De negen voordelen van magnesium supplementen: Is dit de oplossing voor jouw gezondheid?

In de wereld van voeding en supplementen heeft magnesium vaak niet de sterrenstatus die vitamine D of omega-3 vetzuren krijgen. Toch is magnesium een mineraal dat een cruciale rol speelt in tal van lichaamsprocessen.

Als je je ooit hebt afgevraagd of het toevoegen van magnesium aan jouw dagelijkse routine voordelen kan hebben, lees dan verder!

1. Wat kan magnesium voor jouw energiepeil betekenen?

Magnesium speelt een essentiële rol in de productie van ATP, de belangrijkste energiebron voor cellen. Wanneer je een tekort aan magnesium hebt, kan je je vermoeid of zwak voelen. Door voldoende magnesium in te nemen, ondersteun je dus jouw energiemetabolisme en kan je je vitaler voelen.

vrouw vitaal en gezond op de grond voor de computer

2. Helpt magnesium bij de spierfunctie?

Ja, absoluut! Magnesium ontspant de spieren, terwijl calcium ze samentrekt. Als je spierkrampen of -spanningen ervaart, kan dit een teken zijn van een magnesiumtekort. Door magnesiumsupplementen te nemen, kan je de balans tussen spierontspanning en -contractie ondersteunen.

3. Wat doet magnesium voor het zenuwstelsel?

Magnesium is cruciaal voor een gezond zenuwstelsel. Het helpt zenuwimpulsen door het lichaam te geleiden en reguleert de neurotransmitterfunctie. Als je last hebt van nervositeit, angst of overmatige prikkelbaarheid, kan magnesium bijdragen aan een kalmer en evenwichtiger zenuwstelsel.

4. Kan magnesium botten sterker maken?

Wist je dat ongeveer 60% van het magnesium in je lichaam zich in je botten bevindt? Dit mineraal draagt bij aan de dichtheid en sterkte van botten. Door voldoende magnesium te nemen, ondersteun je niet alleen sterke botten, maar ook de opname van calcium, wat eveneens cruciaal is voor de gezondheid van botten.

5. Heeft magnesium invloed op het slaappatroon?

Als je moeite hebt met slapen, kan magnesium de oplossing zijn. Dit mineraal reguleert neurotransmitters die betrokken zijn bij het slaap-waakritme. Door magnesium te nemen voor het slapengaan, kan je sneller in slaap vallen, dieper slapen en verfrist wakker worden.

6. Hoe beïnvloedt magnesium de hartgezondheid?

Magnesium is essentieel voor het handhaven van een normaal hartritme. Het draagt bij aan de gezondheid van het cardiovasculaire systeem en kan helpen bij het voorkomen van hartaandoeningen, zoals hypertensie.

7. Ondersteunt magnesium de spijsvertering?

Magnesium helpt bij de regulatie van spieren in het spijsverteringskanaal, wat kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering. Bovendien kan het bijdragen aan de verlichting van constipatie door het ontspannen van intestinale spieren en het aantrekken van water in de darmen.

80% van de bevolking heeft een Magnesiumtekort!  

Met stress, hoge bloeddruk, spierkrampen, migraine, slapeloosheid als gevolg...

Exclusief E-Boek (22blz.) Toont: De Waarheid Over Magnesium, het wonder mineraal, toepassingen bij migraine, bloeddruk, slapeloosheid, stress, spierkrampen, osteoporose, diabetes,...Ontvang Jouw GRATIS Exemplaar Vandaag!

8. Kan magnesium het immuunsysteem versterken?

Een gezond magnesiumniveau draagt bij aan een goed functionerend immuunsysteem. Het helpt bij het activeren van vitaminen en enzymen die cruciaal zijn voor de lichaamsverdediging.

9. Speelt magnesium een rol bij de bloedsuikerspiegel?

Magnesium is betrokken bij de insulineproductie en -functie. Voldoende inname kan bijdragen aan een stabielere bloedsuikerspiegel en kan het risico op type 2 diabetes verminderen.

