samen met andere essentiële voedingsstoffen voor de ogen. Turbo Vision is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van uw ogen te ondersteunen in onze door schermen gedomineerde wereld.

Waarom Kiezen voor Turbo Vision?

  1. Rijke Bron van Zeaxanthine: Turbo Vision biedt een hoogwaardige bron van zeaxanthine, essentieel voor het beschermen van de ogen tegen blauw licht.
  2. Combinatie van Oogvriendelijke Voedingsstoffen: Naast zeaxanthine bevat Turbo Vision andere belangrijke voedingsstoffen die synergetisch werken voor optimale ooggezondheid.
  3. Gemak en Doeltreffendheid: Turbo Vision biedt een eenvoudige, effectieve manier om de gezondheid van uw ogen dagelijks te ondersteunen.

Bescherm Jouw Ogen met Turbo Vision

In een wereld waar onze ogen voortdurend worden blootgesteld aan blauw licht en schermschade, is het belangrijk om ze te beschermen. Turbo Vision biedt een natuurlijke, effectieve oplossing om jouw ogen te ondersteunen en te beschermen. Begin vandaag nog met Turbo Vision en neem de controle over jouw ooggezondheid in eigen handen.

Stap naar gezondere ogen & beter gezichtsvermogen

Organico TURBO Vision is een uitzonderlijke combinatie van essentiële elementen die jouw wazig zicht verscherpen en je nachtzicht verbeteren. Het kan ook jouw zicht op afstand verbeteren en je heldere en ontspannen ogen geven zonder enige bijwerkingen. Het is één van de krachtigste supplementen voor het ondersteunen van je gezichtsvermogen en het bevat enkel hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten om de gezondheid van je gezichtsvermogen te optimaliseren.

De anti-oxiderende eigenschappen van Organico Turbo Vision maken jouw zicht scherp zonder vervaging. Deze unieke formule zal jouw gezichtsvermogen verbeteren en jouw gezondheid beschermen. Het zorgt voor voedzame ondersteuning en regeneratie van je oogcellen.

Onderzoek toont aan dat antioxidanten zoals luteïne of zeaxanthine het gezichtsvermogen kunnen ondersteunen door vrije radicalen te verminderen en ontstekingen rond de ogen te verzachten.

Mocht je dus op een makkelijke manier de gezondheid en kwaliteit van je ogen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Vision.

Organico TURBO Vision is gemaakt met Luteïne, een krachtige antioxidant. Luteïne is gekend als een geweldige ondersteuning voor oogbescherming. Het beschermt je ogen tegen de zon en filtert licht.

Verder bevat Organico TURBO Vision Zeaxanthine hetgeen werkt als een schild voor de ogen om ze te beschermen tegen schadelijke stralen, licht en andere afschermende effecten. Zeaxanthine is een antioxidant die de visuele kwaliteit tot 2 keer kan verbeteren.

Naast selenium en zink vind je in Organico TURBO Vision ook een krachtige multi-vitamine combinatie met een hoog gehalte aan vitamine A, vitamine C, vitamine B12 en vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5 en vitamine B6, vitamine D3, vitamine E, biotine en Betacaroteen.

Onderzoekers ontdekten dat vitamine A de ontwikkeling van staar bij oudere volwassenen kan vertragen. De anti-oxiderende eigenschappen van vitamine C verminderden de kans op cataract-vorming. Uit deze studie bleek dat patiënten met droge ogen een afname van de hoeveelheid oculaire traanfilm zagen na het nemen van orale vitaminesupplementen op korte termijn.

Tot slot vind je in Organico TURBO Vision ook ogentroost (Euphrasia), een natuurlijk middel tegen oogproblemen. Euphrasia bevat enkele werkzame bestanddelen die een positief effect hebben bij oogproblemen. Zo bevatten ze looistoffen die samentrekkend werken en flavonoïden die de vreemde micro-organismen die voor oogproblemen zorgen, bestrijden. Daarnaast werkt het antiseptisch, anti-allergisch en ontstekingsremmend.

Organico Turbo Vision™ ondersteunt je ogen met 23 krachtige ingrediënten die zorgvuldig uit de natuur zijn geselecteerd. Van elk ingrediënt is wetenschappelijk bewezen dat het gezonde ogen en je gezichtsvermogen verbetert.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Vision™  en wat het voor de gezondheid en zicht van je ogen kan betekenen.

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Uitgebreide studies hebben aangetoond dat vrije radicalen de grootste bedreiging vormen voor de gezondheid van het oog. Het voedsel en de omgeving van vandaag zitten vol giftige stoffen en je dient actie te ondernemen om jezelf tegen deze vrije radicalen te verdedigen.

Wanneer je lichaam niet goed is uitgerust om vrije radicalen te bestrijden, kunnen ze zich ophopen in je ogen. Dat is wat af en toe problemen met je zicht kan veroorzaken, zoals wazige ogen, pijnlijke, vermoeide en droge ogen.

De Nr.#1 oplossing om je gezichtsvermogen te ondersteunen en de gezondheid van je ogen te behouden, is door de opbouw van vrije radicalen in jouw lichaam tegen te gaan door antioxidanten te consumeren.

Onderzoekers keken naar 55 klinische onderzoeken die hebben aangetoond dat de antioxidanten en vitamines in Organico TURBO Vision jouw gezichtsvermogen kunnen optimaliseren, inclusief nachtzicht. Een studie uit 2020 uit Zwitserland onthulde dat antioxidanten de ogen beschermen tegen vrije radicalen en een gezonde ontstekingsreactie in lichamen helpen veroorzaken.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport wanneer je jouw ogen op een gezonde, natuurlijke manier wil beschermen en je gezichtsvermogen en comfort wil verbeteren!

Deel desgewenst dit artikel

>