Dit Is Waarom Je Dit NU Moet Doen!

Dat dergelijke uitspraak door merg en been gaat, besef ik als moeder van een 25 jarige dochter, die bovendien ook blind is, en dus verplicht de ‘social distance’ aan haar laars moet lappen, maar al te goed! Bovendien zit ze op dit moment 220km van mij op de universiteit van Jerez De Frontera, waar ze in haar 1ste licentie Rechten zit. En ze kan (mag) niet eens naar huis komen en… ik wil dat ook niet, hoe hartverscheurend dit ook mag klinken…

En toch zal ik het nog eens duidelijk herhalen:

“Onze Kinderen Zijn Nu De Grootste Vijand!”

Je begrijpt straks waarom en dat zal heel belangrijk zijn voor onze toekomst…

Ik ben RAZEND KWAAD!!! (uiteraard niet op geen enkel kind in de wereld!)

Ik vind zelfs niet genoeg adjectieven om te beschrijven hoe groot mijn woede is…

Dit is waarschijnlijk het allerbelangrijkste artikel dat je in jouw leven gaat lezen, en ik meen hier ieder woord van!

Ik ben de LEUGENS, BEDROG en WANBELEID van onze incompetente politici KOTSBEU!!

Ga ‘rustig’ zitten, neem er gerust een doos Klinex bij, want de tranen van woede, colère en vooral indiep verdriet rollen van mijn wangen op mijn toetsenbord terwijl ik hier al meer dan vijf uur zit te typen.

Je zal hier helaas niet blij van worden, het spijt me oprecht maar de leugens en hypocrisie moeten NU echt gedaan zijn. Onze toekomst en die van onze kinderen hangt ervan af.

En JA, er is hoop. er is een uitweg en een oplossing en JIJ en jouw kinderen kunnen er deel van uitmaken!

Maar eerst…

WAAR ZIJN DIE IDIOTEN IN GODSNAAM MEE BEZIG?!!

Natuurlijk heb ik het over het Corona-virus, dat agressief om ons heen slaat en iedere dag meer en meer slachtoffers maakt.

Nochtans is dit niet eens wat me zo razend maakt, maar wel de complete IDIOTIE, leugens en bedrog die onze onbekwame ‘wereld puppet leiders’ iedere dag ten toon spreiden met alle dramatische gevolgen van dien! Niet voor enkele weken, niet voor enkele maanden, maar jarenlang ons leven en gezondheid verwoestend gaat beïnvloeden.

Dat het Corina-virus zeer besmettelijk is, weet je ondertussen waarschijnlijk al.

Wat je mogelijk nog niet weet is dat het virus AIRBORNE is!

Dit wil simpel zeggen dat, wanneer bv. een geïnfecteerde  buur in de lift van je appartementsgebouw stapt, en jij, een half uur of twee uur later vrolijk de lift naar boven neemt, nadat je thuis komt van je werk, dat je besmet bent! Zo simpel is het!

Trouwens, alle blinkende metaal dat je in die lift ziet, daarop overleeft het virus tot DRIE DAGEN. Dus even knopje drukken, daarna per vergissing even langs je neus krabben, en je bent besmet.

Om een lang verhaal kort te maken, voor je gedaan hebt met het avondeten, is heel je familie besmet!! (FEIT!)

“Ah, maar Katja, dan heb ik geluk, want wij hebben geen lift….”   Grrrrrrrrr!!!!!

Hetzelfde geldt natuurlijk ook als die besmette persoon even bij de kleine drogist binnenstapt, de bus of metro neemt, naar het toilet op het werk gaat etc.

Het ergste is echter dat noch jij, noch je partner en kinderen er mogelijk de EERSTE WEKEN (!!!) absoluut niets van gaan merken. Dit maakt het drama alleen maar erger want ook tijdens deze tot 3-4 weken  incubatietijd geef jij en je gezin het virus door aan iedereen die je dierbaar is en in je buurt komt.

Dus de cijfers die je overal hoort over incubatie van 7 dagen klopt gewoon niet!!! Dat is hoogstens een gemiddelde! Ze kletsen maar raak om toch niet te idioot over te komen en je het gevoel te geven dat ze ‘erbovenop’ zitten!

En deze dingen zijn dus de reden waarom meer en meer landen in LOCKDOWN gaan; omdat het zo ontzettend besmettelijk is.

“Maar waarom ben je dan zo boos Katja? En waarom zijn onze kinderen nu opeens de vijand?!”

Let op, natuurlijk zijn jouw kinderen de grootste schatten op aarde, en is mijn dochter meer waard dan mijn eigen leven. Laat dat alstublieft duidelijk zijn.

En toch zijn zij(wij) het, in combinatie met het COMPLEET VERWERPELIJK GEDRAG en BELEID van onze wereldleiders, er de oorzaak van dat deze pandemie NOOIT GEZIENE CATASTROFALE GEVOLGEN gaat teweegbrengen wanneer er NU niet ONMIDDELLIJK iets radicaal verandert.

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat een land als België zijn restaurants en cafés sluit, terwijl 3km verder in Nederland er lekker geshopt wordt en van terrasjes genoten wordt?

(Update: zelf dit weekend zie ik dat er in België en Nederland nog vlotjes naar het park gegaan wordt, of een partijtje voetbal spelen, of met vriendjes en vriendinnetjes samen lekker gekeuveld wordt…Gewoon ongelofelijk! Wat een naïef, harsleers volk zijn we toch.)

En dat ze in België nog tijd hebben om ruzie te maken over wie welk vet betaald postje gaat krijgen nadat de bende onbekwamen na bijna een jaar nog niet eens een regering kunnen vormen?!!! DEGOUTANT gewoon, en dat terwijl de wereld in de grootste staat van alarm is, veel erger dan met SARS of Ebola!!

En dat een nog grotere narcist Macron gewoon de gemeenteverkiezingen in Frankrijk laat doorgaan waardoor een gigantische massa mensen op één dag enorm risico lopen om besmet te geraken? (Herrinner je, het Corona- virus is AIRBORNE!) “Social Distance” is al lang niet meer voldoende. (idemdito trouwens met de voorverkiezingen in de VS die afgelopen dinsdag nog gehouden zijn.)

