Een Stralende Lentehuid in 3 Stappen

De lente is traditioneel het moment waarop we de ramen open gooien en onze huizen een grondige detox gunnen. Doe hetzelfde met je huid. Weg met die vale winterteint, klaar voor de gezond blozende wangen!
Hieronder geef ik je drie stappen om weer het mooiste in jou naar boven te halen.

Dubbele Reiniging

Begin met een dubbele reiniging. De zogenaamde ‘double cleanse’ is een eeuwenoud beautygeheimpje van Aziatische vrouwen. Deze iets langere reinigingsroutine verzekert je van een extra diepe reiniging, en dat betekent: een mooie huid.

Start met een reiniger op basis van olie, die zijn namelijk ongeëvenaard in het verwijderen van vuil, restjes make-up en bacteriën. Spoel de olie af met lauwwarm water, en reinig je gelaat dan een tweede keer.
Dat kan door middel van een cleanser met een geltextuur, of een zachte reinigingsmelk voor wie last heeft van een droge huid. En voor wie het allemaal snel-snel moet gaan: de nieuwe micellaire waters met olie zijn heel goed om snel make-up weg te nemen en je huid tegelijkertijd mooier te maken.

Maskertijd

Immens populair in beautyland zijn maskers. Natuurlijke maskers zijn enorm voedzaam voor je huid én doordat de huid even wordt afgesloten, kunnen de ingrediënten extra goed inwerken. Ideaal voor een snelle én grondige hydratatieboost.
Je kan ook aan het multi-masken slaan. Daarbij breng je verschillende maskers op verschillende plaatsen aan. Je huid is immers nooit helemaal droog of helemaal vet, maar bestaat uit verschillende zones met verschillende noden. Breng bijvoorbeeld een kleimasker aan op de T-zone, en een vochtinbrengend masker op gevoelige plaatsen zoals de wangen.

Serum & Nachtcrème

Tover de wintersporen weg met een revitaliserend serum. Een serum breng je aan voor je dag- of nachtcrème en is veel geconcentreerder, waardoor je extra snel resultaat zal zien. Het werkt op specifieke huidproblemen zoals pigmentvlekjes of rimpeltjes en geeft een extra oppepper om fris de lente in te gaan. Tip! Breng na je avondserum een sleeping masker aan in plaats van je gewoonlijke nachtcrème. Deze legt een film over de huid, waardoor de actieve bestanddelen extra lang de tijd hebben om nog beter en dieper in te werken.

Hieronder kan je meer praktische huidverzorgingstips ontdekken, samen met de beste natuurlijke maskers voor een gladde, jonge huid.

Kijk even naar ‘De Natuurlijke Face Lift‘ waar ik je al mijn schoonheids geheimpjes prijsgeef die ik, sinds ik een ‘Face Model’ werd, gebruik. Je gaat leren welke maskers het beste zijn voor jouw huidtype, hoe je correct een masker aanbrengt plus talrijke handige tips om je huid optimaal te verzorgen (acne-tips, anti-rimpel maskers, gezonde voeding voor je huid, etc.)

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

Wil Jij Een Strakkere, Jongere, Jeugdige Huid?Probeer dan deze 50  SchoonheidsRecepten zodat jij jouw huid kan verjongen met lekkere, gezonde voedingsmiddelen!

Ontvang vandaag GRATIS deze 50 'schoonheidsrecepten' die je huid stralend, strak en jonger maakt. En ze zijn echt lekker!

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>