Natuurlijke Littekenverwijderende Remedies Die Werken

Littekens hebben veel tijd nodig om te genezen en kunnen hinderlijk zijn als ze zich in opvallende gebieden bevinden. Sterker nog, als ze niet worden behandeld, gaan ze misschien nooit helemaal weg.

Met de volgende natuurlijke remedies en een beetje geduld kun je ze echter vervagen en van uw oude of nieuwe littekens afkomen zonder jouw huid verder te beschadigen met agressieve chemicaliën.

Citroensap

Citroensap is een natuurlijk bleekmiddel dat vitamine C bevat, dat helpt bij het opnieuw opbouwen van collageen. Citroensap kan worden verdund in water, of voor wat extra antioxidanten, in groene thee en vervolgens worden aangebracht op het met littekens bedekte gebied met een wattenbolletje.

Cacao- of sheaboter

Cacao en sheaboter zijn zeer krachtig bij het behandelen van littekens, omdat ze de huid voeden met essentiële vetzuren en helpen bij het vasthouden van vocht en de elasticiteit van de huid. Ze worden beide vaak gebruikt als preventie en behandeling van striae.

Vitamine E

Voor de algehele gezondheid van de huid en om littekens te voorkomen en te behandelen, wordt vitamine E intern innemen en lokaal aanbrengen vaak aanbevolen. Je kunt vitamine E-olie kopen of de olie uit de capsules halen en dagelijks op littekens aanbrengen. Zorg er alleen voor dat je een puur, hoogwaardig supplement kiest van een leverancier die je vertrouwt.

Aloë vera

Aloë vera kalmeert en hydrateert niet alleen de huid, de toepassing ervan helpt ook om beschadigde weefsels te regenereren, waardoor het genezingsproces wordt versneld. Controleer de ingrediënten en zorg ervoor dat je 100% Aloë Vera gebruikt, omdat veel aloë vera-producten veel chemische additieven bevatten. Nog beter – kweek je eigen aloë vera-plant en gebruik de verse gel uit het blad.

Rauwe honing

Rauwe honing is geweldig voor de gezondheid van de huid en kan worden gebruikt om acne, eczeem en littekens te behandelen! Net als citroensap zal het aanbrengen van honing op littekens deze verlichten en op natuurlijke wijze vervagen.

Natuurlijk Litteken Verwijderend Crème – Recept

Voor de beste resultaten, combineer je de volgende ingrediënten en maak je je eigen, volledig natuurlijke litteken verwijderende crème. De volgende combinatie van citroensap, cacao of sheaboter en vitamine E is zeer effectief voor het genezen van littekens. Combineer twee koppen verzachte sheaboter, 3-5 vitamine E-capsules en 2-3 eetlepels vers citroensap in een glazen kom. Meng de ingrediënten met een handmixer tot het romig is. Breng het mengsel twee keer per dag aan, zo lang als nodig. Bewaar de crème in een luchtdichte verpakking in de koelkast om het vers te houden.

Sommige littekens, vooral oude littekens, kunnen diep in de huid zitten en zul je geduld moeten hebben om te genezen. Het kan weken of maanden van reguliere behandeling duren om oude littekens te verbeteren, dus hoe eerder je begint met het behandelen van jouw littekens, hoe groter de kansen om het litteken te verwijderen.

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico Turbo Collageen - pot

Wil Jij Een Strakkere, Jongere, Jeugdige Huid?Probeer dan deze 50  SchoonheidsRecepten zodat jij jouw huid kan verjongen met lekkere, gezonde voedingsmiddelen!

Ontvang vandaag GRATIS deze 50 'schoonheidsrecepten' die je huid stralend, strak en jonger maakt. En ze zijn echt lekker!

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>