Hoe komt het dat onze politieke leiders nog niet eens het verstand gehad hebben om eens met elkaar te overleggen en samen EEN ENKEL EUROPEES BELEID naar buiten te brengen?
Waar is de Europese UNIE??

Ieder land doet maar op, In Frankrijk, Duitsland, etc. loopt iedereen nog vrolijk over straat alsof er niets aan de hand is. Enfin, ondertussen zijn de restaurants toch ook al gesloten, maar dit zijn vijgen na Pasen…

‘Social Distance’ is verleden tijd. Blijf het vooral doen natuurlijk maar het zal niet volstaan!

Er is helaas maar één oplossing, en men wil het maar niet inzien, terwijl die oplossing nochtans bewezen heeft van te werken… in Wuhan in China! (zie verder)

Hoor je ze nog zeggen: “Wij zijn er helemaal klaar voor. Wij staan veel verder dan China om dergelijke zaken op een gestructureerde manier aan te pakken” ?

Klaar voor wat?

Om ons te tonen wat we al lang weten? Dat die politiekers maar goed zijn voor één ding, maar zeker niet om in een echte crisis een land te leiden.

GEEN ENKEL Europees land, noch de Verenigde Staten en al zeker niet Zuid-Amerika, Africa en het Midden Oosten zijn gereed voor wat op ons afkomt…. een regelrechte CATASTROFE!!

En die catastrofe is NIET de schuld van het Corona Virus maar wel van het complete WANBELEID dat we iedere dag met trieste ogen moeten aanschouwen met alle gevolgen vandien.

Wat Staat Er Ons Te Wachten Wanneer We Nu Niet Radicaal Ingrijpen?

Om te beginnen, het complete wanbeleid, de desinformatie en regelrechte leugens van de Wereld Gezondheid Organisatie en overheden hebben tot nu toe al geleid tot een humane, sociale en economische catastrofe zonder voorgaande waar we jaren de gevolgen van gaan dragen.

En wie gaat de rekening betalen, denk je? Nu je ze volop hoort gooien met miljarden en miljarden?  Inderdaad, de man en vrouw in de straat, jij en ik. Oh, en onze kinderen natuurlijk, de rest van hun leven…! Of dacht je dat die miljarden zo maar uit de lucht kwamen gevallen, zoals het Corona-virus.

En weet je wat mij het meest degouteert aan al die ‘zogenaamde miljarden hulp voor de bevolking’??

Dat ze al voor meer dan 90% al verdwenen zijn in de zakken van onze kleptomane banken en holdings die met die miljarden volop hun zwaar gekelderde aandelen aan het terugkopen zijn! Het meeste geld is letterlijk al in rook opgegaan, want de beurzen zijn nog verder gecrasht, en geloof mij, ze gaan nog veel verder crashen, als we niet drastisch ingrijpen.

Maar dat is geld, dat is nu, en eigenlijk nooit het belangrijkste, alhoewel, het wordt je zo dadelijk helaas heel duidelijk waarom toch wel…

Hier komt dus de Horror-serie waar we al midden inzitten, die je op Netflix niet wil uitkijken…

… wanneer onze leiders niet kiezen voor de enige juiste oplossing, die ik dadelijk in twee zinnen (ja stel je voor, zo ‘simpel’ had het kunnen zijn!) zal uitleggen en waarvan ik uit het diepste van mijn hart hoop en smeek dat je ze zelf zal toepassen en zoveel mogelijk zal delen met iedereen dat maar mogelijk is, tot ver over onze grenzen.

Het spijt me oprecht dat ik de ‘messenger’ moet zijn, maar met een lezerspubliek van meer dan een half miljoen mensen voel ik dit als mijn burgerplicht. Want helaas krijg je dit niet op TV of in de krant te zien…

De Statistieken die ze je willen doen laten geloven kloppen langs geen kanten!

Wanneer je jouw TV toestel aanzet en je ziet het aantal besmette gevallen versus het aantal doden,… COMPLEET VERKEERD. Doe het aantal geïnfecteerde gevallen rustig x10, x15, waarschijnlijk minstens x 20!!  (FEIT!)

Dit is verschrikkelijk en goed nieuws tegelijk. Het ‘goede’ nieuws is dat het mortaliteitspercentage veel lager is als de zware cijfers die we nu dagelijks te zien krijgen. Zoals ik twee maanden geleden al zei, zal blijken dat er ongeveer 1,5% van alle werkelijke geïnfecteerden overlijdt aan het virus. ( Dus niet enkel de geteste gevallen!)

Dat is dus nog steeds 7 tot 10 keer meer dan van bij de gewone griep, maar dat is dat. (En uiteraard, grote verschillen naargelang leeftijd, ziekten en vooral de sterkte van je afweersysteem.)
Nu het slechte nieuws hierover…

Geen enkel gezondheidssysteem in geen enkel land ter wereld is ‘klaar’ voor deze zo besmettelijke pandemie!

Kijk gewoon al naar de trieste situatie om ieder ziekenhuis, dokters en verplegend personeel, van maskers te voorzien!! We zijn terug in vooroorlogse toestanden waar ze de maskers aan het naaien zijn om toch maar verder te kunnen. ( FEIT!)
En dit zijn dus de mensen die voor ons hun leven aan het riskeren zijn. Want maak je geen illusies, 15% tot 20% van het hulpverlenend personeel zal geïnfecteerd geraken!

Verder hoop ik ook voor je dat je volgende week geen tandpijn krijgt, want je zal vooroorlogse middelen, een koortje en een stoel moeten gebruiken om er vanaf te geraken! (FEIT!)

Hier in Spanje wordt tandpijn etc. niet meer behandeld, tenzij met antibiotica.  Of een ontsteking aan je appendicitis? In Italië is het eerste slachtoffer al overleden omdat geen enkele kliniek hem kon behandelen wegens de complete chaos natuurlijk.

Het is hard wat ik hier ga zeggen maar het is zo: De volgende 6 tot 12 maanden gaan er veel meer zieke mensen ZONDER Corona besmetting sterven dan met Corona besmetting. Sommigen letterlijk tot op straat toe!

