8 Manieren Waarop Collageen Jouw Gezondheid Ten Goede Komt

Tegenwoordig lijken gezondheid en fitness bovenaan de agenda van de meeste mensen te staan. We zien steeds vaker mensen die in hun lichaam investeren en interesse tonen in wellness, zodat ze er op hun best uit kunnen zien en voelen. Jij ook? Dan heb je waarschijnlijk gehoord dat collageen veel voordelen kan bieden voor jouw gezondheid. Maar waarom doet collageeneiwit ons zo goed?

Laten we eerst bespreken wat collageen is.

Collageen is een speciaal soort eiwit en een van de meest voorkomende in ons lichaam. Het vormt lange kettingen die fungeren als de “lijm” die structuur aan ons lichaam geeft, die het lichaam vrijwel bij elkaar houdt.

Collageen neemt vele vormen aan en is op vele plaatsen in jouw lichaam te vinden. Het wordt aangetroffen in spieren, botten, huid, bloedvaten, pezen en het spijsverteringsstelsel, terwijl het verschillende functies vervult.

Het zorgt bijvoorbeeld voor de sterkte van jouw botten, de flexibiliteit van jouw gewrichten en de zachtheid van jouw huid door dode cellen te vervangen.

Ons lichaam produceert zijn eigen collageen, maar de productie begint te vertragen naarmate we ouder worden. In de veertig stoppen onze lichamen helemaal met het produceren van collageen!

Deze vertraging van de productie van collageen veroorzaakt tekenen van veroudering zoals rimpels, verzakte huid en gewrichtspijn als gevolg van zwakker of kleiner kraakbeen. Los van de juiste voedingsmiddelen eten, is het daarom zo gunstig om een collageeneiwit op de lange termijn te consumeren.

Dus, hoe kan het toevoegen van een collageensupplement aan onze voeding onze gezondheid ten goede komen?

1. Bevordert een gezondere huid

Naarmate de collageenproductie van ons lichaam afneemt, beginnen zich rimpels en lijnen te vormen op plaatsen waar onze huid het meest beweegt. Het toevoegen van een volledig natuurlijk collageen supplement aan je eetpatroon helpt je om het niveau te verhogen.

Dat zal op zijn beurt helpen om je huidcellen te vernieuwen en herstellen, waardoor jouw huid er strakker en gladder uitziet. Daarnaast kan het ook helpen bij hydratatie van de huid en helpen bij het ophelderen van verschillende moeilijke huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

2. Helpt het uiterlijk van cellulitis te verminderen

Cellulitis treedt meestal op als gevolg van een gebrek aan collageen in de dermale laag van de huid, die normaal “het vet op zijn plaats houdt”. Wanneer de huid zijn elasticiteit verliest als gevolg van verminderd collageen, wordt het dunner en als resultaat wordt de cellulitis zichtbaarder.

Het verbeteren van de elasticiteit van je huid met een collageensupplement helpt om die kuiltjes in je huid te verminderen. Daarnaast helpt het je lichaam bij het opnieuw opbouwen en repareren van de vezels die ervoor zorgen dat cellulitis in de eerste plaats verschijnt.

3. Helpt artritis pijn te verminderen

Artritis is een ontsteking in de gewrichten die beperkte en pijnlijke mobiliteit in handen, armen, schouders, heup en kniegewrichten kan veroorzaken. Het is bewezen dat een goed collageen-supplement jouw gewrichtsmobiliteit kan verhogen en artritispijn kan verminderen.

4. Verbetert de gezonde haargroei

Om gezond haar te laten groeien, heeft je lichaam drie dingen nodig, namelijk keratine, mineralen en collageen. Collageen is het belangrijkste onderdeel van de haargroei, omdat het vrije radicalen bestrijdt die de structuur, groei en dikte van je haar kunnen beïnvloeden.

Ook kunnen veel van de aminozuren die nodig zijn om keratine te maken, ook worden gevonden in gehydrolyseerd collageen. Een van deze aminozuren is Lysine, dat kaalheid helpt verminderen. Dus als je gezonder haar wilt, zijn collageensupplementen jouw beste bondgenoten.

5. Helpt je sterkere nagels te hebben

Collageen is ook het belangrijkste onderdeel van je vingernagels, dus als je een tekort hebt aan dit eiwit, kunnen je vingernagels de neiging hebben om broos te worden en regelmatig te splijten. Neem Organico Turbo Collageen en laat gezondere nagels groeien.

6. Helpt jouw cardiovasculair systeem te beschermen

De wanden van je slagaders zijn meestal gemaakt van collageen. Het hebben van gezonde hoeveelheden collageen is een van de beste manieren om verharding van de slagaders te voorkomen.

Het belangrijkste aminozuur dat collageen vormt, is proline en het helpt je slagaderwanden om het opgehoopte vet in je bloedbaan vrij te maken. Daardoor wordt het vet in de bloedvaten verkleind. Een ander belangrijk aminozuur dat deel uitmaakt van dit eiwit is arginine. Dat helpt je om een betere vasodilatatie te krijgen, en daardoor een betere circulatie.

Dus, als je sterke en elastische bloedvaten wilt, raden we je aan Organico Turbo Collageen toe te voegen aan jouw dagelijkse routine.

7. Collageen helpt je om af te vallen

Het innemen van collageen kan je helpen het metabolisme te verhogen. Glycine, dat een van de aminozuren is die collageen samenstellen, heeft een belangrijke rol bij het helpen vormen van spierweefsel door glucose om te zetten in energie die spiercellen voedt.

Omdat eiwit de meest verzadigende macronutriënt is, kan het stimuleren van inname van collageenhydrolysaat jouw eetlust helpen verminderen.

8. Ontgift jouw lever

Omdat we dagelijks aan zoveel gifstoffen worden blootgesteld, is het goed om ons lichaam regelmatig te ontgiften. Collageen is in dit opzicht buitengewoon nuttig. Glycine absorbeert gifstoffen die niet door onze lever horen te gaan en helpt leverschade te minimaliseren wanneer het die vreemde stoffen absorbeert.

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>