4 Redenen Om Je Magnesiumtekort Op Te Lossen


Onderzoek schat dat tot 80% van de bevolking een tekort heeft aan een van de meest vitale mineralen op aarde: magnesium.

De meeste mensen realiseren zich niet dat een magnesiumtekort ernstige gevolgen kan hebben, zoals een verhoogd risico op hoge bloeddruk en hartaandoeningen, diabetes type 2, osteoporose, migraine en zelfs depressie¹. Bovendien zou je, zonder voldoende magnesium in je eetpatroon, last kunnen hebben van krampen in de benen, chronische pijn en verergerde PMS-symptomen.

Je hebt misschien nog geen merkbare symptomen, maar je hebt meer kans op een tekort aan magnesium als je regelmatig cola of alcohol drinkt, antibiotica of andere voorgeschreven medicijnen gebruikt, of als je onder constante stress staat.

Gelukkig is je magnesiumtekort eenvoudig op te lossen met Turbo Magnesium!

Waarom een Magnesiumsupplement gaan gebruiken

man vrouwelijke dokter bloeddruk opnemenReden # 1 Verlaag je risico op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten

Hoge bloeddruk verhoogt het risico op een beroerte, hartaanval, nierziekte en chronisch hartfalen aanzienlijk². Elk jaar veroorzaakt hoge bloeddruk alleen al in Amerika meer dan 360.000 doden.

Zelfs als je een goed uitgebalanceerd eetpatroon hebt, kun je nog steeds een magnesiumtekort hebben door een slechte opname van magnesium en door uitputting van voedingsstoffen in de gewassen³.

Talrijke levensstijlfactoren kunnen bijdragen aan hoge bloeddruk, maar voor veel mensen zit het resultaat van een laag magnesiumgehalte in hun eetpatroon. Volgens verschillende diepgaande onderzoeken kan magnesiumsupplementen een hoge bloeddruk aanzienlijk verlagen bij personen met een waarde van 140/90 of hoger of mensen met een magnesiumtekort en een hogere bloeddruk.

Reden # 2 Minimaliseer spierpijn en voorkom krampen

schouder man pijn

 

Magnesium is de tweede meest voorkomende elektrolyt in het menselijk lichaam, wat betekent dat het essentieel is voor iedereen die actieve levensstijl heeft om de juiste magnesiumgehaltes te handhaven.

Het is normaal om pijn te voelen na het trainen en afbreken van je spieren. Beenkrampen en chronische spierpijn zijn echter vaak het teken van een magnesiumtekort.

80% van de bevolking heeft een Magnesiumtekort!  

Met stress, hoge bloeddruk, spierkrampen, migraine, slapeloosheid als gevolg...

Exclusief E-Boek (22blz.) Toont: De Waarheid Over Magnesium, het wonder mineraal, toepassingen bij migraine, bloeddruk, slapeloosheid, stress, spierkrampen, osteoporose, diabetes,...Ontvang Jouw GRATIS Exemplaar Vandaag!

Waarom zou je spierkrampen niet in de eerste plaats voorkomen, in plaats van ze te behandelen nadat ze zich hebben voorgedaan? Na een training wil je zo snel mogelijk herstellen zodat je actief kunt blijven zonder pijn en krampen die je vertragen.

In tegenstelling tot andere magnesiumsupplementen die niet nuttig zijn voor het verlichten van spierkrampen, gebruikt Turbo Magnesium de meest absorbeerbare vorm van magnesium die beschikbaar is om ervoor te zorgen dat je alle voordelen van magnesium krijgt.

diabetes prik vingerReden # 3 Verbeterde insulinerespons en lagere bloedglucosewaarden als je diabetes hebt

Diabetes type 2 treft meer dan 2 miljoen Nederlanders en Belgen en onderzoek schat dat meer dan 50.000 extra mensen diabetes type 2 hebben en het zich niet realiseren. Een alarmerend probleem is echter het voorkomen van diabetes type 2 bij mensen met een relatief gezonde levensstijl.

Eetpatroon en lichaamsbeweging zijn niet genoeg om diabetes type 2 te behandelen of te voorkomen als je weinig magnesium hebt. Magnesium helpt mensen met diabetes type 2 door de nuchtere insuline te verlagen, de insulinegevoeligheid te verhogen en de bloedsuikerspiegel te verlagen.

Kun je je het leven voorstellen zonder je zorgen te maken over insuline-injecties en je bloedglucose 24/7 te controleren? Het goede nieuws is dat jouw magnesiumgehalte eenvoudig binnen een gezond bereik komt met Turbo Magnesium.

Het beste van alles is dat Turbo Magnesium één ​​van de zeldzame magnesiumsupplementen is die je dagelijks veilig kunt innemen zonder gezondheidsrisico’s of ongewenste bijwerkingen!

vrouw hand voor hoofd pijnReden # 4 Verlicht fibromyalgie en chronische pijn

Fibromyalgie veroorzaakt chronische pijn en vermoeidheid in het lichaam, evenals slaapproblemen en hersenmist. Helaas zijn de oorzaken van pijn nog steeds onduidelijk en de huidige farmaceutische medicijnen voor fibromyalgie hebben vreselijke bijwerkingen.