Om de heel simpele reden dat er een totale ondercapaciteit is in gelijk welk hospitaal dan ook.

Nederland zal trouwens veel zwaarder getroffen worden en dit niet alleen omdat de overheid het daar blijkbaar nog niet goed begrepen heeft maar omdat de hospitaal capaciteit op intensieve zorgen totaal ontoereikend is. Enfin, dat is overal zo maar Nederland heeft per inwoner veel minder intensive care bedden dan bv. België. en helaas, moeten de zwaar geïnfecteerde gevallen op intensieve zorgen behandeld worden.

In de VS hebben ze al hun gigantische ‘ziekenhuis oorlogsschepen’ boven gehaald en er ligt er al eentje in de Hudson river in New York. Niet om de corona patiënten op te vangen maar wel om andere zieken uit hospitalen naar de boot te verhuizen zodat er wat plaats vrijkomt voor de Corona patiënten. Ik vrees dat ze enkele vloten te kort gaan komen.

In de VS, waar alles eigenlijk nog moet beginnen, wordt geschat dat er een tekort van 1,2 MILJOEN intensieve zorgbedden dreigt! Kan je jezelf het drama een beetje voor ogen zien…

Gelukkig beginnen ze hier en daar al in te zien dat alle lege hotels toch nog een nuttige functie kunnen hebben om zieken op te vangen en te verzorgen. Alleen valt te bezien of de overheid nog enkele miljarden over hebben om deze hotels en hun personeel te betalen terwijl ze ons zouden helpen met dit capaciteitstekort.

In rusthuizen zijn er nu al dramatische sterftecijfers tussen 20% en 50%! En dat terwijl de kinderen niet eens persoonlijk afscheid kunnen nemen van hun lieve ouders. Of met een beetje geluk, via skype of een video whatsapp. Want de rusthuizen zijn nu, dus VEEL TE LAAT, hermetisch afgesloten voor iedereen.

Het is heel triest wat we aan het meemaken zijn, echt heel triest.

En het wordt tijd dat IEDEREEN, begint in te zien dat het al lang ‘half twee’ is!! Vooral onze domme politiekers die al deze miserie op hun conto mogen schrijven.

Helaas, zoals steeds, zullen ze hun handen in onschuld wassen, en achteraf zeggen ‘dat ze al het mogelijke gedaan hebben’ en dat het nu aan de bevolking is om hun steentje bij te dragen…

SHAME ON YOU!

De LOCKDOWN zal veel langer duren dan de voorgelogen twee of drie weken!

Maak je aub geen enkele illusie!! 

Zolang onze overheden met halve maatregelen blijven komen, die ze iedere dag genoodzaakt moeten bijstellen, omdat ze geconfronteerd worden met de harde feiten van hun wanbeleid en gebrek aan leiderschap, zal de (inefficiënte) LOCKDOWN uitgebreid worden.

Nu mag je nog gaan werken? (wat heel DOM is van de overheid). Wel, wacht nog een paar dagen… want uiteindelijk gaan ze inzien dat ALLES DICHT MOET!!

Ja, letterlijk ALLES!! (Enfin, ik hoop dat ze dit gaan inzien.) 

Ik kan alleen niet begrijpen dat ze dit niet van in het begin, en daarmee bedoel ik, vanaf half januari, verplicht hebben ingevoerd! (zie verder bij de oplossing.)

Want wat zie je nu?

Nu wachten ze tot er een besmet persoon op de werkvloer ontdekt wordt en dan leggen ze alles plat. Gevolg, iedereen naar huis en 30% tot 50% besmet!

JOUW WERKPLEK IS WAAR DE MEESTE BESMETTINGEN PLAATSVINDEN! In Wuhan hadden ze dat snel begrepen!

Ondertussen zijn de meeste autofabrieken in de wereld al stilgelegd, maar pas op, indien je bij een stoelenfabrikant of ergens op kantoor werkt geraak je blijkbaar niet besmet, want die blijven nog draaien. Een paar dagen nog… want uiteindelijk zal ALLES DICHT GAAN!

Veel, veel te laat met alle gevolgen van dien!

Voorzichtige, optimistische schattingen gaan ervan uit dat in Europa 25 à 35 MILJOEN mensen hun job, zaak, business dreigen te verliezen.

Heel, heel triest en daar zal de overheid niet meer te veel geld voor over hebben nu ze al letterlijk TRILJOENEN over hun nek hebben weggesmeten en in rook hebben laten opgaan door ze weer aan de kleptomane, hebzuchtige banken te geven.

Alleen al hier in Spanje, zitten sinds de LOCKDOWN vorige week, al 1,5 miljoen mensen zonder een job, zonder enige hulp van de overheid, NADA!!  Ik hoef daar geen tekening bij te maken denk ik…. In Spanje alleen zullen minstens 5 MILJOEN mensen tussen dit en 6 maand zonder job zitten! In België en Nederland 500,000 tot 1,5 MILJOEN mensen op straat….

En JA, dat gaat ook over gezondheid hé: extra stress, depressies, hartklachten, familiale problemen, algemene gezondheidsproblemen die in getroffen gezinnen gaan opduiken. Ik word hier werkelijk niet goed van.

Erger nog, onze pensioenen zijn in gevaar. En weerom, niet de schuld van het Corona-virus, wel 100% de schuld en oorzaak van hebzuchtige, kleptomane banken en hefboom fondsen, waarin jouw pensioenfonds grote delen van hun fondsen hebben ingestoken. Omdat de beurzen, na de bankencrisis in 2008 (die jij en ik ook volledig betaald hebben), alleen maar in één richting omhoog gingen, namen deze hebzuchtige, kleptomane banken en hefboomfondsen zware risico’s door met hefbomen van x10, x12 dat kapitaal te investeren.

Allemaal goed en wel, tot er dan een ‘Zwarte Zwaan’ opduikt waardoor de beurs crasht met 5%, 10%, 15% 20%, 25%…. Vermenigvuldig deze percentages nu even met die hefbomen van x 10, x 12 en je kijkt meteen tegen verliezen van 150% tot 200% aan. Tientallen tot honderden MILJARDEN,….Ploef… bestaan niet meer. (FEIT!) (Ons geld)

Dit hoor je niet op TV, dit lees je niet in de krant maar ik vind wel dat jij het recht hebt om dit te weten en te beseffen.

