10 Voedingsmiddelen Voor Een Stralende En Jeugdige Huid

Soms vergeten we dat ons lichaam werkt als een goed geoliede machine. Geef  je lichaam de juiste voeding om het te laten werken zoals het hoort te werken. Zorg dat je het goed onderhoud. Behandel je lichaam zoals je dat doet met een auto en huis.

Als het gaat om ouder worden weten de meesten van ons intuïtief wat we moeten doen: bewegen, een goede nachtrust en goede voeding. Ook moeten we roken en zwaar drinken vermijden. Elegant ouder worden is geen rocket science. Het vereist alleen energie, uithoudingsvermogen, motivatie en een uitgebalanceerd eetpatroon.

vrouw gezicht huid collageenVolgens een studie van Allergan, Inc. zei ongeveer 60% van de vrouwen tussen 21 en 65 jaar dat ze liever een jonger ogend gezicht hadden dan een jonger ogend lichaam. Hoewel we in zekere zin veroudering niet kunnen stoppen, kunnen we het “technisch” wel vertragen. Veel deskundigen zijn het erover eens dat dure crèmes en procedures niet de sleutel zijn om elegant te verouderen, maar dat het geheim eigenlijk ligt in gezond eten.

Naarmate we ouder worden, verandert ons lichaam langzaam, niet alleen hoe het eruit ziet, maar ook hoe het functioneert. Geleidelijk aan begint de efficiëntie van ons spijsverteringsstelsel te verminderen. Uiteindelijk zul je je niet zo dorstig voelen als vroeger en zou je minder water kunnen drinken dan je eigenlijk zou moeten.

Soms kun je besluiten om voor ‘cheat-maaltijden’ te gaan en vergeet je dat jouw maag en lever niet meer hetzelfde zijn als toen je 20 was. Als dit zo doorgaat, begint je eens goed geoliede machine te sputteren.

Focussen op een gezond eetpatroon, dat is aangepast aan jouw levensstijl en behoeften, is de beste manier om jouw lichaam op natuurlijke wijze te detoxen, terwijl het de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft om in beweging te blijven.

De meest effectieve manier om beter te eten, is door het verminderen van granen en suiker (met name fructose). Het is belangrijk om te begrijpen dat insuline en leptine (respectievelijk in vetcellen en in de pancreas) beide belangrijke versnellers zijn van de verouderingsprocessen, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Het is belangrijk om insuline- en leptinespiegel laag te houden als je een jeugdige uitstraling en een optimale gezondheid wilt behouden. Het vermijden van bewerkte voedingsmiddelen, transvetten, bewerkt keukenzout en gepasteuriseerde zuivelproducten kan ook een grote rol spelen bij het jeugdig blijven.

Welke voedingsmiddelen kun je dus opnemen in uw dagelijkse maaltijdenplan dat ook bijzonder effectief blijkt te zijn als het gaat om het bevorderen van een jongere, gezondere huid?

Het anti-verouderingseetpatroon. 10 voedingsmiddelen die tekenen van veroudering tegengaan

voeding collageen zalm avocado noten olie zaden

1) Noten

Noten – vooral amandelen – zijn gunstig vanwege hun hoge gehalte aan antioxidanten. Ze bevatten vitamine E die helpt om huidveroudering vrije radicalen te bestrijden en je huid gehydrateerd te houden.

Wil Jij Een Strakkere, Jongere, Jeugdige Huid?Probeer dan deze 50  SchoonheidsRecepten zodat jij jouw huid kan verjongen met lekkere, gezonde voedingsmiddelen!

Ontvang vandaag GRATIS deze 50 'schoonheidsrecepten' die je huid stralend, strak en jonger maakt. En ze zijn echt lekker!

2) Rode en groene groenten

Rode en oranje groenten zitten vol beta-caroteen, dat je lichaam omzet in vitamine A. Vitamine A voorkomt celbeschadiging en vroegtijdige veroudering. Spinazie, broccoli, boerenkool en andere groene, bladgroente bieden veel vitamine A die jouw huid gehydrateerd en gezond houdt.

Groene sappen zijn ook een gemakkelijke manier om de voedingsstoffen sneller te absorberen. De anthocyanines in kersen hebben een ontstekingsremmend effect en passen perfect in een uitgebalanceerd eetpatroon.