Nieuw onderzoek heeft echter ontdekt dat mensen met fibromyalgie vaak een ​​laag magnesiumgehalte hebben en een gebrek aan andere essentiële mineralen. Een recente studie wees uit dat supplementen met magnesium niet alleen het aantal gevoelige punten op het lichaam verminderde, maar ook de ernst van de pijn in die gebieden verminderde.

Jarenlang waren magnesiumsupplementen een populaire keuze voor mensen die lijden aan migraine en andere chronische pijn – nu beginnen diegenen die aan fibromyalgie lijden de verlichting te krijgen die ze hard nodig hebben.

Weet je nog hoe het is om je GEWELDIG te voelen?

Organico TURBO Magnesium™ is een Premium voedingssupplement dat je magnesium niveau’s herstelt op een veilige en natuurlijke manier.

Dus je spierkrampen en hoofdpijn vermindert,… je stress en spanning ook… en je bent beter beschermd tegen hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en meer… allemaal zonder het risico van voorgeschreven medicijnen!

Je zult merken dat je beenkrampen je ’s nachts niet langer wakker houden… je migraine zal niet zo intens zijn of zo lang duren en kan zelfs helemaal verdwijnen… je humeur zal stabiliseren en je kunt uitkijken naar zonniger, gelukkigere dagen in je toekomst…

Je zult merken dat je ’s nachts beter slaapt en je meer ontspannen voelt… Je botten zullen sterker, gezonder zijn… en wat denk je dat het zal doen voor je gemoedsrust wanneer je beseft dat je jouw risico hebt verminderd voor een reeks dodelijke ziekten?

Organico TURBO Magnesium™ is een magnesium supplement als geen ander… zijn UNIEKE samenstelling zorgt voor betere absorptie en betere resultaten, zonder de gekende badkamer uitstapjes…

Mocht je dus op een makkelijke manier je gezondheid en algemeen welbehagen willen verbeteren, probeer dan eens  Organico TURBO Magnesium™.

Organico Turbo Magnesium - potOrganico TURBO Magnesium™ is samengesteld uit Magnesium Bisglycinaat (AlbionⓇ) en Magnesium Citraat, aangevuld met taurine aminozuren en de belangrijke Vitamine B6 en Vitamine D3.

Dit betekent dat in tegenstelling tot veel magnesiumsupplementen die slecht worden geabsorbeerd vanwege hun chemische structuur, laxerende werking en te veel bindmiddelen of coatings, Organico Turbo Magnesium de magnesium rechtstreeks naar je bloedbaan en zenuwstelsel brengt en dit aangevuld met de belangrijke Taurine verbinding, de Vitamine B6 en D3.

Organico TURBO Magnesium™ is klinisch getest op haar zuiverheid en werking.

Onze gepatenteerde Organico Turbo Magnesium formule is anders dan al het andere op de markt. En wanneer je het voor de eerste keer probeert, zul je versteld staan hoe snel je het voelt werken om de gebalanceerde, levendige gezondheid te bieden die je verdient.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je TURBO Magnesium™  en wat het voor je gezondheid betekent…

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
ORGANICO™

P.S. Gebruik jij een Magnesium Supplement of ben je dit van plan?Fantastisch, maar lees dan eerst aandachtig dit artikel.

Wanneer je ooit één van de veel voorkomende magnesiumsupplementen hebt geprobeerd, dan kan ik begrijpen dat je een sceptische wenkbrauw optrekt omdat ik je dagelijkse aanvulling met magnesium aanraad. Wanneer mensen immers aan magnesiumsupplementen denken, hebben ze de neiging ze te onthouden vanwege hun laxerende eigenschappen… en onverwachte uitstapjes naar de badkamer zijn niet iets waar je elke dag mee te wilt maken hebt!

Bovendien zijn veel magnesiumsupplementen vervuild met ongezonde bindmiddelen en vulstoffen die de effectiviteit sterk vermindert. De risico’s van een magnesiumtekort zijn groot maar veel van de beschikbare magnesiumsupplementen zijn ineffectief en/of te duur voor wat ze te bieden hebben.

Lees dus aandachtig dit artikel vooraleer je in de supermarkt of online goedkope magnesium zou kopen!

Deel desgewenst dit artikel

Bronnen:

1: Fang, X., Wang, K., Han, D. et al. Dietary magnesium intake and the risk of cardiovascular disease, type 2 diabetes, and all-cause mortality: a dose–response meta-analysis of prospective cohort studies. BMC Med 14, 210 (2016). https://doi.org/10.1186/s12916-016-0742-z

2: Facts about hypertension | CdC.gov. (2023, 6 juli). Centers for Disease Control and Prevention. https://www.cdc.gov/bloodpressure/facts.htm

3: Chaudhry AH, Nayab S, Hussain SB, Ali M, Pan Z. Current Understandings on Magnesium Deficiency and Future Outlooks for Sustainable Agriculture. Int J Mol Sci. 2021 Feb 12;22(4):1819. doi: 10.3390/ijms22041819. PMID: 33673043; PMCID: PMC7917752. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7917752/

>