Hoe Haal Je Het Meeste Uit Je Collageensupplement

Collageen wordt al jaren geprezen in de schoonheidsindustrie vanwege de revitaliserende en anti-verouderende eigenschappen van de huid. Er is echter meer aan collageen dan het lijkt, gezien het feit dat het een onvervangbare rol speelt als het gaat om onze algehele gezondheid.

In feite is de lijst met gezondheidsvoordelen zo uitgebreid dat het moeilijk kan zijn om ze allemaal op te schrijven zonder het spoor uit het oog te verliezen.

Vandaag zullen we onderzoeken hoe we de biobeschikbaarheid van collageen kunnen maximaliseren, zodat ons lichaam in staat is om dit super supplement het meest effectief te absorberen en te gebruiken.

Collageen

De meest overvloedige proteïne in het menselijk lichaam

Collageen wordt vaak de lijm genoemd die de structuur van ons lichaam bij elkaar houdt. Het is een fibreus eiwit dat wordt aangetroffen in onze huid, spieren, botten, ligamenten, gewrichten en pezen. Wat onze huid betreft, is het verantwoordelijk voor de elasticiteit en jeugdigheid.

Het geeft onze spieren en botten kracht, flexibiliteit en vitaliteit. Daarnaast bevat het essentiële aminozuren arginine, proline, hydroxyproline en glycine, die de bouwstenen zijn.

Het verouderingsproces eist zijn tol van elk aspect van onze gezondheid, inclusief de natuurlijke productie van collageen. Bovendien wordt collageen voortdurend vernietigd door giftige stoffen, verontreinigende stoffen en slechte voedingsgewoonten.

Omdat collageen een onvervangbaar eiwit is en het belangrijkste bestanddeel van onze bindweefsels, is het van vitaal belang voor zowel letselpreventie als het beheersen van chronische gezondheidsproblemen.

Collageen is er in verschillende vormen om de afname van de natuurlijke productie bij het ouder worden aan te vullen naarmate we ouder worden. Er zijn in feite verschillende met collageen verrijkte voedingsmiddelen zoals dierenhuid, pezen en benen.

Deze maaltijdopties zijn echter niet erg aantrekkelijk, en zelfs als ze dat wel waren, bevatten ze nog steeds niet zoveel eiwitten als een collageensupplement. Organico™ Turbo Collageen -supplement in de vorm van peptiden is bijvoorbeeld een geurloos en smaakloos, volledig natuurlijk collageensupplement met 90% zuivere eiwitten met 18 aminozuren.

In het moderne leven is een collageensupplement veel praktischer en effectiever dan het meerdere keren per dag bereiden van bottenbouillon.

Wil Jij Een Strakkere, Jongere, Jeugdige Huid?Probeer dan deze 50  SchoonheidsRecepten zodat jij jouw huid kan verjongen met lekkere, gezonde voedingsmiddelen!

Ontvang vandaag GRATIS deze 50 'schoonheidsrecepten' die je huid stralend, strak en jonger maakt. En ze zijn echt lekker!

Het belang van biologische beschikbaarheid

Biologische beschikbaarheid kan worden gedefinieerd als het vermogen van ons circulatiesysteem om een voedingsstof, of in dit geval collageen, te absorberen. Het is niet alleen het niveau van absorptie in het lichaam, maar ook de snelheid waarmee het wordt geabsorbeerd, dat de biologische beschikbaarheid bepaalt.

Bepaalde vormen van collageen hebben een lager niveau van biologische beschikbaarheid, wat betekent dat de gewenste hoeveelheid voedingsstof niet volledig de gebieden van het lichaam bereikt die het het meest nodig hebben.

De rol van peptiden

Je vraagt je misschien af wat peptiden zijn en waarom ze een voorkeursvorm van collageen zijn. Peptiden vertegenwoordigen kortere ketens van aminozuren dan andere vormen (zoals gelatine). Daarom zijn ze veel biologischer beschikbaar, omdat ze gemakkelijker kunnen worden afgebroken en geabsorbeerd dan complete moleculen.

Peptiden zijn in feite deeltjes van collageen die al zijn bereid en aangepast, zodat jouw bloedsomloop ze gemakkelijk kan gebruiken.

Verwerken

Niet-gehydrolyseerde vormen van collageen bestaan meestal uit langere ketens van collageenmoleculen, die minder biologisch beschikbaar zijn en veel water vast kunnen houden en het spijsverteringsstelsel irriteren.

Dit is precies waarom Organico Turbo Collageen enzymatisch wordt verwerkt en gehydrolyseerd, om te worden afgebroken tot deeltjes die gemakkelijk in het lichaam worden opgenomen.

