Waarom Elk Ingrediënt in Organico Turbo Vision™ Essentieel Is voor Je Ogen

Onze ogen zijn een van de meest essentiële en gevoelige organen. Ze hebben de juiste voeding en zorg nodig om optimaal te functioneren en ons door het leven te leiden. Organico Turbo Vision™ is speciaal geformuleerd om precies dat te doen. Maar wat maakt elk ingrediënt in dit supplement zo essentieel voor je ogen?

Laten we dieper ingaan op deze vraag.

Wat doet vitamine A voor je zicht?

Vitamine A is een van de belangrijkste ingrediënten in Organico Turbo Vision™, en dat is niet zonder reden. Deze vitamine speelt een cruciale rol bij het behouden van een normaal zicht, vooral bij weinig licht. Een tekort aan vitamine A kan nachtblindheid veroorzaken, wat betekent dat het moeilijker wordt om in het donker te zien. Daarnaast helpt vitamine A bij het behouden van een gezonde huid rond de ogen en beschermt het de oppervlakte van het oog.

Hoe draagt zink bij aan de gezondheid van je ogen?

Zink is een essentieel mineraal dat helpt bij de productie van melanine, een pigment dat onze ogen beschermt tegen schadelijke UV-straling. Bovendien speelt zink een rol in het metabolisme van vitamine A, waardoor het helpt om de gezondheid en functie van het netvlies te ondersteunen. Studies hebben aangetoond dat een zinktekort gelinkt is aan leeftijdsgerelateerde maculadegeneratie (LMD), een van de voornaamste oorzaken van blindheid bij ouderen.

Welke voordelen biedt luteïne voor je ogen?

Luteïne, een krachtige antioxidant, is een ander hoofdingrediënt in Organico Turbo Vision™. Het wordt vaak de “oogvitamine” genoemd en met goede reden. Luteïne helpt bij het filteren van schadelijk blauw licht, wat de kans op cataract en LMD kan verminderen. Door het beschermen van je ogen tegen vrije radicalen, helpt luteïne ook bij het behouden van de gezondheid van je netvlies.

Hoe beschermt zeaxanthine de gezondheid van je ogen?

vrouw met bril ooggezondheid supplement

Net als luteïne is zeaxanthine een antioxidant die zich voornamelijk in het netvlies bevindt. Samen werken ze als een zonnebril voor je ogen, waarbij ze schadelijke stralen filteren en vrije radicalen neutraliseren. Een voldoende inname van beide antioxidanten kan het risico op bepaalde oogziekten, zoals LMD, verkleinen.

Ontdek De #5 Voedingsmiddelen Om Je Gezichtsvermogen Te Verbeteren.

(Zie je soms door het bos de bomen niet meer?! Last van droge, wazige ogen, minder goed nachtzicht of worden je ogen een dagje ouder...)

Eet Deze #5 Voedingsmiddelen Om 

Je Ogen Te Verbeteren.

Vitamine C en E: Waarom zijn ze belangrijk voor ooggezondheid?

Deze vitamines zijn krachtige antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen die schade aan het oog kunnen veroorzaken. Ze spelen een cruciale rol bij het vertragen van de progressie van LMD en cataract. Een combinatie van beide vitamines kan de ogen beschermen tegen oxidatieve stress, wat bijdraagt aan een helderder en gezonder zicht.

Waarom zijn bèta-carotenen toegevoegd aan Organico Turbo Vision™?

Bèta-carotenen zijn de voorlopers van vitamine A en spelen een belangrijke rol bij het ondersteunen van een normaal zicht, vooral bij weinig licht. Ze beschermen het oog ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpen bij het onderhouden van een gezonde oogstructuur.

Wat is de rol van Vitamine B’s in ooggezondheid?

Vitamine B-complex omvat acht verschillende vitamines, die elk essentieel zijn voor verschillende lichaamsfuncties, waaronder die van de ogen.

Waarom is vitamine B1 (thiamine) belangrijk voor je ogen?

Vitamine B1 helpt bij de overdracht van zenuwsignalen en speelt een cruciale rol bij het onderhoud van spierfuncties, inclusief die van de oogspieren. Een tekort aan thiamine kan problemen met het zicht en spierzwakte rond het oog veroorzaken.

Hoe draagt vitamine B2 (riboflavine) bij aan een helder zicht?

Vitamine B2 helpt bij het behouden van heldere ogen en kan het risico op cataract verminderen. Daarnaast ondersteunt het de cellen in het oog bij het opnemen van zuurstof, wat essentieel is voor een gezond zicht.

Vitamine B6 en B12: Waarom vormen ze een essentieel trio voor ooggezondheid?

vitamine-b12Vitamine B6 en B12 werken samen om homocysteïne niveaus in het bloed te verminderen. Een hoog homocysteïnegehalte is gelinkt aan een verhoogd risico op leeftijdsgerelateerde maculadegeneratie (LMD). Door deze vitamines in voldoende mate binnen te krijgen, bescherm je je ogen tegen schadelijke niveaus van homocysteïne.

Waarom is vitamine B12 speciaal zo belangrijk voor je ogen?

