Collageen En Jouw Seksleven

Een gezond seksleven, inclusief het gebrek aan libido, is niet langer een onderwerp om over te zwijgen. Sterker nog, seksuele disfunctie is een van de meest afgebeelde problemen van het moderne leven, zowel bij vrouwen als bij mannen.

De kwaliteit van je seksleven kan grotendeels invloed hebben op alle andere aspecten van het leven als volwassene. Als het gaat om de seks die je hebt, spelen sociale en milieustressoren vaak een rol, waardoor seks een potentieel complexe en onderling verbonden materie wordt. Laten we dat eens van dichterbij bekijken.

Libido begrijpen

Als het gaat om problemen in de slaapkamer, is het belangrijk om te begrijpen wat ons in de eerste plaats op weg helpt – libido. Libido vertegenwoordigt de seksuele drift bij zowel vrouwen als mannen, waarvan het gebrek een fysieke, psychologische en een emotionele basis kan hebben.

In sommige gevallen kunnen al deze factoren tegelijk aanwezig zijn en meer significante veranderingen in seksueel verlangen veroorzaken. Bovendien kunnen er specifieke gendergerelateerde verschillen zijn die ook van invloed zijn op het libido.

Een afname of afwezigheid van een seksuele begeerte kan worden veroorzaakt door een bepaalde gezondheidstoestand die je normaal niet als een oorzaak zou opmerken.

twee paar voeten onder de dekensOnderzoek suggereert bijvoorbeeld dat een laag ijzerniveau zou kunnen resulteren in een laag libido omdat het transport van zuurstof naar de cellen van het lichaam wordt onderbroken.

Bovendien kan een disbalans in de schildklier, evenals darmproblemen, seksuele driften ook in gevaar brengen. Studies ondersteunen de bewering dat voedingstekorten ook verantwoordelijk kunnen zijn voor veel problemen in ons lichaam, en een laag libido is niet anders.

Als je gezondheidsproblemen met voorgeschreven medicatie behandelt, moet je rekening houden met de mogelijke bijwerkingen, libidoverlies is er daar één van.

Het verband tussen de psychologische en emotionele factoren en het libido is absoluut abstracter en gevoeliger dan lichamelijke gezondheidstoestanden. Depressie, angst, stress en een laag zelfbeeld hebben veel te maken met seksuele prestaties.

Een persoon die bijvoorbeeld niet tevreden is met zijn/haar fysieke verschijning is waarschijnlijk voorzichtig over seksuele interactie. Dat kan weer een negatieve invloed hebben op het libido en problemen veroorzaken in het seksleven.

Emotionele stress in relaties, zoals het gebrek aan intimiteit en verbinding tussen partners, kan ook de harmonie van de relatie in de slaapkamer in gevaar brengen.

Natuurlijke remedies

Een van de natuurlijke manieren om een ​​gezond libido te bevorderen, is door natuurlijke voeding. Laten we een aantal supplementen onderzoeken waarvan bewezen is dat ze een gezonde zin in seks bevorderen.

Collageen

Collageen staat bekend als een van de belangrijkste bouwstenen van het menselijk lichaam, die verantwoordelijk is voor de flexibiliteit van de huid en de stevigheid van de weefsels. Bij collageengebrek is het menselijk lichaam vatbaar voor verschillende ziekten en verwondingen.

Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke aanmaak van collageen af ​​en de duidelijke gevolgen kunnen onder meer erectiestoornissen zijn vanwege het gebrek aan stevigheid.

stel knuffelen in bedEen gebrek aan collageen is niet alleen een probleem in het seksuele leven van mannen. Vrouwen produceren minder en minder oestrogeen nadat ze 30 zijn geworden, wat een drastische verandering is in de geslachtsorganen en pijnlijke geslachtsgemeenschap en vaginale droogheid kan veroorzaken.

Om zich aan deze verandering aan te passen, hebben de vaginale wanden collageen nodig om hun stevigheid te behouden.

Daarom kan een adequate hoeveelheid hoogwaardig collageensupplement vrouwen helpen de stevigheid van vaginale wanden te herstellen en te behouden. De eigenschappen ervan fungeren namelijk als een verjongingsbehandeling.

De rol van collageen bij het handhaven van de gezondheid van reproductieve systemen is essentieel en aangezien seksuele gezondheid van groot belang is voor een voldaan seksleven, is collageen dat ook.

Veel studies hebben aangetoond dat collageen inderdaad onvervangbaar is als het gaat om seksuele gezondheid. Naast de directe voordelen, zijn er ook indirecte die de seksuele drang beïnvloeden. Het is ook belangrijk om te vertellen dat seksuele activiteit de productie van collageen bevordert – misschien wel het meest waardevolle eiwit in het menselijk lichaam.

Studies gericht op gewichtsverlies geven collageen aan als een van de meest effectieve natuurlijke supplementen die helpen bij gewichtsverlies door het vermogen je een vol gevoel te geven. Omdat obesitas het libido aanzienlijk kan verlagen, is dit nog een ander voordeel van hoogwaardige collageensuppletie.

Bovendien kan collageen jouw energieniveau verhogen, een betere slaapkwaliteit bevorderen en een positief effect hebben op de algehele dagelijkse stemmingsverlagende niveaus van angst en stress.

Vitamine C

vitamine c citrusvruchtenEen van de spelveranderende factoren bij het bevorderen van het libido is een goede bloedsomloop, vooral bij erectie. Een goede bloedsomloop wordt versterkt door een supplement dat Vitamine C bevat, zoals Organico Turbo Probiotica of Organico Turbo Green Juice.

Studies hebben aangetoond dat de bloedsomloop grotendeels afhankelijk is van de inname van vitamine C, daarom moet het dagelijks worden ingenomen om een ​​betere seksuele gezondheid te bereiken.

Een andere manier waarop vitamine C de bloedstroom bevordert, is door het cholesterolgehalte te verlagen, waardoor blokkades in de bloedvaten ontstaan ​​en de bloedstroom wordt vertraagd.

Vitamine C bevordert ook de productie van collageen en kan, in combinatie met een collageensupplement, helpen de natuurlijke voordelen te vergroten.

Voordelen vruchtbaarheid 

Studies wijzen ook op het belang van vitamine C voor de vruchtbaarheid en het aantal zaadcellen, waardoor het bijzonder belangrijk is voor mannen.

De preventie van een voortijdige ejaculatie is ook genoemd als een van de voordelen van een regelmatige inname van vitamine C.

Hormonale balans

Ten slotte is hormonale onbalans vaak de hoofdoorzaak van een laag libido, omdat hormonen zoals oestrogeen, androgeen en progesteron direct het seksuele verlangen beïnvloeden. Het is ook aangetoond dat vitamine C mogelijk cruciale hormonen in evenwicht brengt en hun synthese mogelijk maakt.

Collageen en Vitamine C worden erkend als een winnende combinatie als het gaat om het verbeteren van de productie van collageen in het lichaam. De resultaten zijn niet anders als het gaat om het verbeteren van seksuele lusten.

Als je niet tevreden bent met jouw seksuele leven vanwege een gebrek aan libido, is Organico Turbo Collageen, Organico Turbo Probiotica en/of Organico Turbo Green Juice misschien wel wat je zoekt.

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>