De Rol Van Collageen Bij Het Opbouwen Van Spiermassa

Collageen maakt maar liefst 90% van het eiwit in het menselijk lichaam. Het is verantwoordelijk voor de flexibiliteit en behendigheid van onze spieren, gewrichten en ligamenten. Collageen is zelfs een essentieel onderdeel van spieropbouwende eiwitten in alle bindweefsels en zou een prioriteit moeten zijn voor voeding vóór en na de training.

Bovendien neemt de natuurlijke productie van collageen in het lichaam met de jaren af. Op 30-jarige leeftijd vertraagt ​​onze productie van collageen, wat direct van invloed is op ons vermogen om spieren op te bouwen en dezelfde spiertonus in ons lichaam te behouden.

Om ervoor te zorgen dat we voldoende eten krijgen dat vol collageen zit, zijn bijvoorbeeld varkenshuid en bottenbouillon vaak niet echt een maaltijdoplossing in de meest moderne eetpatronen.

Zelfs als ze dat wel waren, zouden collageensupplementen zoals collageenpeptiden en rundvleesgelatine nog steeds een betere keuze zijn vanwege een hogere eiwitconcentratie.

Laten we de specifieke gebieden verkennen waarin collageen een verschil maakt als het gaat om het opbouwen van droge spieren.

Rol Van Collageen Bij Het Opbouwen Van Spiermassa vrouw gewichtheffen

Bereiken van jouw fitnessdoelen

Bepaalde onderzoeken gericht op fysieke prestaties toonden het essentiële belang aan van collageensupplementen voor het verkrijgen van meer spiermassa in combinatie met weerstandstraining.

Studies tonen aan dat de combinatie van twee collageenbestanddelen, glycine en hydroxyproline, spiercellen kan stimuleren en groter spierweefsel kan creëren, in vergelijking met resultaten die geen collageensuppletie gebruiken.

Bovendien heeft onderzoek naar glycine aangetoond dat het in staat is glucose om te zetten in energie en spiercellen voedt die het het meest nodig hebben.

Van een ander element van collageen, arginine, is bewezen dat het de spiermassa verhoogt en de kracht verhoogt tijdens het sporten. Het bewaart het collageen dat al in het lichaam aanwezig is.

Door het vergroten van de droge spiermassa, geef je jouw lichaam het wapen dat het nodig heeft om vet snel en efficiënt te verbranden (een ander niet-zo-leuk neveneffect van veroudering). Droge spieren geven je metabolisme een flinke boost, waardoor je je gewichtsdoelen gemakkelijker kunt bereiken.

In sommige onderzoeken wordt collageen geplaatst als een van de beste eetlustonderdrukkende eiwitten. Collageen bevat namelijk verzadigende hormonen die de eetlust kunnen verminderen door het gevoel van volheid te creëren.

Wanneer we bijvoorbeeld collageen nemen in een ochtendsmoothie, zullen we ons waarschijnlijk langer vol voelen, met het vermogen om ons energieniveau langer te handhaven.

Als dat collageen kan werken als een natuurlijke eetlustremmer, kan het ook de inspanningen voor gewichtsverlies verhogen in combinatie met de juiste voeding en lichaamsbeweging.

Dus wat als je al je gewenste fitnessdoelen hebt bereikt?

In dit geval is collageen nodig om te helpen de spiermassa vast te houden waar je zo hard voor hebt gewerkt. Naarmate we ouder worden, heeft vet de neiging om langzaam de plaats van spieren in te nemen. Dat is een proces dat niet kan worden gestopt maar kan worden gereguleerd.

Suppletie met collageenproteïnen, in de vorm van peptiden of rundergelatine, kan de stikstofniveaus in het lichaam in balans houden en helpt bij het behouden van spiermassa, vooral bij oudere mensen.

Herstelproces

Een van de meest vergeten stadia van lichaamsbeweging, verwaarloosd door veel fitnessfanaten, is het belangrijke herstelproces. Je lichaam heeft hersteltijd nodig om te rusten en de energie te herstellen voor de volgende sessie.

We zijn tenslotte niet alleen robots met aan en uit schakelaars. We hebben rust en goede voeding nodig om goed te presteren en volledig natuurlijke collageensuppletie kan dit proces ondersteunen.

Het toevoegen van Organico Turbo Collageen aan je post-workout voeding of smoothie is de ultieme tankende agent voor je lichaam. Het heffen van zware gewichten of deelnemen aan een andere vorm van intensieve training kan leiden tot ontsteking en pijn.

De ontstekingsremmende eigenschappen die in collageen worden gevonden, kunnen deze symptomen verlichten. Collageen beïnvloedt rechtstreeks weefsels die tijdens een training zijn beschadigd, waardoor pijn wordt verlicht en het herstelproces wordt versneld.

Een goede doorbloeding is nog een andere prioriteit als het gaat om het herstel van jouw spieren na de training. Collageen, of specifieker, het bestanddeel arginine, is een vasodilatator die bloedvaten kan verwijden. Hierdoor wordt de bloedsomloop geoptimaliseerd en kunnen alle benodigde voedingsstoffen, waaronder zuurstof, de spieren bereiken.

Aminozuren die in collageen worden gevonden, zijn van vitaal belang als het gaat om de gezondheid van gewrichten, botten en spierweefsel. Statistieken tonen zelfs aan dat ligamenten alleen al voor 75% uit collageen bestaan.

In het geval dat jouw spieren sneller groeien dan de werkelijke bindweefsels die hen ondersteunen, is er een groter risico op verwondingen die kunnen worden voorkomen met het beste collageensupplement. Zo wordt de functie en flexibiliteit van gewrichten en ligamenten bevorderd.

Spijsvertering Gezondheid & Voeding

Om spiermassa op te bouwen, veranderen onze eetlust en calorie-inname vaak. In het geval dat je de spiermassa wilt vergroten, zijn verhoogde calorieën een noodzaak. Met veranderingen in jouw eetpatroon is het gebruikelijk om veranderingen in de spijsvertering tegen te komen.

Aminozuren die worden aangetroffen in Organico Turbo Collageen, zoals glycine, kunnen de productie van bifidobacteriën bevorderen. Dit is een van de goede bacteriën in ons spijsverteringsstelsel en is nodig om voedingsstoffen te absorberen, voedsel te verwerken en de effecten van de slechte bacteriën.

Collageen heeft ook bewezen dat het de gezondheid van de dunne darm bevordert dankzij hetzelfde bestanddeel – glycine, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft.

Organico Turbo Collageen bevordert niet alleen een gezonde spijsvertering, het speelt ook een belangrijke rol bij het behoud van de gezondheid van het spijsverteringsstelsel als geheel.

Ten slotte is suppletie met regelmatige collageeninname niet alleen voorbehouden aan sporters. Integendeel, het wordt aanbevolen voor iedereen, ongeacht niveau van fysieke activiteit, vanwege het gunstige effect en de vitale rol in veel delen van het menselijk lichaam.

Fysiek actieve personen worden echter sterk aangemoedigd om een ​​grotere hoeveelheid collageen in hun voeding te verwerken, omdat dit de energie, het herstel en de opbouw en het onderhoud van spiermassa bevordert.

En vergeet niet, collageen is ook nog eens….

Het Ultieme Anti-Aging Supplement

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>