Want dit heeft ALLES met je gezondheid te maken!

Niet met je gezondheid vandaag, maar wel met jouw gezondheid binnen 10, 15, 20 jaar. Want wanneer je dan geen ‘redelijk’ pensioen hebt, terwijl je veel zwaardere gezondheidskosten hebt, hoe ga je dat dan betalen denk je?

Inderdaad, niet dus!  Dat is trouwens één van de redenen waarom ik constant hamer om NU aan je gezondheid van binnen 20 jaar te denken. Wat je vandaag in je mond stopt, bepaalt binnen 20, 25 jaar, hoe je gezondheid eruit ziet….

Maar genoeg hierover. Toch vind ik het belangrijk dat je dergelijke zaken weet zodat je begrijpt wat er gebeurt en waarom dat DIRECTE ACTIE geen optie meer is maar een absolute noodzaak.

En het zou ongelofelijk zijn wanneer de overheid deze keer, de man in de straat, die NIKS aan heel deze crisis kan doen, weer helemaal in de kou laat staan en achteraf laat opdraaien voor de miljarden in rook opgegane euro’s.

De fondsen van de overheid moeten NU gebruikt en verdeeld worden onder de mensen die het geld het hardst nodig hebben. Niet om hebzuchtige banken, en hefboom fondsen te redden van de ondergang zodat hun executives straks weer miljoenen bonussen kunnen opstrijken! Bah!

Redelijk gezien, en enkel als er NU echt ingegrepen wordt, zou Europa mogelijk tegen de zomer, terug een beetje opengaan.

Alles wat nu dicht is, zal tot dan dicht blijven, tenzij onze overheden de nog grotere fout gaan maken om te bezwijken aan het geklaag en gezaag dat al volop woelt. Maar als ik eerlijk ben, zie ik het nog veel langer duren omwille van halve maatregelen, en vooral een gebrek aan discipline en burgerzin van de bevolking. (Hier kom ik straks op terug!)

Waarom vrees ik dat?

Wel, dat is helaas nogal simpel. Ten eerste, sorry om het te zeggen, maar het ergste moet nog komen.

We zijn, laten we zeggen, nauwelijks begonnen. Het gaat helaas zo erg worden dat ze de overledenen ‘en masse’ gaan moeten cremeren. Want ook in die sector is er geen enkele voorbereid op dergelijke aantallen slachtoffers en overlijdens. Vooroorlogse situaties, helaas binnen enkele weken bij ons en in de rest van de wereld een realiteit.

En let op, de meeste slachtoffers gaan dus GEEN Corona slachtoffers zijn hé!

Het gaan zieke mensen zijn die dringend medische hulp nodig hebben en deze niet kunnen krijgen omdat alle ziekenhuizen en hotels gaan vol liggen met corona patiënten die extra zuurstof en dringende hulp nodig hebben. Diep, diep triest.

Dergelijke scenario’s kunnen we helaas binnen een week of twee, drie beginnen verwachten. Dus denk echt niet dat je daartegen terug rustig op restaurant kan gaan!!

En dan wordt het helaas nog veel erger

De V.S., Zuid-Amerika, Afrika, Het Midden Oosten (wordt absoluut rampzalig daar voor zover we hier nog trappen van vergelijking kunnen gebruiken) staan nog maar aan het prille begin, en de harde ernst van dit triest verhaal dringt op sommige plaatsen nog steeds niet goed door.

Terwijl ik hier zit te typen, hoor ik net dat Californië gelukkig al een compleet UITGANGSVERBOD heeft ingevoerd, in Las Vegas is het licht uit, … maar waarom in godsnaam niet ineens in heel Amerika??? Beter nog, in heel de wereld!

In Zuid-Amerika, madre mia, wat een ramp gaat het daar worden.

*Daar werden nog volop festivals, rally’s en feesten gehouden met tienduizenden bezoekers….

Kan je dat voorstellen?! En dit terwijl het virus hier natuurlijk ook al weken slapend aanwezig is, en zich als een gekke verspreid. (Herrinner, één van de erge dingen van dit virus is de lange incubatietijd + het feit dat meer dan 50% van de besmette mensen zelfs nooit geen symptomen zal vertonen, terwijl ze het virus wel doorgeven!!)

(*) Gelukkig zijn ze ondertussen in Zuid-Amerika wakker geworden en gaan ze ook in LOCKDOWN. Oef!

Afrika, daar wil ik niet eens over beginnen, dat wordt gewoon verschrikkelijk…. Pfff, waar gaat het niet verschrikkelijk zijn?

Dus tegen dat deze continenten goed en wel beginnen te beseffen wat er gaande is, is de zomer al lang voorbij.

Denk je dus echt dat je daartegen even lekker in Spanje of de Caribbean op vakantie gaat?! Denk dan eens twee keer goed na!

Je gaat dit jaar, en mogelijk volgend jaar NERGENS op vakantie. En dit is nu ook niet belangrijk. Er zijn belangrijkere dingen nu.

Ik hoor scholen en professoren praten en klagen over hoe ze de examens gaan organiseren dit jaar…

Ongelofelijk! Ik heb tegen mijn dochter gezegd dat examens dit jaar NIET belangrijk zijn. Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan een stom examen of effe op vakantie gaan!

Het is echt tijd dat iedereen eens wakker wordt!

Dus, alles zal dicht blijven. Geen internationale vluchten, geen cruise boten, geen sportieve competities of bijeenkomsten.

Uiteraard GEEN Olympische Spelen ondanks dat de 1ste minister van Japan nog altijd staat te roepen dat alles gewoon doorgaat. OK, ik begrijp het, miljarden dollars staan op het spel. Helaas, de wereldgezondheid lijkt me iets belangrijker dan wat brood en spelen, toch!

Want waar nog nauwelijks iemand over spreekt, is de ‘wederinvoering’ van het virus, eenmaal dat een land of continent virus-vrij verklaard is.

Dit is dus terug de importatie van het virus in een ander vrij verklaard continent. Enfin, zoals het eigenlijk begonnen is. Want, dan begint het verhaal gewoon van voor af aan!

