Top Voedingsstoffen Voor Een Gezonde Huid

Degradatie van collageen zal het hele lichaam beïnvloeden, omdat het het primaire structurele eiwit is dat de matrix vormt van jouw bindweefsel en organen. Vijfenzeventig procent van je huid is gemaakt van collageen. Rimpels en slappe huid zijn enkele van de eerste tekenen van afbrekend collageen in het lichaam.

gezonde huid vrouwRimpels kunnen ook een teken zijn van collageenverlies in andere delen van het lichaam. Beenderen, bijvoorbeeld, zijn gemaakt van vijftig procent collageen, hoewel het voor kracht gemineraliseerd is. Jouw gewrichten, ligamenten en pezen worden ook sterk beïnvloed.

Rimpelcrèmes kunnen het uiterlijk van de huid tijdelijk verbeteren, maar voeding biedt een oplossing die de natuurlijke productie van collageen door het hele lichaam kan ondersteunen.

Als je de tekenen van collageenafbraak terug begint te zien in de spiegel, voeg dan deze collageen bouwvoedingsstoffen toe aan je gezonde voedingssupplementen.

Collageen Bouwvoedingsstoffen

Collageenpeptiden

Collageen bevindt zich in de diepere lagen van de huid, onder de epidermis en de dermis. In plaats van topische toepassing heeft onderzoek aangetoond dat orale inname van bioactieve collageenpeptiden de natuurlijke collageenproductie van binnenuit kan ondersteunen.

Het innemen van collageenpeptiden stimuleert fibroblastcellen (carpentercellen van nieuw collageen) in de diepe lagen van de huid. Dit stimuleert fibroblasten om nieuwe collageen-prductie in de huid te verhogen.

Dit helpt bij het aanvullen van wat verloren gaat bij veroudering, rimpels en andere factoren van collageenverlies.

Hyaluronzuur 

Hyaluronzuur (HA) is een primaire component van een gezonde huid. Dalende huidniveaus van HA gaan gepaard met uitdroging, verminderde flexibiliteit en rimpels.

In een onderzoek aan de Universiteit van Ostuma in Japan kregen 96 vrouwen in de leeftijd van 22 tot 65 jaar 40 mg hyaluronzuur per dag gedurende 45 dagen. Aan het einde van het onderzoek rapporteerde 83 procent van de vrouwen verbetering in huidvochtigheid en gladheid.

Houd in gedachten dat natuurlijk hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht het beste type is dat moet worden toegevoegd. Vermijd synthetisch natriumhyaluronaat, omdat het niet dezelfde voordelen biedt.

Druivenpitextract 

Druivenpitextracten hebben een uniek vermogen om zich te hechten aan zwakke collageenstructuren en ze te versterken. De proanthocyanidinen (OPC’s) in druivenpit-extract hebben een zeer hoge affiniteit voor collageen en geven de huid ook een krachtige antioxidantbescherming om zijn gezondheid te behouden.

MSM-zwavel 

Zwavel wordt al lang “het schoonheidsmineraal” genoemd omdat het sterk geconcentreerd is in huid, haar en nagels. Collageenvezels worden verpakt in een drievoudigstrengige helix die een flexibel, maar sterk snoer vormt.

Zwavel is nodig om de disulfidebindingen te vormen die collageenstrengen bij elkaar houden en ze sterk te houden. Zonder voldoende zwavel kan uw huid vroegtijdig verouderen.

Eiwit 

Eiwit dient als het fundamentele structurele molecuul van alle weefsels in jouw lichaam. Ongeveer een derde van alle eiwitten in je lichaam wordt gebruikt om collageen te vormen. Als jouw eetpatroon onvoldoende eiwitten bevat, zal de productie van collageen eronder lijden.

In het ideale geval wil je de helft van jouw lichaamsgewicht in gram eiwit per dag krijgen. Gebruik een gemakkelijk te verteren wei-eiwitsupplement dat ook alle essentiële aminozuren bevat om je eiwitinname te stimuleren.

Kaneel 

Onderzoekers bestudeerden huidfibroblasten, de timmermanscellen in de huid die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen. Deze cellen worden tijdens het ouder worden slapend, wat leidt tot suboptimale synthese van nieuw collageen voor de huid.

Kaneelextract zet de fibroblasten weer aan het werk en stimuleert de collageensynthese. Onderzoekers van deze studie concludeerden, “kaneelextract is nuttig bij de behandeling van huidveroudering”.

Vitamine C

Wetenschappers weten al geruime tijd dat vitamine C essentieel is voor het proces waarbij collageen wordt gemaakt. Zonder voldoende vitamine C wordt de productie van collageen vertraagd of wordt collageen van lage kwaliteit gemaakt.

Aangezien straling van de zon DNA-schade aan de huid en fibroblasten veroorzaakt, is vitamine C zeer belangrijk voor de gezondheid van de huid. Vitamine C heeft het vermogen om DNA-schade in de huid te herstellen die tot rimpels leidt en voortijdige veroudering te voorkomen.

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>