Vitamine B12 speelt een cruciale rol in het zenuwstelsel en een tekort kan leiden tot verschillende neurologische problemen, waaronder problemen met het zicht. Symptomen van een vitamine B12-tekort kunnen variëren van lichte visuele verstoringen tot ernstig gezichtsverlies. Een voldoende inname van B12 helpt bij het behouden van de gezondheid van de oogzenuw en het voorkomen van neurologische schade aan het oog.

In conclusie, elk ingrediënt in Organico Turbo Vision™ is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn unieke en essentiële rol bij het ondersteunen en beschermen van je ogen. Door te kiezen voor een supplement zoals Organico Turbo Vision™ zorg je voor een uitgebreide benadering van ooggezondheid, waarbij elk aspect van visie en oogbescherming wordt meegenomen.

Stap naar gezondere ogen & beter gezichtsvermogen

Organico TURBO Vision is een uitzonderlijke combinatie van essentiële elementen die jouw wazig zicht verscherpen en je nachtzicht verbeteren. Het kan ook jouw zicht op afstand verbeteren en je heldere en ontspannen ogen geven zonder enige bijwerkingen. Het is één van de krachtigste supplementen voor het ondersteunen van je gezichtsvermogen en het bevat enkel hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten om de gezondheid van je gezichtsvermogen te optimaliseren.

De anti-oxiderende eigenschappen van Organico Turbo Vision maken jouw zicht scherp zonder vervaging. Deze unieke formule zal jouw gezichtsvermogen verbeteren en jouw gezondheid beschermen. Het zorgt voor voedzame ondersteuning en regeneratie van je oogcellen.

Onderzoek toont aan dat antioxidanten zoals luteïne of zeaxanthine het gezichtsvermogen kunnen ondersteunen door vrije radicalen te verminderen en ontstekingen rond de ogen te verzachten.

Mocht je dus op een makkelijke manier de gezondheid en kwaliteit van je ogen willen ondersteunen, probeer dan eens Organico TURBO Vision.

Organico TURBO Vision is gemaakt met Luteïne, een krachtige antioxidant. Luteïne is gekend als een geweldige ondersteuning voor oogbescherming. Het beschermt je ogen tegen de zon en filtert licht.

Verder bevat Organico TURBO Vision Zeaxanthine hetgeen werkt als een schild voor de ogen om ze te beschermen tegen schadelijke stralen, licht en andere afschermende effecten. Zeaxanthine is een antioxidant die de visuele kwaliteit tot 2 keer kan verbeteren.

Naast selenium en zink vind je in Organico TURBO Vision ook een krachtige multi-vitamine combinatie met een hoog gehalte aan vitamine A, vitamine C, vitamine B12 en vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5 en vitamine B6, vitamine D3, vitamine E, biotine en Betacaroteen.

Onderzoekers ontdekten dat vitamine A de ontwikkeling van staar bij oudere volwassenen kan vertragen. De anti-oxiderende eigenschappen van vitamine C verminderden de kans op cataract-vorming. Uit deze studie bleek dat patiënten met droge ogen een afname van de hoeveelheid oculaire traanfilm zagen na het nemen van orale vitaminesupplementen op korte termijn.

Tot slot vind je in Organico TURBO Vision ook ogentroost (Euphrasia), een natuurlijk middel tegen oogproblemen. Euphrasia bevat enkele werkzame bestanddelen die een positief effect hebben bij oogproblemen. Zo bevatten ze looistoffen die samentrekkend werken en flavonoïden die de vreemde micro-organismen die voor oogproblemen zorgen, bestrijden. Daarnaast werkt het antiseptisch, anti-allergisch en ontstekingsremmend.

Organico Turbo Vision™ ondersteunt je ogen met 23 krachtige ingrediënten die zorgvuldig uit de natuur zijn geselecteerd. Van elk ingrediënt is wetenschappelijk bewezen dat het gezonde ogen en je gezichtsvermogen verbetert.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico TURBO Vision™  en wat het voor de gezondheid en zicht van je ogen kan betekenen.

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICOLabs
On a Mission for Nutrition

P.S. Uitgebreide studies hebben aangetoond dat vrije radicalen de grootste bedreiging vormen voor de gezondheid van het oog. Het voedsel en de omgeving van vandaag zitten vol giftige stoffen en je dient actie te ondernemen om jezelf tegen deze vrije radicalen te verdedigen.

Wanneer je lichaam niet goed is uitgerust om vrije radicalen te bestrijden, kunnen ze zich ophopen in je ogen. Dat is wat af en toe problemen met je zicht kan veroorzaken, zoals wazige ogen, pijnlijke, vermoeide en droge ogen.

De Nr.#1 oplossing om je gezichtsvermogen te ondersteunen en de gezondheid van je ogen te behouden, is door de opbouw van vrije radicalen in jouw lichaam tegen te gaan door antioxidanten te consumeren.

Onderzoekers keken naar 55 klinische onderzoeken die hebben aangetoond dat de antioxidanten en vitamines in Organico TURBO Vision jouw gezichtsvermogen kunnen optimaliseren, inclusief nachtzicht. Een studie uit 2020 uit Zwitserland onthulde dat antioxidanten de ogen beschermen tegen vrije radicalen en een gezonde ontstekingsreactie in lichamen helpen veroorzaken.

Lees dus aandachtig dit gezondheidsrapport wanneer je jouw ogen op een gezonde, natuurlijke manier wil beschermen en je gezichtsvermogen en comfort wil verbeteren!

Deel desgewenst dit artikel

>