De Stille Moordenaar… Aspartaam

Er is een epidemie aan de gang van Multiple Sclerose (MS) en Lupus. Denk maar aan zangeres Selena Gomez of Toni Braxton die door Lupus getroffen zijn. Veel mensen gebruiken vandaag de dag  kunstmatige zoetstoffen in hun thee of koffie. Zij doen dit omdat suiker slecht is voor hun gezondheid. Dat is een feit! Suiker is giftig en wordt ook wel ‘de witte moordenaar’ genoemd. Zijn vervanger; Aspartaam, is veel dodelijker!! Aspartaam blijkt aan de basis te liggen van deze epidemie. Aspartaam ​​is een uiterst giftige chemische stof, geproduceerd door Monsanto.

Aspartaam ​​is wereldwijd te vinden als suikervervanger in voeding, frisdranken, zoals Dieet Cola’s en andere dieetproducten. Het zit ook in kunstmatige zoetstoffen als suikervervanger.

Aspartaam ​​wordt verkocht als dieetproduct, maar in feite leidt het tot gewichtstoename omdat je hunkert naar koolhydraten, en dat zijn ook suikers. Ook verandert deze stof de chemie van de hersenen. Dus een aanval op de hersenen. Het verandert het dopamine in de hersenen, en is bijzonder dodelijk voor iedereen met Parkinson.

Aspartaam is zeer giftig

In Aspartaam ​zit methylalcohol. Als het bij een temperatuur ​​boven 30 graden Celsius komt, wordt methylalcohol in aspartaam ​​omgezet in formaldehyde en vervolgens in mierenzuur, waardoor weer metabole acidose ontstaat. Formaldehyde is gegroepeerd in dezelfde klasse van gifstoffen als Cyanide en Arsenicum, en zijn zeer dodelijk giftige stoffen. Het enige verschil is dat Formaldehyde langzaam doodt. Mensen doden, gaat gepaard met allerlei neurologische problemen.

Er zijn 92 gedocumenteerde symptomen waarbij Aspartaam vergiftiging leidt tot coma en de dood. Het merendeel van deze symptomen zijn neurologisch, omdat Aspartaam ​​het zenuwstelsel vernietigt. Een van deze symptomen is Lupus, die bijna net zo ongebreideld als MS is geworden, vooral bij dieet cola drinkers. Wanneer iemand Lupus krijgt als gevolg van het gebruik van Aspartaam , weten ze meestal niet dat Aspartaam ​​de boosdoener is.

Lupus wordt levensbedreigend bij verder gebruik van Aspartaam. Na het stoppen van de Aspartaam , zal de ernst van de Lupus afnemen. Er wordt aangenomen dat als je eenmaal Lupus hebt, dat je het voor de rest van je leven hebt, maar dat is niet zo. Lupus kan genezen worden bij een speciale behandeling.

Bij aspartaam ​​vergiftiging is vaak de diagnose MS. De methanol geeft een vergiftiging die MS nabootst. Mensen die MS gediagnosticeerd zijn, terwijl ze het niet hebben. MS is geen doodvonnis wanneer methanol de vergiftiging is. Wanneer degenen die lijden aan Aspartaam ​​vergiftiging stoppen met het gebruiken van Aspartaam , zullen de meeste van de symptomen van MS verdwijnen.

Voorpagina tijdschrift van Alpha Detox met een snelstartgids van 5-daagse Detox

Ontvang 22 Verrukkelijke en Makkelijke Juice Recepten voor Meer Energie, Focus en Optimale Stofwisseling!

Reset Je Lichaam, Reset Je Leven...

Er zijn veel gevallen bekend waarbij de diagnose is herroepen, en zelfs hun gehoor is teruggekeerd. Meer en meer mensen die zware cola light drinkers zijn, worden gediagnosticeerd met MS. Dit geldt ook voor andere ziekten. Als je gebruik maakt van Aspartaam ​​en je last hebt van de symptomen van fibromyalgie zoals krampen, pijnscheuten, gevoelloosheid in benen, krampen, duizeligheid, hoofdpijn, tinnitus, gewrichtspijn, depressie, angstaanvallen, onduidelijke spraak, wazig zicht of geheugenverlies , heb je waarschijnlijk geen fibromyalgie, maar heb je zeer waarschijnlijk Aspartaam ​​vergiftiging.

Op een conferentie van Amerikaanse College van Psychologen, gaven artsen toe niet te weten wat de oorzaak was van de epidemie MS en Lupus.

Er wordt aangenomen dat de fenylalanine in de Aspartaam sneller epileptische aanvallen veroorzaakt en serotonine aanmaakt die manische depressie veroorzaakt, paniekaanvallen, woede en geweld. Volgens de Conferentie van de Amerikaanse College van Psychologen, “We hebben het over een plaag van neurologische ziekten veroorzaakt door dit dodelijke gif”.

Aspartaam dodelijk voor diabetici

Alle artsen weten wat methylalcohol zal doen met ​​diabetici. Er zijn veel gevallen bekend waarin artsen de diagnose retinopathie stellen terwijl het veroorzaakt wordt door Aspartaam . Aspartaam ​​houdt de bloedsuikerspiegel niet onder controle, waardoor veel patiënten in coma raken. Van de diabetici die overstapten van saccharine naar aspartaam, zijn er veel van deze mensen in coma geraakt. Hun artsen konden de bloedsuikerspiegel niet onder controle krijgen. Patiënten lijden acuut geheugenverlies en uiteindelijk coma en de dood.

