Probiotica – Een Geheim Wapen Voor Vetverlies?

Heb ik je ooit verteld over een vriendin van mij, Katrien? Zoals veel mensen heeft ze altijd al geworsteld met haar gewicht. Maar het is niet vanwege haar “levensstijl” – omdat Katrien minstens drie keer per week traint en ze meestal gezond voedsel eet. Desondanks heeft ze het moeilijk om kilo’s te verliezen, en als ze een slechte week heeft, om welke reden dan ook, komt al dat gewicht weer terug!

Ik ken eigenlijk heel wat mensen zoals Katrien.

Om welke reden dan ook, het voelt alsof de natuur hen vervloekt heeft met een ‘dik gen’. Dientengevolge is het verbranden van vet en het afhouden ervan een voortdurende zware strijd.

Hier is echter één ding:

Soms spotten mensen met het ‘dik gen’, maar er is een groeiend aantal onderzoeken dat suggereert dat het echt iets kan zijn – alleen heeft het niets met genetica te maken.

Er kan namelijk iets anders aan de hand zijn.

Een team van onderzoekers van de Washington University School of Medicine in St. Louis vergeleek de microbiomen van zwaarlijvige mensen met de microbiomen van magere mensen.

Ze vergeleken letterlijk de balans van bacteriën in hun darmen.

Wil je weten wat ze hebben gevonden?

Mensen wier microbiomen uit balans zijn, hebben meer kans op obesitas.

En de reden waarom is logisch:

Het blijkt dat bepaalde probiotica een belangrijke rol spelen bij het beperken van de hoeveelheid vet die onze darm opneemt – en wanneer deze bacterie op een gezond niveau is, passeert een groter deel van het vet dat we eten door ons spijsverteringskanaal zonder ons lichaam binnen te gaan.

Er zijn verschillende klinische onderzoeken die aantonen dat dit voordeel afkomstig is van de Lactobacillus-familie van probiotica – waarvan verschillende stammen zijn opgenomen in TURBO Probiotica™.

Voor alle duidelijkheid: ik zeg niet dat, als je begint met het nemen van mijn Turbo Probiotica-supplement, je op magische wijze 10 kilo in een week zult verliezen.

Als je echter – zoals mijn vriendin Katrien – moeite hebt om af te vallen en de kilo´s ook weg te houden, ondanks goed eten en een gezonde levensstijl, is er nu een groeiend aantal onderzoeken dat suggereert dat de reden kan zijn dat je microbioom uit balans is.

Je mist misschien een belangrijk stukje van de puzzel.

Fascinerend, vind je niet?

We kennen al de rol die ons microbioom speelt bij het versterken van de immuunafweer van ons lichaam, ons beschermt tegen verkoudheid, griep en andere infecties, bij het bieden van snelle verlichting voor spijsverteringsongemakken en constipatie, bij het beheersen van ons cholesterolniveau – en nu blijkt het dat het ook een belangrijke rol speelt bij het reguleren van ons gewicht.

Het is geen wonder dat probiotica is uitgeroepen tot ‘de toekomst van precisiegeneeskunde’.

Al deze chronische gezondheidsproblemen lijken geen verband te houden.

En gedurende vele decennia heeft de reguliere westerse geneeskunde ze altijd behandeld alsof ze dat waren. Maar we beginnen nu een duidelijker beeld op te bouwen van de vitale rol die een uitgebalanceerd microbioom speelt om ons gezond te houden. We beginnen te begrijpen dat ons lichaam geen ‘machine’ is, maar eerder een ecosysteem dat moet worden gekoesterd en in balans gehouden moet worden.

Probiotica is geen wondermiddel

Er zijn echter tientallen en tientallen klinische onderzoeken die aantonen dat veel van de chronische gezondheidsproblemen die ons pesten – aandoeningen waarvan onze artsen zeggen dat we ze alleen ‘kunnen beheersen’ – ‘magisch’ worden verlicht, soms zelfs omgekeerd, wanneer we beginnen met het koesteren van onze microbioom met de vriendelijke bacteriën die het nodig heeft om weer in balans te komen.

Daarom neem ik elke dag probiotica.

Daarom laat ik ook mijn familie ze elke dag nemen.

Daarom duw ik (respectvol) TURBO Probiotica™ ook altijd richting mijn vrienden.

Ik heb meer dan twee jaar op de markt naar een supplement gezocht dat de exacte stammen van probiotische bacteriën bevat waarvan klinisch is bewezen dat ze al deze gezondheidsvoordelen bieden waarover we het hebben gehad. Maar ik kon er geen vinden.

Natuurlijk zijn er veel probiotische supplementen te verkrijgen.

Maar geen van hen bevat dezelfde soorten die werden gebruikt in de klinische proeven waarover we het hebben gehad, wat betekent dat ze in principe nutteloos zijn. Omdat verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat de meeste probiotische stammen geen waarneembaar effect hebben.

Stap naar een gezondere spijsvertering

Probiotica kun je met recht een SUPER supplement uit de natuur noemen met talrijke gezondheidsvoordelen.Wanneer je het opneemt in je voedingspatroon zet je een gezonde stap naar een vitaler, actiever leven waarin je jezelf opgelucht voelt en geniet van een verbeterende stofwisseling!

Organico TURBO Probiotica™ is een zeer gezond voedingssupplement met maar liefst 120 miljard kolonie vormende eenheden (CFU’s) per gram.

Wil je dus op een makkelijke manier je spijsvertering verbeteren, je stofwisseling versnellen zodat je lichaam beter vet verbrandt, vermoeidheid tegen gaan en je terug fit en opgelucht voelen, probeer dan eens een TURBO Probiotica™

Organico Turbo Probiotica - potTURBO Probiotica™  is verder samengesteld met 10 brede Spectrum SUPER Stammen en bevat 120 miljard CFU’s per gram.

Dit maakt TURBO Probiotica™ krachtiger dan gelijk welk ander probiotica supplement. In één capsule TURBO Probiotica™ zitten drie tot vier keer zoveel nuttige darm-bacterieën dan in vergelijking met de meeste andere toonaagevende merken.

TURBO Probiotica™  is klinisch getest op haar zuiverheid en werking.

Het helpt je spijsvertering te verbeteren, bestrijd lome vermoeidheid, verbetert je darmstelsel waardoor jij je terug fitter en opgelucht voelt en nog zoveel meer om terug te genieten van een vitaal, actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je TURBO Probiotica™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens

ORGANICO Labs™

P.S. Gebruik jij een Probiotica Supplement of ben je dit van plan?

Organico TURBO Probiotica Balans is gemaakt met onze veganistische en glutenvrije vrienden in gedachten. Dit is voedsel, geen medicijn. Organico TURBO Probiotica Balans streeft ernaar ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken, zonder toevoegingen. De speciale plant capsules zijn maagzuur resistent zodat de probiotica bacteriën ook effectief door de maagwand geraken. Op deze manier kunnen ze effectief je spijsvertering verbeteren, je stofwisseling versnellen en lome vermoeidheid tegen gaan.

Bestel hier je TURBO Probiotica en geniet terug van een vitaler leven waarin je jezelf terug fitter en opgelucht voelt!

Deel desgewenst dit artikel

>