3 Voedingsmiddelen Die Iedereen Boven De 40 Zou Moeten Eten


Steek je hand op als je langer wilt leven.

Is je hand omhoog? De mijne zeker.

Gelukkig voor ons is een exclusief dieet met alfalfa kiemgroente en boerenkool niet het antwoord. Gewoon een paar (heerlijke!) voedingsmiddelen toevoegen aan je leven, kan je helpen om een ​​lang, gezond leven te leiden.

Voeg deze voedingsmiddelen toe aan je eetpatroon

Voedingsmiddel #1: Zalm

Koud water, vette vis zoals zalm, tonijn en ansjovis behoren tot de rijkste voedselbronnen met de belangrijkste omega-3-vetzuren (EPA en DHA).

Deze visoliën, in het bijzonder EPA, helpen de natuurlijke ontstekingsremmende reactie van het lichaam in balans te brengen, wat op zijn beurt zorgt voor minder gewrichtspijnen.Voedingsmiddel #1: Zalm

In één studie werden volwassenen met overgewicht gevoed met omega-3-vetzuren – ten minste 1,25 gram per dag tot 2,5 gram per dag – en verminderde significant de belangrijke bloedwaarden van ontsteking vergeleken met degenen die een typisch westers dieet gebruikten.

Omega-3 vetzuren kunnen je ook helpen er jong uit te zien. Omega-3-vetzuren helpen om het celmembraan te vormen, dat fungeert als de doorgang voor voedingsstoffen om de cel binnen te komen en om afvalproducten te verlaten.

Hoe beter het celmembraan werkt, hoe beter je huidcellen eruitzien. Het celmembraan beïnvloedt ook het vermogen van de cel om water vast te houden, en hoe meer water het kan bevatten, hoe vochtiger en steviger het zal zijn.

Wat hersenvoordelen betreft, helpen omega-3-vetzuren uit visolie je geheugen te bewaren, mentale scherpte te behouden en leeftijd gerelateerde vergeetachtigheid en geheugenverlies te voorkomen.

In één onderzoek verhoogden gezonde mannen en vrouwen die visolie supplementen gebruikten, die 2,2 gram per dag aan omega-3-vetzuren leverden, significant hun hersenfunctie in vergelijking met degenen die een placebo namen. Kortom, ze hadden betere aandacht, snelheid om beslissingen te nemen en geheugen.

Voedingsmiddel #2: Bessen

Voedingsmiddel #2: Bessen

Bessen bevatten een enorme hoeveelheid en een enorm reeks aan antioxidanten. Hoewel het klinkt als een mondvol, helpen antioxidanten om te vechten en zelfs de schade aan je cellen terug te dringen die wordt veroorzaakt door vrije radicalen (die vervelende stoffen die je in het milieu en in je lichaam vindt en die allerlei problemen veroorzaken).

Bessen zijn een rijke bron van een bepaald type antioxidanten, anthocyanen genaamd. Verschillende studies hebben een verband gevonden tussen de consumptie van anthocyanine rijke voedingsmiddelen en bescherming tegen hartziekten.

Als onderdeel van de Iowa Women’s Health Study werden meer dan een decennium lang meer dan 34.000 vrouwen na de menopauze zonder hartziekte gevolgd.

Onderzoekers stelden vast dat het consumeren van anthocyanine rijke aardbeien en bosbessen een keer per week geassocieerd werd met een significante afname van de dood door hart- en vaatziekten en coronaire hartziekten.

Onderzoek suggereert ook dat anthocyanines het geheugen kunnen verbeteren en helpen bij het voorkomen van leeftijdsafhankelijke dalingen in mentaal functioneren.

In een recente studie gepubliceerd in de Annals of Neurology, ondervroegen Amerikaanse wetenschappers meer dan 16.000 vrouwen en ontdekten dat degenen die veel bosbessen en aardbeien aten een langzamere mentale achteruitgang gedurende de leeftijd ervoeren dan vrouwen die minder van het flavonoïde rijke fruit consumeerden.

Voedingsmiddel #3: Bonen

Bonen zijn echt magische vruchten. Naast dat het een kwalitatief goede bron van koolhydraten is die zelfs de meest intense afslank inspanningen kunnen helpen voeden, zijn ze een geweldige plantaardige eiwitbron, die je kan helpen om spiermassa op te bouwen zonder toegevoegd vet, calorieën en cholesterol die je zou krijgt bij het eten van vlees.

Bonen zijn ook een grote bron van voedingsvezels, die zullen helpen afval door het spijsverteringskanaal te versnellen en daarbij mogelijk gevaarlijke kankerverwekkende stoffen mee te nemen.

Probeer maximaal 6 porties witte bonen, zwarte bonen, pinto bonen, kidney bonen en andere gedroogde bonen te eten. Ze moeten ongezoet zijn en mogen niet nogmaals worden gebakken. (Eén portie is een gekookte halve kop.)Voedingsmiddel #3: Bonen

Goed Nieuws

Je kan je dagelijkse portie vezels, antioxidanten en vetzuren ook boosten met een heerlijk glas Organico Turbo Green Juice.

De Organico Turbo Green Juice bevat onder meer munt, druivenpit, chlorella, spirulina en tarwegras, één van de 11 superfoods die opgenomen zijn in de Organico greens.

Organico Turbo Green Juice bevat naast de superfoods ook een selectie van de 27 groenten- en fruitsoorten.

Veel minder werk dus. 2 theelepels Organico Greens in een glaasje water of sap op de nuchtere maag is voldoende per dag.

Mocht je niet altijd tijd hebben om zelf te juicen, of zie je op tegen de boodschappen of afwas, probeer dan eens een Organico TURBO Green Juice™.

organico green juice - potOrganico Turbo Green juice™ bestaat immers uit maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, aangevuld met 11 Superfoods zoals tarwegras, spirulina, citroen, munt, groene thee etc.  En dit in een uitzonderlijk hoge concentratie.

Dit maakt dit drankje op zich ettelijke malen voedzamer dan gelijk welk juice recept dat je zou klaarmaken.

En het smaakt bovendien nog lekker zoet-fris zodat je zou twijfelen dat je wel een gezonde juice aan het drinken bent wanneer je het niet al zou weten.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je Organico Turbo Green juice en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…

 

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
Organico TURBO Green Juice

P.S. Geen juicer? Geen probleem!
Organico Turbo Green juice is een vernuftig samenstelling van maar liefst 27 verschillende groenten- en fruitsoorten, in combinatie met 11 superfoods waaronder tarwegras, spirulina, citroen, munt, druivenpit, groene thee en meer. Ik heb deze greens ontwikkeld voor drukke vrouwen (zoals ik) en mannen die op zoek zijn naar een manier om hun gezondheid een boost te geven en hun lifestyle te behouden zonder te veel tijd of geld te spenderen in de keuken.
Probeer het vandaag!

Deel desgewenst dit artikel

>