Speciale Promotie: Probeer Vandaag Organico TURBO Magnesium Voor Slechts €29.95

Deel desgewenst deze pagina wanneer je gelooft dat
dit supplement een vriend of kennis kan helpen.

Vandaag kan je Organico Turbo Magnesium proberen voor slechts €29.95 
(normaal €34,95)

Is Magnesium Het Belangrijkste Mineraal Dat ONTBREEKT In Je Eetpatroon?!
En Dit Tekort Zorgt Ervoor Dat Je Pijn En Stress Hebt, Plus Een Verhoogt Risico Op:

 • Hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten
 • Beenkrampen en zere spieren
 • Osteoporose
 • Migraine en hoofdpijn en depressie
 • Type 2 diabetes en galstenen
 • Fibromyalgie en chronische pijn
 • Slapeloosheid
Vandaag slechts:

Gebruik Coupon Code MAGNESIUM15 voor 
15% Extra Korting op de bestelpagina

*Abonnement maandelijks eenvoudig opzegbaar per email.
60 dagen niet-tevreden-100%-Lege Pot-geld-terug-garantie.
Beperkte voorraad: slechts één bestelling per persoon.
Inclusief picking&verzendkosten (€6,95)

Nu Kan Jij Je Ein-de-lijk Beschermen Tegen De Talrijke Gezondheidsrisico's
Geassocieerd Met Een Magnesium Tekort... ZONDER Dure
Voorschriften Of Gevaarlijke Bijwerkingen! 


Vanaf nu hoef je niet langer last te hebben van pijnlijke krampen in je benen, slopende migraine, slapeloosheid, prikkelbaarheid, pijnlijke spieren en gewrichten, vermoeidheid, stress en andere veelzeggende symptomen die voortkomen uit onvoldoende magnesium in je eetpatroon.

Je hoeft niet langer de angst en kopzorgen te verduren die gepaard gaan met een verhoogd risico op diabetes type 2, hart- en vaatziekten, osteoporose en vroege dood - gezondheidsrisico's die allemaal samenhangen met magnesiumtekort.

Ons gloednieuwe supplement brengt het magnesiumgehalte van jouw lichaam weer in gezond evenwicht, plus je zal een drastische verbeterde verdediging hebben tegen een breed scala van de dodelijkste ziekten van onze moderne manier van leven.

Bovendien zal je genieten van al deze gezondheidsvoordelen zonder spijsverteringsproblemen en andere bijwerkingen die meestal geassocieerd worden met magnesiumsupplementen.

En, je hoeft me zelfs niet te geloven, kijk gewoon even wat onze tevreden klanten zeggen...

DISCLAIMER : De resultaten en getuigenissen op deze pagina zijn niet typisch en kunnen verschillen van individu tot individu, mede afhankelijk
van het correct gebruiken van Organico Magnesium. In geval van twijfel, raadpleeg steeds uw behandelende arts voor verdere informatie.

Organico Turbo Magnesium Herstelt Je
Magnesium Niveau's – Veilig En Natuurlijk!

Een magnesium supplement als geen ander...
Zijn unieke combinatie zorgt voor beter absorptie

Wat maakt Organico Turbo Magnesium zo effectief bij het verzachten van pijn en spanning en bij het in evenwicht brengen van de magnesiumwaarden in je lichaam?

De unieke combinatie van Magnesium Bisglycinaat (AlbionⓇ) en Magnesium Citraat, aangevuld met taurine aminozuren en de belangrijke Vitamine B6 en Vitamine D3.

Magnesium Bisglycinaat wordt op verschillende manieren opgenomen via dipeptide kanalen en omzeilt dus de competitie met andere mineralen, zoals calcium uit de voeding.
Bovendien gaat magnesium bisglycinaat geen binding aan met andere substanties en er ontstaat geen neerslag van bijvoorbeeld fosfaten en fytaten. De aminozuren absorberen dus beter in de darmen vanwege de versterkte organische structuur, en hierdoor is het dus de best opneembare magnesiumvorm die extra goed wordt opgenomen door de hersenen.

