Wil Je Er Jonger Uitzien? Eet Deze 3 Voedingsmiddelen Dan

We zijn allemaal op zoek naar ‘de Bron van Eeuwige Jeugd’, nietwaar? En met dat doel staan onze medicijnkasten vol prijzige zalfjes die ons beloven er 5, 10 of zelfs 20 jaar jonger uit te zien …

Wel, raad eens? Je kunt stoppen met je geld uitgeven aan de nieuwste dure zalven. Het geheim van een gezonde, jong uitziende huid is te vinden in jouw koelkast.

En deze gezichtsbesparende lekkernijen zorgen er niet alleen voor dat je er jonger uitziet, ze laten je ook jonger voelen.

Hier zijn 3 voedingsmiddelen die je zou moeten toevoegen aan jouw boodschappenlijstjes:

Anti-aging Superfood

# 1: Vis

anti veroudering zalm

Ik praat veel over omega-3 vetzuren, waaronder die welke voornamelijk voorkomen in diepzeevis zoals zalm, witte tonijn en ansjovis. We weten dat ze goed zijn voor je hart en je hersenen, maar ze houden ook de celmembranen in topconditie.

Hoe? In jouw lichaam worden deze vetzuren opgenomen door celmembranen, inclusief die rond delicate huidcellen. Vanwege hun unieke chemische structuur, helpen deze lange-keten vetzuren de celmembranen zeer flexibel te houden.

Dat helpt voedingsstoffen de cel binnen te komen en afvalproducten verlaten het, waardoor de huid er in het algemeen gezonder uitziet.

Omega-3 vetzuren verhogen ook het vermogen van de huid om water vast te houden, wat leidt tot een zachtere, meer gehydrateerde huid.

Enkele eenvoudige manieren om meer te krijgen: probeer gerookte zalm op volkoren crackers als ontbijt of breng blikjes tonijn naar het werk. Of probeer een zalmburger op een volkoren broodje met sla en tomaat. Let wel goed op dat je echte wilde zaml koopt en niet zo maar zalm uit de supermarkt, die vakker vetter is als een pizza.

Wil Jij Een Strakkere, Jongere, Jeugdige Huid?Probeer dan deze 50  SchoonheidsRecepten zodat jij jouw huid kan verjongen met lekkere, gezonde voedingsmiddelen!

Ontvang vandaag GRATIS deze 50 'schoonheidsrecepten' die je huid stralend, strak en jonger maakt. En ze zijn echt lekker!

Lees in dit gezondheidsrapport hoe krill olie omega 3 vetzuren je kunnen beter helpen om vroegtijdige verouderingskwalen en ontsteking tegen te gaan, en waarom je goed moet opletten wanneer je wilde zalm of visolie supplementen wil proberen.

# 2: Bessen

Anti-aging Superfood Bessen
Voeg verse bessen toe aan je eetpatroon en ontvang antioxidante voordeel.

Alle bessen bevatten veel antioxidanten, stoffen die de oxidatieve schade door vrije radicalen remmen. Als dat teveel is voor je, denk er dan zo over na. Wanneer zuurstof door het lichaam wordt gebruikt, kan het zoiets als een vrije radicaal vormen als een bijproduct van het metabolisme.

Oxidatie is wat er gebeurt als een appel bruin wordt wanneer je hem opensnijdt en blootstelt aan lucht. Die vrije radicalen stuiteren door de huid en veroorzaken ravage.

Stel je huid voor als een appel en alles, van blootstelling aan zon tot veroudering, veroorzaakt de bruining. Wanneer je citroensap op een gesneden appel spuit, wordt het niet bruin. Voedingsmiddelen met veel antioxidanten zijn als het citroensap.

Ze onderbreken dat schadelijke proces.

Enkele eenvoudige manieren om meer te krijgen: voeg enkele bosbessen toe aan een korrelig gerecht zoals couscous of tabouleh of doe frambozen in een sausje voor een zoete verrassing.

# 3: Rode Paprika

Anti-aging Superfood Rode Paprika
Als je aan vitamine C denkt, denk je meestal aan sinaasappels. Maar zoete rode paprika’s zijn eigenlijk rijker aan vitamine C dan de citrusvruchten.

Wat is het probleem met vitamine C?

Het is cruciaal voor de productie van collageen, de meest overvloedige eiwitten in de huid die helpt de steiger te vormen. Goede productie van collageen betekent strakkere huidcellen, wat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Verder verstevigt collageen eiwitten  je spieren beter na fysische inspanningen en verbeteren ze jouw gewrichten en bottten.

Vitamine C helpt ook om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren die kunnen leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid.

Enkele eenvoudige manieren om meer te krijgen: voeg rode paprika’s toe aan een omelet. Of gebruik ze in plaats van slawraps: halveer een paprika en vul deze met de ingrediënten die je wilt.

Ik weet niet wat jij ervan vindt, maar dit klinkt als een HEERLIJKE manier om jong en mooi te blijven.

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>