En omdat dus, volgens de laatste studies, mogelijk meer dan 50% van de besmette personen, zelfs nooit of nauwelijks symptomen gaat vertonen, weten deze mensen ook niet dat ze het COVID-19 virus weer volop aan het verspreiden zijn! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe ernstig de situatie is, en hoe lang dit mogelijk kan duren, in telkens terugkerende cyclussen.

Ik hoop alleen dat de wereldleiders dat toch eindelijk eens gaan inzien!

En met elkaar gaan praten in plaats van ieder op hun eentje paniekvoetbal te spelen waardoor de gezondheid en economie van  iedereen drastisch in het gedrang komt. Is dat nu echt zo moeilijk?

Het fabeltje van het Corona Vaccin.

Wanneer je mij al enkele jaren volgt via de nieuwsbrief van Het Mentale Dieet Plan of de Organico dan weet je dat ik al jaren pleit om vooral GEEN ‘anti-griep’ shotje te gaan halen!

Waarom?

Omdat er gewoonweg GEEN GRIEPVACCIN BESTAAT!

En ik zal het, voor alle duidelijkheid, nog eens bondig en duidelijk uitleggen. Let op, ‘het product’, wat ze dus ‘het vaccin’ noemen bestaat natuurlijk wel. Big Pharma verdient hier jaarlijks, op kosten van de gezondheidszorg (jij en ik dus) MILJARDEN mee. Alleen, … HET WERKT NIET!

Dit komt door het simpele feit dat het vaccin dat ze je verkopen, gebaseerd is op het griepvirus van het vorige jaar. Maar omdat een virus zich constant muteert of aanpast, heeft dat geen enkel effect! (FEIT!)

Het jaarlijkse griep-shotje is één van de grootste Big Pharma scams die er wereldwijd bestaan.

En het ergste van al, de overheid, dus diezelfde narcisten die nu alles om zeep aan het helpen zijn, doen hier vrolijk aan mee! Op kap van de gezondheidszorg en dus de belastingbetaler. Ben ik de enige die hier een gigantische corruptie ruikt?

OK, toegegeven, ongeveer één keer om de vier, vijf jaar, zitten ze er toevallig op, omdat het blijkbaar de juiste stam was, zullen we maar zeggen, en dan beschermt het wel.

Maar dat is dus in minder dan 20% van de gevallen. In alle andere gevallen, zijn de jaarlijkse miljarden, + jouw tijd pure verspilling. Behalve dan voor de Big Pharma, die de miljarden jaarlijks netjes wegbergen en oppotten in hun vette spaarvarkentje.

En dus, met het Corona-virus zal dat dus net hetzelfde zijn. Het vaccin, als het ooit binnen een dik jaar (nee, echt niet vroeger) zal klaar zijn, zal het heel waarschijnlijk NIET werken omdat het COVID-19 virus dan al verschillende malen gemuteerd is. (We zitten nu al aan de 2de of 3de variant). Maar Big Business zal het zeker zijn! Nog veel erger dan met het gewone ‘griep vaccin’!

Waar ik wel in geloof, en daar zouden ze beter zo snel mogelijk werk van maken, is een medicijn dat die vreselijke longontsteking te lijf gaat!

Zo zou Chloroquine van Bayer, dat tegen malaria gebruikt wordt, mogelijk soelaas kunnen bieden. Maar natuurlijk, onze zo intelligente en efficiënte overheid heeft bewijs nodig dat het wel echt werkt (tiens, toch niet met het griep vaccin blijkbaar) vooraleer ze het goedkeuren. Als ik van hun was zou ik hun papperassen winkel nu voor één keer eens achterwegen laten! Wat hebben we te verliezen?

Hoe Kan Ik Me Dan Beschermen Tegen Het Corona Virus?

Wel, buiten de hygiëne maatregelen, de ‘sociale distance’ maatregel en een degelijk maskertje, dat helaas niet of nauwelijks beschikbaar is, is het enige wat je kan beschermen, JE EIGEN LICHAAM! (en gewoon thuis blijven natuurlijk! JA, ook onder de week!)

Trouwens, wat die maskers betreft, laat die alstublieft in de eerste plaats aan de dokters en verplegend personeel die zich opofferen om ons te helpen. Echt chapeau voor wat deze mensen overal ter wereld aan het doen zijn! Echte helden zijn dat!!!

Dus jouw eigen lichaam en een IJZERSTERK IMMUUNSYSTEEM is de beste bescherming die je jezelf kan bieden. 

Gaat dit verhinderen dat je besmet gaat geraken met het virus. NEE!!

Maar hoe sterker dat jouw immuunsysteem nu is, hoe sneller en krachtiger dat je het kan bestrijden.

En je immuunsysteem verhogen is op zich niet zo moeilijk:

Zo veel mogelijk GROENE GROENTEN eten zodat je jouw leger anti-oxidanten paraat hebt staan! En dan spreek ik over KILO’s groenten per dag, niet je gewone portietje van 200 of 300 gram. Hallo?! Dus verse green juices drinken, één liefst twee per dag. Zeker nu.

En VERSE CITROENEN, best twee citroenen uitpersen, aanlengen met warm water en wat honing.

En JA! Natuurlijk helpen kwalitatieve voedingssupplementen!

Maar ik ga hier niet aan platte commercie doen in de trieste tijden waarin we ons bevinden. Ik vraag trouwens al weken om de productie en verdeelcentrum compleet stil te leggen, maar voorlopig willen ze niet. (Helaas.)

Ik zou alleen zeggen, laat je niet vangen aan alle plat opportunistische 1 + 1 ‘gratis’ promoties van rommel supplementen die de laatste weken uitpuilen in je mailbox!

Gebruik gewoon je gezond verstand! Wanneer je dergelijke promoties ziet, vooral hard gaan lopen. Zeker nu! Want dat zijn rommelsupplementen die je nu (en nooit) niet eens de bescherming bieden die je echt nodig hebt.

Mijn dochter, partner en  ik nemen natuurlijk volop de green juice, kurkuma, krill en magnesium, en de eerste twee zelfs in dubbele portie!!