Magnesium Citraat is een organisch gebonden vorm en hierdoor goed opneembaar door het lichaam. De citraatvorm is vooral goed voor het behoud van soepele spieren.

Taurine is gunstig voor een gezonde bloeddruk en cholesterolspiegel en is van belang voor de werking van je hartspier.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Vitamine D3 heeft een impact op bijna 2000 verschillende genen in het lichaam en een direct effect op je gezondheid. Recente studies tonen aan dat naast het verbeteren van de absorptie van mineralen (! erg belangrijk om deze goed te kunnen opnemen) het ook het risico op kanker vermindert en het immuunsysteem versterkt (minder snel ziek, dat willen we toch allemaal?!)

Vitamine D3 heeft een positieve werking voor gezonde botteninsuline controle (Vitamine D3 stimuleert de alvleesklier en stimuleert de insulineproductie. Het speelt een belangrijke rol bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Minder suikerdipjes waar je moe van wordt en een grote ondersteuning voor mensen met diabetes bij het onder controle houden van hun insuline.), lage bloeddruk, mogelijke kankerpreventie, gezondheid van het hart en het houdt je in een prima stemming... Het verhogen van je vitamine D niveau is echter niet alleen een goede oppepper, het vermindert ook symptomen van depressie

Dit betekent dat in tegenstelling tot veel magnesiumsupplementen die slecht worden geabsorbeerd vanwege hun chemische structuur, laxerende werking en te veel bindmiddelen of coatings, Organico Turbo Magnesium de magnesium rechtstreeks naar je bloedbaan en zenuwstelsel brengt en dit aangevuld met de belangrijke Taurine verbinding, de Vitamine B6 en D3.

Onze gepatenteerde Organico Turbo Magnesium formule is anders dan al het andere op de markt. En wanneer je het voor de eerste keer probeert, zul je versteld staan hoe snel je het voelt werken om de gebalanceerde, levendige gezondheid te bieden die je verdient.

Probeer Organico Turbo Magnesium

Vandaag kan je Organico Turbo Magnesium proberen voor slechts €29.95 
(normaal €34,95)

Is Magnesium Het Belangrijkste Mineraal Dat ONTBREEKT In Je Eetpatroon?! 
En Dit Tekort Zorgt Ervoor Dat Je Pijn En Stress Hebt, Plus Een Verhoogt Risico Op:

 • Hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten
 • Beenkrampen en zere spieren
 • Osteoporose
 • Migraine en hoofdpijn en depressie
 • Type 2 diabetes en galstenen
 • fibromyalgie en chronische pijn
 • Slapeloosheid
Vandaag slechts:

Gebruik Coupon Code MAGNEISIUM15 voor 
15% Extra Korting op de bestelpagina

Deel desgewenst deze pagina wanneer je gelooft dat
dit supplement een vriend of kennis kan helpen.

*Abonnement maandelijks eenvoudig opzegbaar per email.
60 dagen niet-tevreden-100%-Lege Pot-geld-terug-garantie.
Beperkte voorraad: slechts één bestelling per persoon.
Inclusief picking&verzendkosten (€6,95)

OVER ORGANICO LABS

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico Turbo Magnesium gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicolabs.com.

Ingredienten | BESTEL NU! | Disclaimer | Privacy Policy
© 2009-2022  Organico Greens. All Rights Reserved


Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 60-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de beste Krill olie is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 60 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico Krill zoals aangegeven te drinken.
Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

KWALITEITSGARANTIE ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Turbo Magnesium is een PREMIUM magnesium supplement.

De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en produktie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Wij moedigen u op geen enkele manier aan om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheids-garantie.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.

Disclaimer | Privacy Policy
© 2009-2022 Organico Greens. All Rights Reserved
Email: [email protected]>