Vijf Voedingsstoffen Voor Een Gezonde, Stralende Huid

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en een schild van de buitenwereld. Als zodanig is een gezonde huid meer dan alleen er goed uitzien. Het is een weerspiegeling van jouw onderliggende gezondheid. Zorgen dat je essentiële huidvoedingsstoffen krijgt waar je lichaam op vertrouwt, zal meer doen dan alleen je uiterlijk verbeteren.

Een gezonde huid concentreert zich op drie belangrijke doelen: het intact houden van collageen, het vasthouden van vocht en het intact houden van de barrière en het bieden van antioxidante bescherming om de huid tegen verschillende stressoren te beschermen.

Wetenschappelijk onderzoek toont zelfs aan dat het voeden van je huid met de juiste voedingsstoffen essentieel is voor het verbeteren van dermatitis, rimpels, acne, irritatie en roodheid, een droge huid en meer.

Voed je huid van binnenuit met deze huidvriendelijke voedingsstoffen:

1. Collageen

Van supplementen met collageenpeptiden is aangetoond dat het de kwaliteit van de huid effectief verbetert. Collageen maakt ongeveer 80 procent uit van de huidstructuur. Collageen breekt af met ouderdom, zon, hormoonveranderingen, stress en ontoereikende voedingsondersteuning.

In plaats van topische toepassing, toonde onderzoek aan dat orale inname van bioactieve collageenpeptiden van binnenuit kon helpen.

Het nemen van collageenpeptiden stimuleert fibroblastcellen die collageen maken in de diepe huidlaag. Dit signaleert fibroblasten om de collageenproductie in de huid te verhogen, waardoor beschadigd collageen (door veroudering, UV-stralen of andere factoren) wordt verjongd.

2. Ceramiden

Ceramiden zijn cruciaal voor de vorming van de huidbarrière en helpen huidcellen bij elkaar te blijven. Dit helpt vocht binnen te houden. Ceramiden zijn vettypen die van nature in de huid worden aangetroffen.

Psoriasis, atopische of allergische dermatitis, verouderde huid, acne vulgaris en dermatitis hebben verminderde ceramideniveaus. Het is aangetoond,in zowel dierlijke als menselijke onderzoeken, dat het aanvullen met plantceramiden veilig en effectief is voor het verbeteren van huidhydratatie en versterking van de huidbarrière.

3. Hyaluronzuur

Gezonde, Stralende HuidHyaluronzuur is een natuurlijke anti-rimpel verbinding voor de huid en helpt de huid vocht vast te houden. Een gezonde huid bestaat voor ongeveer 50 procent uit hyaluronzuur. Dalende niveaus van hyaluronzuur in de huid worden geassocieerd met uitdroging, verminderde flexibiliteit en rimpels.

Wil Jij Een Strakkere, Jongere, Jeugdige Huid?Probeer dan deze 50  SchoonheidsRecepten zodat jij jouw huid kan verjongen met lekkere, gezonde voedingsmiddelen!

Ontvang vandaag GRATIS deze 50 'schoonheidsrecepten' die je huid stralend, strak en jonger maakt. En ze zijn echt lekker!

Het is ook aangetoond dat hyaluronzuur acne littekens en huidbeschadiging door de zon verbetert. Vermijd het gebruik van synthetisch natriumhyaluronaat omdat het te groot is om te worden opgenomen en niet dezelfde gezondheidsvoordelen biedt als natuurlijk hyaluronzuur.

4. Essentiële vetzuren

Vetzuren zijn essentieel voor de natuurlijke oliebarrière van de huid, wat van cruciaal belang is om de huid gehydrateerd en jeugdig te houden. Gezonde oliën geven een gezonde glans aan de huid. Een droge huid is een vroeg teken van een essentiële vetzuurdeficiëntie.

Daarentegen blijken acne-patiënten een lager gehalte aan goede huidolie te hebben. Vanwege het ontstekingsremmende karakter van essentiële vetzuren, kan het aanvullen met de juiste soort oliën voor de huid helpen om de droge huid, acne en andere inflammatoire huidaandoeningen te verbeteren.

Bepaalde omega-3 en omega-6 vetzuren spelen een cruciale rol in de gezondheid van de huid en moeten worden verkregen via een dieet. DHA, EPA, GLA en squaleen zijn vier oliën die de huid nodig heeft om gezond te blijven.

Als deze oliën oraal worden aangevuld, zullen ze zich ophopen in de talg die de huid hydrateert, helpt de beschermende barrière van de huid te behouden en ontstekingen te verminderen. Verschillende inflammatoire huidproblemen kunnen zelfs worden verbeterd met suppletie van deze oliën.

5. Vitaminen en mineralen

Een gezonde huid is een mooie huid. De huid is afhankelijk van verschillende vitaminen en mineralen om gezond te blijven. In het bijzonder spelen B-vitamines en vitamine A, D3, E en C een zeer belangrijke rol bij het handhaven van een gezonde huid.

De mineralen selenium en zink helpen ook om de huid gezond te houden. Deze vitamines en mineralen spelen een rol bij gezonde collageenproductie, wondgenezing, UV-bescherming, effectieve communicatie tussen huidcellen en meer.

Het nemen van een compleet antioxidantcomplex is een goede manier om ervoor te zorgen dat je voldoende niveaus krijgt van deze essentiële huidvoedingsstoffen.

De positieve effecten van deze voedingsstoffen zijn effectiever wanneer ze oraal worden toegediend, dan plaatselijk waar voedingsstoffen alleen de bovenste lagen van de huid kunnen bereiken. De huid is afhankelijk van het circulatiesysteem om deze essentiële voedingsstoffen aan de huid af te leveren, dus regelmatige cardiovasculaire oefening die de hartslag verhoogt, is een zekere manier om jouw huid een gezondheidsboost te geven.

De huid is een belangrijk orgaan, omdat het een structurele barrière vormt voor het milieu. Je huid gezond houden is een belangrijk onderdeel van het handhaven van een gezonde lichaamsstructuur.

De echte sleutel tot een jeugdige huid is om je huid van binnenuit te voeden. Geef je huid de voeding die het nodig heeft!

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>