Maar daar gaat het nu eventjes niet over, trouwens, je zal de komende weken en maanden tijd zat hebben, dus koop op Bol.com of Amazon een goede juicer, ga TARWEGRAS kopen en groene groenten, en juice iedere dag met heel het gezin. Je kan hieronder gratis de green juice recepten opslaan.

Dat is zowat het beste wat je nu kan doen om je immuunsysteem zo krachtig mogelijk te houden!

22 Verrukkelijke en Makkelijke Juice Recepten voorMeer Energie, Focus en Optimale Stofwisseling!

DOE DE ALPHA DETOX
Reset Je Lichaam, Reset Je Leven...

En verder,…

“BLIJF IN JE KOT!”

Want dit is een groot stuk van ‘de oplossing’ waar jij en je kinderen aan kunnen bijdragen, om deze ellende zo goed mogelijk te bestrijden!!

De Oplossing Waar Iedereen Nu Volop Moet Aan Meewerken!

Hoe Kafkaans het ook moge klinken, de enige echte oplossing om bovenstaande catastrofe waar we midden inzitten, in te dijken is te zoeken bij de grote SCHULDIGE van heel deze miserie; nl. bij dictator Xi JinPing!

Want laten we heel duidelijk zijn; het is NIET de vleermuis die al deze miserie heeft veroorzaakt maar wel dictator Xi JinPing!

Natuurlijk komt het virus van dit nogal akelig beestje, dat weten we wel zeker.

Wat we echter ook zeker weten, maar waar we, raar maar waar, nauwelijks in de pers of van onze politiekers iets van gehoord hebben is dat dictator Xi JinPing bijna een GANSE MAAND kostbare tijd verloren heeft, in een verwoede poging om het uitbreken van het virus in de doofpot te stoppen, en zowel intern als internationaal compleet foutieve informatie de wereld in te sturen.

Een absolute schande zonder weerga! Hij heeft er zelfs letterlijk enkele mensen voor VERMOORD!

En hierdoor natuurlijk ondertussen ook al de duizenden die nog gaan volgen. Ja, het spijt me het je te moeten zeggen, maar het tellertje dat je dagelijks op TV ziet, staan nog in z’n kinderschoenen.

Had dictator Xi JinPing BEGIN DECEMBER, toen hij al op de hoogte was van de uitbraak in Wuhan, meteen massaal aan de alarmbel getrokken, en beginnen doen was, wat hij uiteindelijk pas een dikke maand later is beginnen doen, in plaats van eerst al zijn energie te steken in de doofpot- en moordoperatie, dan was het nooit zover gekomen.

Een van de zwartste bladzijden uit onze moderne geschiedenis die voor altijd in ons geheugen gegriefd zal staan.

En toch, Kafka zou Kafka niet zijn, wanneer diezelfde Chinese Dictatuur ook de OPLOSSING gevonden heeft en met ‘groot succes’ heeft toegepast. Voor zover we in dergelijk enorm drama van ‘succes’ kunnen spreken natuurlijk.

VRAAG: Hoe komt het dat China er intern in geslaagd is om de uitbreiding te beperken tot nauwelijks EEN (weliswaar zeer grote) PROVINCIE, daar waar alle andere wereldleiders en politiekers samen er in geslaagd zijn om het gewoon OVERAL te laten doordringen??!

Lees die vraag nog maar even rustig opnieuw, want het antwoord zal je met verstomming verbazen en zal je meteen doen begrijpen waarvan mijn witte woede komt!

Het antwoord : Een IJZERE DISCIPLINE + HET COMPLEET HERMETISCH AFSLUITEN EN STIL LEGGEN van de besmette provincie!

Dat is de enige oplossing die tot nu toe gebleken heeft van ’te werken’. Uiteraard natuurlijk ook met dramatische gevolgen voor de Chinese bevolking en de rest van de wereld.

Maar wanneer je objectief de inperkende maatregelen gaat bekijken dan komt het neer op twee dingen:

1. Een IJZEREN DISCIPLINE

2. Een COMPLETE LOCKDOWN en STOP van het Dagdagelijkse leven

Hadden onze geweldige wereldleiders en politiekers, half januari niet eens even kunnen samenzitten en twee minuten nagedacht hebben…?!

Om vervolgens METEEN en WERELDWIJD een complete LOCKDOWN en PERSOONLIJKE ISOLATIE af te kondigen gedurende 1 volle maand?

Echt waar, ik meen het!

Hadden ze dat gedaan, dan was heel de miserie nu letterlijk al zo goed als achter de rug geweest, terwijl iedereen, wereldwijd, een maand betaald verlof gekregen had!

Weliswaar, ‘verlof’ met zeer strikte voorwaarden. Maar het was gewoon opgelost geweest!

Maar nee, helaas voor de mensheid en de maatschappij zoals we ze kennen, onze politieke ‘lijders’ hebben gedaan waar ze goed in zijn… ABSOLUUT NIKS!!

Zeveren over wie welke postjes moet krijgen in een regering die na een jaar nog niet gevormd is, aanmodderen en verkondigen dat we 100% voorbereid zijn en zoiets beter en gestructureerder gaan aanpakken dan de Chinezen, hopeloos internationaal vergaderen over de Brexit, vingertje wijzen naar de ene en andere partij dat het zijn of haar schuld is dat er ‘een’ besmetting het land is binnengeraakt, ‘maar gelukkig is het er maar eentje’, miljoenen mondmaskers opsturen naar de dictator die de hele miserie heeft doen ontploffen door zijn mislukte doof- en moordoperatie,…(hoe lang moet ik nog doorgaan?)

Kan het nog Kafkaanser?  Bestaan er nog grotere incompetente leiders op deze wereld???!

Waar was het Europees Parlement?

Waar was de G7? De Navo?

Niks! Absoluut niks!

We hebben het allemaal met lede ogen moeten aanzien en waren er getuigen van dat er tussen de wereldleiders letterlijk NUL KOMMA NUL communicatie is geweest!

Behalve dan toen Trump opeens de vliegtuigen tegen hield uit Europa… Toen hebben ze, na anderhalve dag, God-weet-wat-ze-gedaan hebben, toch eventjes vriendelijk laten weten dat ze dat niet zo netjes vonden, dat er niet even overlegd was. !

