Reinig Je Slagaders Met Dit Wonderlijke Drankje

Slechte voedingsgewoonten, een zittend leven en stress kunnen allemaal een negatieve invloed hebben op de gezondheid van de slagaders. Leer hier hoe je met drie ongelooflijke ingrediënten het niveau van je cholesterol en van triglyceriden kan verlagen.

De gevolgen van slechte eetgewoonten

Slechte eetgewoonten hebben negatieve gevolgen voor de gezondheid van de slagaders, maar je kan deze drie ingrediënten combineren om de slagaders te reinigen en zo de bloedcirculatie te verbeteren.

Om de slagaders te reinigen, moet je het niveau van je cholesterol en van de triglyceriden doen dalen. Als je ouder wordt, stapelen deze lipiden zich op. Dit vormt een risico voor je gezondheid.

Verkeerde voedingsgewoonten en een ongezonde levensstijl kunnen uiteindelijk leiden tot de ontwikkeling van hypercholesterolemie. Een groot deel van de tijd zittend doorbrengen of veel stress ervaren zijn voorbeelden van een ongezonde manier van leven.

Verhoogde cholesterol en ophoping van triglyceriden merk je niet. Er zijn immers geen concrete symptomen. Je kan het enkel vaststellen door een bloedtest af te nemen. Als je cholesterolniveau boven de aanbevolen grens van 200mg/dL ligt, dan is er een probleem. Hetzelfde geldt voor de triglyceriden als hun niveau boven 150 mg/dL ligt.

Of je al of niet medicijnen moet nemen, zal de huisarts je wellicht zeggen. Wat je echter eerst zou moeten doen, is je voedingsgewoonten veranderen of toch op zijn minst proberen te verbeteren.

Om het niveau van de cholesterol en de triglyceriden te verlagen, raden we je aan om deze eenvoudige remedie toe te voegen aan je dieet. We vertellen je hier wat de ingrediënten zijn.

1. Gember werkt doeltreffend en vermindert cholesterol

Vele onderzoeken tonen de werkzaamheid van gemberwortel aan. Gember vermindert het cholesterolniveau in de slagaders. Dit komt door het hoge gehalte aan antioxidanten in gember.

In deze lijst sommen we nog een aantal andere voordelen op.

Gember bevat antioxidanten zoals BHA en BHT. Deze bestanddelen van gember zijn zeer effectief in de behandeling van lipide peroxydatie.

Gember is eveneens zeer goed om beschadiging van de cellen te voorkomen. Celbeschadiging is de oorzaak van zowel hoge cholesterol als triglyceriden.

Bovendien remt gember de opstapeling van plaque in de slagaderwand af. Tegelijkertijd stimuleert het de doorstroming van zuiver bloed door het gehele coronaire systeem.

2. Knoflook is de natuurlijke vijand van cholesterol en triglyceriden

Knoflook is een van de meest gebruikte kruidensupplementen om zowel triglyceriden als cholesterol te verminderen.

Onthou echter goed dat knoflook een opbouwend effect heeft. Dit betekent dat je knoflook een tijdje moet innemen, vooraleer je de effecten merkt. Pas na drie weken zal knoflook het niveau van de cholesterol en van de triglyceriden doen dalen.

Allicine is de kenmerkende component van knoflook. Het geeft knoflook zijn karakteristieke geur en smaak. Allicine zorgt voor het verminderen van de cholesterol op de slagaderwanden.

Bovendien heeft knoflook enkele onmiskenbare positieve effecten op de cardiovasculaire gezondheid. Het is een natuurlijk product dat heel sterk antibacterieel werkt. Bovendien is het urine-afdrijvend, zuiverend en antiseptisch.

3. Citroen is een feilloze natuurlijke remedie

Neem meer vitamine C, want het is een spectaculaire manier om zowel slechte cholesterol (LDL) als triglyceriden te voorkomen en te behandelen.

Het is de moeite waard om citroen tot een regelmatig onderdeel van je dieet te maken. En er is geen betere manier om dit te doen dan met dit recept. Dit middeltje met knoflook, gember en citroen is gemakkelijk klaar te maken.

Ik geef je hier eerst enkele ongelooflijk positieve effecten van citroen.

Puur citroensap geeft ons meer dan alleen vitamine C. Citroen bevat naast vitamine C een grote hoeveelheid vezels. Daardoor is het erg geschikt om alle schadelijke plaque ‘weg te vegen’ uit de slagaders.

De oplosbare vezel in citroen absorbeert bovendien het water in het spijsverteringskanaal. Zo vormt zich een dikke brij. Gal bevat cholesterol en raakt ‘gevangen’ in die massa. Op die manier wordt de gal uit het lichaam verwijderd.

Laten we nu eens kijken hoe we deze drie krachtige ingrediënten kunnen samenvoegen tot één geweldige remedie.

Hoe maak je dit middeltje dat de slagaders vrij maakt?

Wat heb je nodig?

1 kop citroensap (250 ml)
1 theelepel verse gember (2 g)
1 teentje knoflook
1 theelepel honing (7,5 g)

Hoe maak je het klaar?

Het is belangrijk dat je biologische knoflook, citroenen en gember gebruikt. Op dit manier ben je er zeker van dat je de maximale hoeveelheid vitaminen en mineralen krijgt.
Pers eerst de citroen tot je een kop citroensap hebt.
Daarna doe je de knoflook, de verse gember en de honing in de blender samen met het citroensap.
Mix tot alles goed gemengd is. Zorg er vooral voor dat de knoflook en de gember in kleine stukjes worden gehakt.
Probeer om ’s morgens voor het ontbijt dit middeltje vol vitaminen en antioxidanten te drinken.

Je kan deze behandeling gedurende vijftien dagen volgen. Neem daarna een week rust. Na de rust herhaal je de behandeling.

Merk hoe je je anders en beter begint te voelen. Maak dus deze remedie tot een blijvend onderdeel van je dieet. Je slagaders zullen je dankbaar zijn.

Een even effectief alternatief

Mocht je niet altijd tijd hebben om het drankje te bereiden, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan eens een Organico TURBO Green Juice™.

organico turbo green juice - potOrganico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, waaronder gember, aangevuld met 11 Superfoods zoals tarwegras, spirulina, citroen, munt, groene thee etc.

En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…

 

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Deel desgewenst dit artikel

>