Mate Van Huidrimpels Geeft Botdichtheid Aan

Vrouwen kunnen de kracht en de groeisnelheid van hun vingernagels evalueren om te helpen voorspellen hoe hun botten het doen.

Onderzoekers hebben nu bewezen dat huidrimpels in het gezicht (1) een accurate voorspeller zijn van de botdichtheid bij vrouwen in hun late 40 jaren en vroege 50 jaren.

Mate Van Huidrimpels Geeft Botdichtheid Aan oudere vrouw

De studie evalueerde 114 vrouwen in hun late 40 en vroege 50 die hun laatste menstruatiecyclus hadden binnen drie jaar – een potentiële tijd van hoog botverlies als gevolg van de plotselinge daling van oestrogeen. Vrouwen die hormoonvervangingstherapie toepasten of die cosmetische huidprocedures hadden ondergaan, werden van het onderzoek uitgesloten.

In een evaluatie naar de diepte van rimpels en het gebruik van een durometer om de stevigheid van de huid te evalueren, bleken vrouwen met de meeste rimpels op hun gezicht en nek de laagste botdichtheid te hebben. De huidplooiing was voorspellend voor botverlies op alle vaak gemeten plaatsen (heup, lumbale wervelkolom en hiel) en was onafhankelijk van leeftijd, lichaamssamenstelling of andere factoren waarvan bekend is dat ze de botdichtheid beïnvloeden.

Collageen in botten en huid

Zowel de botten als de huid zijn gemaakt van collageen. Het verschil is dat onze botten sterk gemineraliseerd zijn, maar toch 50% collageen zijn. Ze ondersteunen dus dezelfde typen grondstoffen voor voedingsstoffen die collageen ondersteunen, ondersteunen ook bot- en huidvorming.

Hetzelfde type vrije radicalen en andere stressoren die collageen afbreken doen dit in zowel onze huid als in onze botten. Hoewel er verschillen zijn tussen de huid en botten, zijn er genoeg gemeenschappelijke behoeften om aan te geven dat overmatige slijtage in onze huid ook een goede voorspeller is van botproblemen.

Voedingsstoffen

Veel voedingsstoffen die worden gebruikt voor de gezondheid van botten en gewrichten, waaronder weefselvormende voedingsstoffen zoals hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtine, MSM-zwavel en voedingseiwit, zullen door middel van collageensynthese en weefselmatrixvorming synergistisch de gezondheid van de huidgezondheid ondersteunen.

Er zijn ook veel goed gedocumenteerde voedingsstoffen die de huid en collageen beschermen, zoals vitamine C, druivenpit-extract, lycopeen, tocotrienols en groene thee-extract.

Het goede nieuws is dat het omgekeerde van deze studie ook waar moet zijn. Als je voeding gebruikt om jouw huidgezondheid te ondersteunen – iets dat eigenlijk gemakkelijk te doen is – zul je daardoor jouw botgezondheid ook verbeteren.

Wil Jij Een Strakkere, Jongere, Jeugdige Huid?Probeer dan deze 50  SchoonheidsRecepten zodat jij jouw huid kan verjongen met lekkere, gezonde voedingsmiddelen!

Ontvang vandaag GRATIS deze 50 'schoonheidsrecepten' die je huid stralend, strak en jonger maakt. En ze zijn echt lekker!

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

Referenties

  1. https://www.wellnessresources.com/studies/facial-and-neck-wrinkles-and-bone-density

>