Magnesium is onmiskenbaar een van de meest essentiële mineralen voor het menselijk lichaam. Of je nu beter wilt slapen, je botten wilt versterken of je energieniveau wilt verhogen, magnesium kan het antwoord zijn. Overweeg dus om magnesiumsupplementen toe te voegen aan jouw dagelijkse routine en profiteer van deze talrijke gezondheidsvoordelen.

Weet je nog hoe het is om je GEWELDIG te voelen?

Organico TURBO Magnesium™ is een Premium voedingssupplement dat je magnesium niveau’s herstelt op een veilige en natuurlijke manier.

Dus je spierkrampen en hoofdpijn vermindert,… je stress en spanning ook… en je bent beter beschermd tegen hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en meer… allemaal zonder het risico van voorgeschreven medicijnen!

Je zult merken dat je beenkrampen je ’s nachts niet langer wakker houden… je migraine zal niet zo intens zijn of zo lang duren en kan zelfs helemaal verdwijnen… je humeur zal stabiliseren en je kunt uitkijken naar zonniger, gelukkigere dagen in je toekomst…

Je zult merken dat je ’s nachts beter slaapt en je meer ontspannen voelt… Je botten zullen sterker, gezonder zijn… en wat denk je dat het zal doen voor je gemoedsrust wanneer je beseft dat je jouw risico hebt verminderd voor een reeks dodelijke ziekten?

Organico TURBO Magnesium™ is een magnesium supplement als geen ander… zijn UNIEKE samenstelling zorgt voor betere absorptie en betere resultaten, zonder de gekende badkamer uitstapjes…

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen verbeteren, probeer dan eens  Organico TURBO Magnesium™.

Organico Turbo Magnesium - potOrganico TURBO Magnesium™ is samengesteld uit Magnesium Bisglycinaat (AlbionⓇ) en Magnesium Citraat, aangevuld met taurine aminozuren en de belangrijke Vitamine B6 en Vitamine D3.

Dit betekent dat in tegenstelling tot veel magnesiumsupplementen die slecht worden geabsorbeerd vanwege hun chemische structuur, laxerende werking en te veel bindmiddelen of coatings, Organico Turbo Magnesium de magnesium rechtstreeks naar je bloedbaan en zenuwstelsel brengt en dit aangevuld met de belangrijke Taurine verbinding, de Vitamine B6 en D3.

Organico TURBO Magnesium™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking.

Onze gepatenteerde Organico Turbo Magnesium formule is anders dan al het andere op de markt. En wanneer je het voor de eerste keer probeert, zul je versteld staan hoe snel je het voelt werken om de gebalanceerde, levendige gezondheid te bieden die je verdient.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je TURBO Magnesium™  en wat het voor je gezondheid betekent…

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICO™

P.S. Gebruik jij een Magnesium Supplement of ben je dit van plan?Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.

Wanneer je ooit één van de veel voorkomende magnesiumsupplementen hebt geprobeerd, dan kan ik begrijpen dat je een sceptische wenkbrauw optrekt omdat ik je dagelijkse aanvulling met magnesium aanraad. Wanneer mensen immers aan magnesiumsupplementen denken, hebben ze de neiging ze te onthouden vanwege hun laxerende eigenschappen… en onverwachte uitstapjes naar de badkamer zijn niet iets waar je elke dag mee te wilt maken hebt!

Bovendien zijn veel magnesiumsupplementen vervuild met ongezonde bindmiddelen en vulstoffen die de effectiviteit sterk vermindert. De risico’s van een magnesiumtekort zijn groot maar veel van de beschikbare magnesiumsupplementen zijn ineffectief en/of te duur voor wat ze te bieden hebben.

Lees dus aandachtig dit artikel vooraleer je in de supermarkt of online goedkope magnesium zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

>