De biologische beschikbaarheid optimaliseren met voedingsmiddelen en voedingsstoffen

Afgezien van het kiezen van een collageensupplement van hoge kwaliteit met een hoge biologische beschikbaarheid, kun je ook de effectiviteit ervan verhogen door het te combineren met voedingsmiddelen die de biologische beschikbaarheid stimuleren en zelfs de natuurlijke productie van collageen in het lichaam verbeteren.

Bottenbouillon

Een van de bekendste natuurlijke bronnen van collageen, bottenbouillon, is eigenlijk een premium keuze als het gaat om het maximaliseren van de biologische beschikbaarheid. Het collageen in bottenbouillon is al biologisch beschikbaar, wat betekent dat het een zuivere dosis collageen bevat, net als collageenpeptiden.

Er zijn niet veel voedingsmiddelen die de hoeveelheid collageen in het lichaam direct verhogen, maar botbouillon is er één van. Voor zover het type betreft, wordt rundvleesbouillon op basis van rund of rundvlees als het meest biologisch beschikbaar beschouwd.

Als je echter geen fan bent van met collageen verrijkt voedsel, is er altijd een alternatief in de vorm van een collageen supplement.

Bladgroenten

Bladgroenten, waaronder sla, groene bonen, broccoli, boerenkool en soortgelijke groenten beschermen het collageen dat al in je lichaam aanwezig is. Chlorofyl geeft deze groenten niet alleen een herkenbare groene kleur, maar bevordert ook procollageen in de huid, wat de basis is van collageen.

Tomaten

tomaten collageen supplementNu je groene bladgroenten hebt, voeg wat tomaten toe en je hebt een collageenvriendelijke salade! Tomaten bevatten antioxidant lycopeen en beschermen zowel de huid als het collageen dat erin wordt aangetroffen. We raden aan een schep Organico Turbo Collageen toe te voegen aan je slasaus of vinaigrette.

Bessen

Bessen kunnen ook afbraak van collageen voorkomen dankzij hun ellaginezuur, dat UV-stralen blokkeert. Bovendien bevatten de meeste bessen vitamine C, wat een van de beste manieren is om de collageenproductie in het lichaam te verbeteren.

Eieren

Hier is nog een reden waarom kippeneieren je favoriete ontbijt moeten blijven: ze bevatten collageen in de dooier. Bovendien wordt zwavel, een mineraal dat nodig is voor de productie van collageen, aangetroffen in eieren.

Het is ook bewezen effectief te zijn voor zijn rol in het ontgiften van de lever. – een belangrijk proces dat indirect de collageenproductie ondersteunt door toxines te elimineren.

Knoflook

knoflook collageen supplementKnoflook bevat ook de waardevolle minerale zwavel, die niet alleen de collageensynthese bevordert, maar ook het bestaande collageen beschermt tegen afbraak.

Wilde zalm

Zink is een van de mineralen waarvan is gebleken dat het de collageensynthese bevordert. Wilde zalm is niet alleen een bron van zink, maar ook van omega 3-vetzuren, die net als collageen je huid jonger kunnen houden.

Over omega-3-vetzuren gesproken, ze zijn ook te vinden in chiazaden. Daarom kan het helpen om deze toe te voegen aan jouw maaltijden om zo de huid gehydrateerd en gezond te houden.

Citrus vruchten

citrusvruchten collageen supplement

Citrusvruchten, waaronder citroen, sinaasappel, grapefruit en limoen, zijn de beste keuze als het gaat om vitamine C. Naast de vele voordelen speelt vitamine C ook een cruciale rol in de natuurlijke productie van collageen.

In feite zou er geen collageenproductie in het lichaam zijn zonder de rol van vitamine C, die aminozuren verbindt in de vroege stadia van de vorming van collageenmoleculen. Onvoldoende vitamine C brengt de collageenproductie in gevaar en veroorzaakt ook ernstige gezondheidsproblemen zoals scheurbuik, gingivitis en droog, splijt haar.

Bovendien heeft vitamine C een beschermende functie, vooral als het om de huid gaat.

De rol van vitamine C bij de productie van collageen

De rol van vitamine C omvat de stabiliteit van het immuunsysteem en cardiovasculaire systemen en wordt constant gebruikt en besteed aan de productie van collageen. Vitamine C is nodig voor de collageensynthese, samen met de aminozuren proline en lysine, de productie van supercharging collageen in het lichaam. Dit zijn zeer legitieme redenen om vitamine c te hebben toegevoegd aan de Organico Turbo Collageen.

Waarom zou je jouw collageensupplement niet optimaal benutten? Door Turbo Collageen te gebruiken in combinatie met deze specifieke voedingsmiddelen en voedingsstoffen, kun je de effectiviteit van jouw superfood maximaliseren en ook de extra gezondheidsvoordelen benutten.

En vergeet niet dat collageen ….

Het Ultieme Anti-Aging Supplement is

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>