Kan Probiotica Helpen Bij Cholesterol?

Ik heb een oude vriend – laten we hem “Henk” noemen. De laatste drie of vier jaar, sinds hij eind vijftig was, heeft Henk moeite om zijn cholesterol onder controle te houden. En het heeft een vreselijke impact gehad op zijn kwaliteit van leven.

Ten eerste, waar Henk ook is, hij heeft dit altijd in zijn hoofd zitten:

“Ik zou mijn linkerarm geven om weer van een glas wijn te kunnen genieten – maar als ik dat doe, kan ik misschien nooit meer van deze statines afkomen en zal ik voor altijd het gevoel hebben dat ik overreden ben door een vrachtwagen.”

Hij kan zijn vrouw niet meer meenemen naar restaurants. Hij kan zelfs geen broodje hamburger delen met zijn kleinzoon bij een voetbalwedstrijd. Erger nog, Henk leeft in een toestand van constante angst.

Omdat, net als de meesten van ons, wanneer we een bepaalde leeftijd bereiken, hij verschillende mensen heeft gezien die op het punt stonden een hartaanval of beroerte te krijgen. En dat is angstaanjagend.

Dus loopt Henk rond met deze angst…

Dat is geen manier van leven. Ik wens niemand deze angst toe, zelfs niet mijn ergste vijand.

Hoe dan ook – waarom hebben we het hier over?

Daar heb ik een goede reden voor:

De afgelopen tijd heb ik je verteld over mijn TURBO Probiotica™ – dat ik heb gemaakt omdat ik eerlijk gezegd geen probioticum kon vinden dat goed genoeg was om aan mijn familie te geven.

Weet je, als het om probiotica gaat , is het niet genoeg dat je supplement de juiste soort bacteriën bevat. Het moet de juiste soorten bevatten – en in de juiste doses.

Ik besteedde meer dan twee jaar aan het doorzoeken van stapels klinische studies en ik vond meer dan een dozijn stammen van probiotica waarvan klinisch is bewezen (door middel van gecontroleerde, dubbelblinde onderzoeken) dat het: verlichting biedt bij gas, een opgeblazen gevoel, indigestie, maagkrampen, constipatie, diarree, misselijkheid en andere spijsverteringsproblemen … versterkt de immuunafweer van het lichaam, vooral tegen verkoudheid, griep en infecties van de bovenste luchtwegen … en het helpt je vaker naar het toilet te gaan.

Het enige probleem?

Er was geen probiotisch supplement op de markt dat in de buurt kwam van het opnemen van al deze soorten. Dus in plaats daarvan creëerde ik mijn eigen – en nu neem ik, en mijn gezin, het elke dag.

Wat heeft dit te maken met mijn vriend Henk?

Nou – omdat cholesterol iets is waarvan ik weet dat veel mensen moeite hebben om het onder controle te houden, mensen zoals mijn vriend Henk – terwijl ik al deze onderzoeken doorzocht, hield ik een speciaal oogje in het zeil voor probiotische stammen waarvan klinisch is bewezen dat ze helpen cholesterol laag te houden.

Ik heb zelfs twee specifieke soorten gevonden:

Bacillus subtilis (DE111) – een team van vier onderzoeken, gebaseerd aan de Universiteit van Wisconsin – La Crosse, ontdekte dat mensen die deze probiotische stam gebruikten, het gemakkelijker hadden om hun bloedsuikerspiegel en lipiden binnen een gezond bereik te houden, in vergelijking met andere deelnemers in de proef die in plaats daarvan de placebo nam.
Bacillus coagulans (Lactospore) – er is een klinische studie waaruit bleek dat deze specifieke stam het totale bloedcholesterol van deelnemers met 32% en LDL-cholesterol met 35% verlaagde.

Nu weet ik dat ik hier aan het prediken ben, maar het is zo’n cruciaal punt, dat ik het blijf vertellen.

De enige manier om deze voordelen te krijgen die ik zojuist heb genoemd, is om jouw eetpatroon aan te vullen met dezelfde specifieke stammen die in de onderzoeken zijn gebruikt – geen generieke Bacillus subtilis of Bacillus coagulans.

Als je jouw cholesterol op een gezond niveau wilt houden, is het niet voldoende om alleen “probiotica te nemen”, zelfs als je het aanvult met een gezonde levensstijl en een goed eetpatroon (wat je absoluut zou moeten).

Je moet ook deze specifieke stammen van probiotica nemen.

Daarom heb ik Turbo Probiotica gemaakt…

Stap naar een gezondere spijsvertering

Probiotica kun je met recht een SUPER supplement uit de natuur noemen met talrijke gezondheidsvoordelen.Wanneer je het opneemt in je voedingspatroon zet je een gezonde stap naar een vitaler, actiever leven waarin je jezelf opgelucht voelt en geniet van een verbeterende stofwisseling!

Organico TURBO Probiotica™ is een zeer gezond voedingssupplement met maar liefst 120 miljard kolonie vormende eenheden (CFU’s) per gram.

Wil je dus op een makkelijke manier je spijsvertering verbeteren, je stofwisseling versnellen zodat je lichaam beter vet verbrandt, vermoeidheid tegen gaan en je terug fit en opgelucht voelen, probeer dan eens een TURBO Probiotica™

Organico Turbo Probiotica - potTURBO Probiotica™  is verder samengesteld met 10 brede Spectrum SUPER Stammen en bevat 120 miljard CFU’s per gram.

Dit maakt TURBO Probiotica™ krachtiger dan gelijk welk ander probiotica supplement. In één capsule TURBO Probiotica™ zitten drie tot vier keer zoveel nuttige darm-bacterieën dan in vergelijking met de meeste andere toonaagevende merken.

TURBO Probiotica™  is klinisch getest op haar zuiverheid en werking.

Het helpt je spijsvertering te verbeteren, bestrijd lome vermoeidheid, verbetert je darmstelsel waardoor jij je terug fitter en opgelucht voelt en nog zoveel meer om terug te genieten van een vitaal, actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je TURBO Probiotica™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens

ORGANICO Labs™

P.S. Gebruik jij een Probiotica Supplement of ben je dit van plan?

Organico TURBO Probiotica Balans is gemaakt met onze veganistische en glutenvrije vrienden in gedachten. Dit is voedsel, geen medicijn. Organico TURBO Probiotica Balans streeft ernaar ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken, zonder toevoegingen. De speciale plant capsules zijn maagzuur resistent zodat de probiotica bacteriën ook effectief door de maagwand geraken. Op deze manier kunnen ze effectief je spijsvertering verbeteren, je stofwisseling versnellen en lome vermoeidheid tegen gaan.

Bestel hier je TURBO Probiotica en geniet terug van een vitaler leven waarin je jezelf terug fitter en opgelucht voelt!

Deel desgewenst dit artikel

>