Collageen en Gewichtsverlies

De start van jouw afslankproces kan overweldigend zijn. Er zijn talloze diëten, oefenroutines en zelfs supplementen die beweren de beste oplossing te zijn. Als je een aanvulling op de gezondheid wilt, is het belangrijk om je er bewust van te zijn van wat je in jouw lichaam stopt.

Sommige supplementen geven je misschien niet de resultaten waarnaar je op zoek bent en kunnen in sommige gevallen zelfs toxisch of schadelijk zijn. Als je vindt dat het toevoegen van een supplement geschikt is, dan is natuurlijk een veilige keuze. Als je gewicht wilt verliezen en gezond blijven, dan raden we je een natuurlijk, collageen eiwit aan.

Dus wat is collageen precies?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Het is het bouwmateriaal dat cellen in alle delen van het lichaam vernieuwt (inclusief haar, huid, nagels, ogen en tanden). Het fungeert ook als de “lijm” die ons lichaam structureert en samenhoudt.

Dus hoe helpt collageen je om af te vallen?

Het draait allemaal om de proteïne

Eiwitten staan ​​bekend als de meest verzadigende macronutriënt. Sommige studies hebben aangetoond dat wanneer mensen overschakelen naar een eiwitrijk eetpatroon, ze hun voedselinname verminderen. Dit komt doordat eiwitten met een hoog eiwitgehalte langer duren om jouw maag te verlaten, waardoor je je sneller en langer verzadigd voelt.

Eiwitten zijn ook meer werk voor jouw lichaam om te verteren, te metaboliseren en te gebruiken. Dat betekent dat het lichaam de energie-investering verhoogt en als gevolg daarvan, verbrand je meer calorieën.

Dus waarom zou je een collageen-supplement kiezen om eenvoudig eiwitrijk voedsel in jouw routine op te nemen?

Studies hebben aangetoond dat collageenpeptiden 40% meer verzadigend zijn dan andere eiwitten en een 20% vermindering van het verbruik van de volgende maaltijd veroorzaken, wat betekent dat je je sneller “vol” voelt. Sommige studies suggereren zelfs dat collageen de afgifte van verzadigende hormonen kan stimuleren.

voeten op weegschaal

Metabolisme Booster

Een ander belangrijk ding om te overwegen bij afvallen is het metabolisme. Je metabolisme is een weerspiegeling van de hoeveelheid energie en warmte die je lichaam produceert en het grootste deel van die energie wordt geproduceerd door je spieren.

Dus als de spiermassa afneemt, kunnen het metabolisme en de energieproductie ook afnemen. Een verhoging van de inname van collageen kan helpen jouw metabolisme te verhogen door de groei van magere spiermassa te ondersteunen en te helpen bij de omzetting van essentiële voedingsstoffen.

Glycine, een van de aminozuren die collageen vormt, helpt de spiermassa te vormen door glucose om te zetten in energie die spiercellen voedt. Naast glycine is arginine (een andere van de aminozuren van collageen) nodig voor de synthese van creatine, dat energie levert voor spiercontracties en helpt bij het opbouwen van spierkracht, -grootte en kracht.

Het is ook aangetoond dat het toevoegen van een collageen-supplement rechtstreeks de vetmassa vermindert terwijl tegelijkertijd de vetvrije massa (spiermassa) wordt verhoogd. Dit kan een geweldig hulpmiddel zijn voor diegenen die willen aankomen of groter willen worden door meer spieren te bouwen.

Doei Cellulite

Nu je weet hoe collageeneiwit je kan helpen om af te vallen, denk je misschien aan de cellulite die vaak gepaard gaat met gewichtsverlies. Als je van die cellulitis af wilt komen en je benen wilt vormen, kunnen supplementen met collageenpeptide mogelijk helpen.

Cellulite treedt meestal op als gevolg van een gebrek aan collageen in de dermale laag van de huid, die normaal “het vet op zijn plaats houdt”. Wanneer de huid zijn elasticiteit verliest als gevolg van verminderd collageen, wordt het dunner en wordt cellulitis zichtbaarder.

Het is bewezen dat het toevoegen van collageen aan jouw eetpatroon de elasticiteit van de huid kan verbeteren, waardoor het lichaam de vezels die cellulitis veroorzaken in de eerste plaats kan herstellen. Het combineren van een inname van collageeneiwit met een consistente trainingsroutine is een geweldige manier om in vorm te komen en gezond te blijven.

Collageen zullen jouw energieniveau helpen verhogen en kunnen je helpen de sportprestaties te verbeteren. Het is tijd om er beter uit te zien en beter te voelen. Als je klaar bent voor een ​​verandering in jouw routine om je te helpen bij het afslanken, kan het toevoegen van een dagelijkse dosis collageen echt de beste optie zijn.

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>