Want wat hebben ze dan verder gedaan? Inderdaad weer niks, zoveel dagen lang!

Terwijl toen meteen HEEL DE WERELD IN COMPLETE LOCKDOWN had moeten gaan, op z’n minst toen! Beter nog, anderhalve maand ervoor.

Ik weet niet hoe jij, nu je het volledige plaatje gekregen hebt, jezelf voelt….

Ik sta in alle geval al met brandende fakkel gereed om naar het parlement te trekken!

Waar is Robespierre?!

Nee serieus, dit moet wereldwijd een gigantische staart krijgen en in ieder land zouden de zittende politici zich moeten verantwoorden voor deze mega, giga politieke blunder waarvan we nog niet eens de complete desastreuse gevolgen kennen. Het zal sowieso de geschiedenisboeken ingaan als de grootste politieke blunder ooit! (alhoewel dit veel te braaf klinkt).

Er zijn gewoon geen woorden voor!! Zo triest, zo beschamend, zo totaal onverantwoord!

Let op, en ‘straks’, wanneer hopelijk het zwaarste leed geleden is, miljoenen families door familiale en financiële drama’s gegaan zijn, dan gaan ze verwachten dat we braafjes ‘Dank u’ zeggen, want, zullen ze dan in hun afgestreken pak zeggen ‘we hebben het toch opgelost!’

Goed gek ja! Mijn brandende fakkel zal klaar liggen!

Trouwens, we zijn ondertussen halftien ’s morgens, en de nacht is al typend voorbij gevlogen. Ik hoor dus net op TV nog één of andere volslagen Britse politieke idioot zeggen, dat alles gewoon moet open blijven want anders is dat slecht voor de economie…!!

Je begrijpt hopelijk waarom die brandende fakkel zo noodzakelijk is.

Maar pas op, want op dit eigenste moment rijden in Italië de legertanks de stad in!

Natuurlijk, nu moeten ze met geweld gaan afdwingen wat we twee maand geleden als een lange vakantie hadden kunnen beschouwen maar dan zonder alle ellende, zonder alle doden, zonder alle mensen die letterlijk van miserie aan het creperen zijn, en het OOK KOSTBEU ZIJN om slachtoffer te zijn van hun wandaden.

Maar helaas, vandaag is het niet het moment om die afrekening te maken. die komt nog wel.

Nu moeten we samenwerken, en sterk zijn, en vooral…. SLIMMER ZIJN DAN DIE IDIOTEN!

We gaan terug naar de oplossing, want we kunnen nog steeds de schade iets of wat beperken!

Twee dingen hebben we nodig : een ijzeren discipline + NU METEEN wereldwijd ALLES OP SLOT gedurende 1 maand. en niet met halve maatregelen waar in één land nog alles kan, terwijl ze in een ander land al twee weken in complete isolatie zitten.

Nee, overal, wereldwijd, alles platleggen.

Alle luchthavens dicht met uitzondering van vrachtvervoer, alle bedrijven, produkties verplicht een maand gesloten met uitzondering van voedingsmiddelen en hulpverlening van de echte helden natuurlijk. Dat is wat er nu moet gebeuren.

Gaat dit hard zijn? Ja natuurlijk!

Maar de andere keuze, het aanmodderen, waartoe gaat dit leiden?!

Inderdaad, dat is die horror-serie die je niet eens wil uitkijken, en die zelfs Stephen King niet zou willen geschreven hebben! Maar we zitten er wel al midden in.

En als we zo verder doen is het einde nog lang niet in zicht.

En hier komen onze schattige kinderen kijken want zij zijn een GROOT DEEL van de oplossing! (Besef goed dat jij zelf ook een kind bent…van je lieve ouders!)

Een ijzeren discipline:

Als er in China gezegd wordt dat je iets moet doen, zoals thuis blijven en geen sociale contacten meer te hebben, buiten als het strikt noodzakelijk is,…

dan doen de Chinezen dat!

Zo simpel is het!

Natuurlijk, zij hebben hun dictator Xi JinPing. Dat is wat anders als die marionetten van bij ons.

Wanneer Xi zijn mond open doet wordt er meteen geluisterd. Want de mensen weten dat er anders wat zwaait! (Naar het schijnt durft hij je zelfs te vermoorden als je tegenstribbelt.)

Dus dat kweekt wel wat discipline.

En we weten dat daar een groot deel van de oplossing schuilt.

En hier wringt het schoentje bij ons in Europa, in Amerika, in Zuid-Amerika, in Afrika.

Wij hebben die discipline niet. Wij zijn vrijgevochten. Wij willen steeds de regels naar onze goesting draaien. Wij willen zelf beslissen wat goed of slecht is.

Hoe ongelofelijk is het dat deze maandag nog halfvolle vliegtuigen binnen Europa vertrokken naar Tenerife, Lanzarote, Ibiza en weet ik veel waar!

Om nog maar te zwijgen van de ‘LOCKDOWN’ Parties!

Of de egoïstische, asociale Engelse idioten die in Benidorm ladderzat door de straten strompelden terwijl de doden zich bij wijze van spreken naast zich opstapelen!

Dat zijn ‘onze kinderen’!

Dat zijn op dit moment de grootste vijand van onze gezondheid, onze toekomst, ons algemeen welzijn!

De eigenzinnige, vrijgevochten 20-tigers, 30-tigers, 40-tigers,… en zij begrijpen het niet allemaal even goed.

Sommigen, omdat ze helaas niet meer grijze massa hebben dan onze politieke leiders, de meeste anderen, omdat ze zich gewoon niet ziek voelen, het gevaar niet zien, zich onbedreigd voelen en voor een ‘griepje’ toch niet onnozel gaan doen zeker!

Welnu, beste vriend(in), NU EVEN NIET!

NU is het inderdaad GEEN TIJD OM NOG LANGER ONNOZEL TE DOEN!

Nu moeten we een ijzeren discipline hebben! Zonder enig excuus, zonder gemor en gezever.

Nu moeten we gewoon ‘in ons kot blijven!’

Jouw leven, dat van je partner en je kinderen, het leven van je ouders en grootouders hangt hier echt van af!