Twee prominente artsen, Dr. Blaylock en Dr. HJ Roberts, hebben een boek geschreven over Aspartaam ​​vergiftiging. Dr. Blaylock’s boek is getiteld: “Excitotoxins: De smaak die dood”. Dr. HJ Roberts, diabetes specialist en wereldwijd expert op Aspartaam ​​vergiftiging, heeft een boek getiteld “Verdediging tegen ziekte van Alzheimer” geschreven.

Dr. Roberts besefte wat er gebeurde toen Aspartaam ​voor het eerst op de markt werd gebracht en gebruikt. Hij zei dat zijn diabetespatiënten die Aspartaam ​​gebruikte geheugenverlies kregen, verwarring, en ernstige gezichtsverlies kregen”. De methanol in Aspartaam ​​wordt omgezet in formaldehyde in het netvlies van het oog, en zorgt ervoor dat mensen blind worden. Geheugenverlies wijten aan het feit dat asparaginezuur en fenylalanine neurotoxisch zijn zonder andere aminozuren die in eiwitten zitten. Zo gaat het voorbij de bloed-hersenbarrière en verslechtert het de neuronen van de hersenen.

Dr. Roberts vertelt hoe Aspartaam ​​vergiftiging de ziekte van Alzheimer verergerd. Vrouwen van 30 jaar en ouder hebben de ziekte van Alzheimer gekregen als gevolg van het gebruik van aspartaam.

Aspartaamvergiftiging is deels ook de oorzaak van het mysterie van de Desert Storm gezondheidsproblemen (Golfoorlog Syndroom). De brandende tong en andere problemen besproken in meer dan 60 gevallen direct gerelateerd aan de consumptie van een Aspartaam ​​product.

Enkele duizenden pallets van light frisdranken werden verscheept naar de Desert Storm troepen. Deze dieet drankjes stonden op pallets in de Arabische zon voor weken bij temperaturen van 48 graden C. waardoor methylalcohol ontstond. De mannen en vrouwen die er werkten dronken het de hele dag door, en hun symptomen zijn identiek aan Aspartaam ​​vergiftiging. Volgens Dr. Roberts, een ander ernstig probleem is dat de consumptie van Aspartaam ​​tijdens de zwangerschap dat kan leiden tot aangeboren afwijkingen. De Aspartaam ​​tast het zenuwstelsel aan van het ongeboren kind waardoor het niet goed kan ontwikkelen.

Van Aspartaam ​​is ook aangetoond dat het leidt tot kanker. In laboratoriumtests op Aspartaam , werd Aspartaam aan dieren gegeven waarbij ​​hersentumoren ontstonden. De fenylalanine veranderd in DXP, dat hersentumoren veroorzaakt.

De corruptie van de farma-industrie

de waarheid over aspartaamCongres hoorzittingen werden gehouden toen Aspartaam ​​oorspronkelijk werd goedgekeurd voor gebruik in 100 verschillende producten. Sinds dit eerste gehoor, zijn er nog twee hoorzittingen geweest om te proberen om dit product te verbieden.

De farmaceutische en chemische lobbies van Monsanto hebben teveel macht. Deze lijst van 100 is nu uitgebreid naar meer dan 5000 producten waarin Aspartaam zit, en het patent is inmiddels verlopen. Ook is Aspartaam nu beschikbaar in meer dan 90 landen over de hele wereld.

Er is een beetje hoop. Stevia, een zoet kruid dat helpt bij het metabolisme van suiker, blijkt ideaal te zijn voor diabetici, en is nu goedgekeurd als voedingssupplement door de F.D.A. De F.D.A. had deze zoete stof jaren verboden vanwege hun loyaliteit aan Monsanto. Monsanto financiert o.a. de American Diabetes Association, de American Dietetic Association, het Congres, en de conferentie van de American College of Physicians.

Ze hebben de contacten en de macht om hun producten op de markt brengen. Jongeren drinken veel light cola, daarom ze zijn het meest kwetsbaar voor Aspartaam ​​vergiftiging.

Waarschuw mensen over de gevaren met zoetstoffen en Aspartaam. Van producten waar “Suiker vrij” op het etiket staat, weet je dat het aspartaam ​​bevat. Ik heb hier enkele jaren geleden al eens een uitgebreid artikel over geschreven, en het is vandaag de dag nog even actueel. Ook wanneer je wenst af te slanken of op gewicht wenst te blijven,… BAN alle Light-producten uit je keuken en uit je eetpatroon. Het zorgt enkel voor het omgekeerde effect en je loopt dus een reëel risico op aspartaam vergiftiging.

Gezond alternatief

In plaats van ‘Light’ frisdranken te drinken kan je beter een echt supergezonde green juice drinken. Er is niets zo gezond als het drinken van green juices; sapjes die je maakt door het slowjuicen van verse groenten.

Niet alleen smaakt het heerlijk (sla hierboven de 22 heerlijke juice recepten op en probeer ze uit) , maar een green juice voorziet je lichaam met alle nodige voedingsstoffen die je nodig hebt. Omdat je het als een sapje drinkt worden de nutriënten bovendien veel sneller opgenomen in het lichaam.

Het zou verder ook haast onbegonnen werk zijn om hetzelfde aantal voedingsstoffen op te nemen door het eten van rauwe, verse groeten. Zo zou je al snel twee tot drie kilo rauwe groenten moeten eten om hetzelfde aantal voedingsstoffen binnen te krijgen als wanneer je een lekkere green juice zou drinken.

Mocht je niet altijd tijd hebben om zelf te juicen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan eens een Organico TURBO Green Juice™.

organico green juice - potOrganico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals tarwegras, spirulina, citroen, munt, groene thee etc.

En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…

 

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Deel desgewenst dit artikel

>