En mocht je nog wat kleinere kinderen hebben, zeg ze dan wat voor een lieve schatten het zijn, dat je zielsveel van ze houdt en dat ze nu ‘eventjes’ een lange vakantie hebben, waar ze uren Netflix of Disney kunnen kijken, video-spelletjes kunnen spelen tot hun oogballen eruit rollen, pannenkoeken kunnen eten à volonté, maar…

dat ze wel ALLEEN moeten spelen, omdat hun vriendjes ook te druk bezig zijn met volop te genieten van hun verlengde, lange Paasvakantie…

Ik zou er alle geld van de wereld voor geven, mochten onze kleintjes aan heel dit drama, niet meer dan zulk een herinnering overhouden…

En aan jullie, bende onbekwame politici en wereldleiders, mocht er één van jullie de politieke moed hebben, om morgen WERELDWIJD een complete LOCKDOWN af te kondigen, waarbij iedereen verplicht 1 maand thuis moet blijven, terwijl de overheid gewoon iedereen netjes zijn volledig loon betaalt en zorgt dat iedereen alles netjes kan betalen, 

misschien, zijn wij, onderdanen die toch steeds naar jullie pijpen moeten dansen, dan mogelijk zelfs nog bereid om je de Nobelprijs van Algemeen Welzijn te bezorgen.

Want, JA, het zal hard worden.

Maar veel beter een harde, ‘kortere’ pijn dan nog maanden lijdzaam te moeten toezien hoe jullie wanbeleid onze gezondheid, welzijn en toekomst naar de knoppen aan het helpen is!

En anders,…, mijn brandende fakkel ligt hier gereed.

Trouwens, Robespierre heeft zich zo juist omgedraaid in zijn graf. Hij heeft me verteld dat hij aan mij zijde zal staan!

Verzorg jezelf, toon een ijzeren discipline en wees slimmer dan die politieke idioten en… BLIJF IN UW KOT!

Vitale, super energetische groetjes,

en, onthoud,…, we doen dit samen!

Katja Callens

ORGANICO
On a Mission For Nutrition

P.S. Ik ben dondernamiddag 19 maart rond 15.00pm  aan dit ‘artikel’ begonnen.

Ondertussen heb ik live op TV kunnen meemaken hoe de Europese Bank deze nacht ‘een mirakel’ heeft veroorzaakt want de beurs is in het midden van de nacht zo maar eventjes 7% gestegen…Enfin, alles is blijkbaar opgelost

Ach, nee, het is waar, dat waren weer enkele tientallen miljarden ‘om de economie en de kleine man’ te redden zeker…  Er zal deze namiddag of volgende week weer niets van overschieten! Wij zullen het weer wel betalen, met onze gezondheid en een “Corona Tax” de rest van ons leven.

In ieder geval, de 3 Executives van de bank en een hefboomfonds zagen er toch gelukkig uit. Enfin, toch iemand dan…

Ik ben het beu. Het is nu vrijdag 11.29am. Ben nu bijna 27 uur wakker, kapot ook een beetje…
Nog rap dit artikel in Facebook posten en aan de lezers mailen en dan mijn bedje in voor een paar uur.

De doos Klinex is ook ver leeg, van het snotteren en het niezen.

Ook de steken in mijn borstkast zijn heviger geworden. Ik kan dus wel wat slaap gebruiken. En als ik straks wakker wordt, ga ik voor de derde keer bellen wanneer ze nu mijn test komen afnemen, want ja, helaas,…,Ik heb het het waarschijnlijk ook zitten. Enfin, dat bleek eergisteren toch uit mijn gesprekje aan de telefoon van de DKV-Corona lijn.

Natuurlijk heb ik nog geen kat gezien, maar dat komt waarschijnlijk omdat alles hier in Europa zo goed geregeld was.

Pfff, ik kijk het wel effe aan, zal dus straks nog maar eens bellen, halfuurtje in wacht hangen voor er iemand aan de lijn komt, tja, die mensen kunnen daar werkelijk niets aan doen. Die werken zichzelf ook maar kapot.

” We zien wel!” zouden de politiekers zeker zeggen.

Niet dat ik me echt ongerust maak, ik heb gelukkig immers een TURBO immuunsysteem.

Misschien een beetje toch, want ik heb al enkele jaren beginnend longemfyseem, nog een souveniertje van toen ik in mijn jonge, zotte jaren een kettingrookster was. Het komt wel goed! Daar maak ik me dus geen zorgen om.

En,.. in het extreme geval, dat ik straks aan de zuurstoffles moet, dan kan ik tenminste zeggen dat ik vandaag toch iets nuttigs gedaan heb!

UPDATE: Na veel vijven en zessen, uiteindelijk vrijdagavond toch de dokter aan de lijn gehad, en…, voorlopig kom ik dus niet in de statistieken! (Hetgeen dus weer staaft wat ik hierboven vertelde dat de statistieken compleet verkeerd zijn. Om nog te zwijgen van het grote percentage mensen dat na 15min in de wacht te hangen, de telefoon gewoon neerlegt…)

De dokter aan de telefoon zei letterlijk: “Het ziet ernaar uit dat je inderdaad de juiste symptomen vertoont maar vermits je niet in ademnood bent, blijf je gewoon rustig thuis en ga je 14 dagen in zelf-quarantaine. Wanneer je ademhalingsproblemen krijgt ga je maar naar de urgentie. ” Dus ze komen zelfs niet eens test afnemen!

Met die quarantaine heb ik totaal geen probleem, ik werk nu eenmaal van thuis uit.

Waar ik echter wel een probleem mee heb, is het gevaar van dergelijke ‘diagnose”.

Want het is namelijk al gebleken dat besmette personen, zich drie tot vier weken perfect gezond kunnen voelen, om dan op de urgenties toe te komen en te moeten vaststellen dat hun longen al voor meer dan 80% geïnfecteerd zijn en het eigenlijk al te laat is. (FEIT!)

Maar ja, wie ben ik hé. We zien wel, en mijn lichaam is ijzersterk dus daar maak ik me voor mezelf geen zorgen over. Ik maak me meer zorgen omdat ik zie dat sommige mensen het nog steeds niet begrepen hebben…

Deel desgewenst dit artikel

>