3) Citrusvruchten en calciumrijke voedingsmiddelen

Vitamine C-producten bevorderen de productie van collageen door het lichaam, het eiwit dat de basisstructuur van jouw huid vormt.

Calciumrijke voedingsmiddelen helpen bij het opbouwen van sterke botten en kunnen de effecten van osteoporose medicijnen die je neemt verhogen. Ze kunnen ook de voordelen van gewichtsheffende oefeningen versterken bij het bouwen van sterke botten.

4) Verminder Ontstekingsbevorderend voedsel

Verpakt voedsel, fastfood, gluten, zuivel en suiker veroorzaken allemaal ontstekingen in het lichaam.

5) Omega-vetzuren

Een groot aantal onderzoeken suggereert dat omega-3-vetzuren ontstekingen in het lichaam voorkomen en symptomen geassocieerd met artritis verminderen. Ze helpen ook om je huid goed gehydrateerd van binnenuit, wat belangrijk is bij het voorkomen van een droge huid en rimpels.

Omega-vetzuren (-3, -6 en -9) worden aangetroffen in gezonde vetten en oliën en zijn van vitaal belang omdat ze onderdeel worden van de huidcelwanden. Voorbeelden van deze voedingsmiddelen zijn: zalm, chiazaad, lijnzaad, kokosolie, walnoten, olijfolie en avocado.

Extra vierge olie zit vol hart-gezonde vetten, evenals oleocanthal, dat eigenschappen heeft die vergelijkbaar zijn met verschillende ontstekingsremmende medicijnen.

6) Aminozuren

Een andere oorzaak van rimpels is de verzwakking van collageen en elastine in de huid, wat gebeurt naarmate we ouder worden. Aminozuren in eiwitbronnen kunnen helpen bij het herstellen van schade.

Enkele bronnen waar deze te vinden zijn: vlees, vis, eieren, tofu, sommige granen, noten en zaden, evenals Turbo Collageen supplement.

7) Fytoceramides

Phytoceramides, plantaardige ceramiden in tarwekiemen, bruine rijst, spinazie en bieten, kunnen helpen om de opperhuid, de buitenlaag van de huid, te beschermen.

8) Antioxidanten

wortel grond collageenaanmaak

Te veel vrije tijd in de zon is een belangrijke oorzaak van veroudering door vrije radicalen. Ze zijn gemaakt door de zon en kunnen gezonde huidcellen permanent doden.

Een ongezond voedingspatroon kan echter hetzelfde effect hebben. Antioxidant-rijk voedsel dat carotenoïden zoals tomaten, wortels, boerenkool en pompoen bevat, kan de huid beschermen en een deel van de schade terugdraaien.

9) Kaliumrijk voedsel

Als je donkere kringen onder jouw ogen hebt, is dit waarschijnlijk genetisch, maar ze kunnen ook worden veroorzaakt door waterretentie of natriumrijk voedsel.

Veel groenten en fruit, maar ook aardappelen, noten, bonen, peulvruchten, vlees, gevogelte en vis zijn kaliumrijk en kunnen jouw natriuminname compenseren. Bovendien is het verminderen van zoutinname niet alleen een verstandige keuze voor jouw huid, maar voor de algehele gezondheid.

10) Voedingssupplementen

Normaal voedsel biedt niet altijd alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Bepaalde producten zoals Organico Turbo Collageen en Organico Turbo Greens kunnen dienen als essentiële toevoegingen aan jouw dagelijkse eetpatroon.

Organico Turbo Green Juice is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee. Het drinken van green juice is een van de meest gunstige verbeteringen die je in je eetpatroon kunt maken voor een gezond lichaam en een stralende, jeugdige huid.

En…

Het Ultieme Anti-Aging Supplement?

Organico Turbo Collageen - pot

Organico™ Turbo Collageen werd gebaseerd op één kernconcept:

De natuur biedt de beste oplossingen…

En geen enkel door de mens gemaakte chemische stof kan ermee concurreren…

Ik geloof dat de moderne wetenschap de beste stoffen uit dat wat de natuur ons geeft, kan extraheren en ze kan vermengen tot het
beste anti-aging supplement op de markt…

En ik doe er alles aan om je te helpen je mooi te voelen op een natuurlijke manier…

Daarom heb ik samengewerkt met één van de beste formulerings- en anti-aging laboratoria ter wereld(PEPTAN® B) om je een premium, natuurlijk bioactief collageen supplement te bezorgen, dat maatschappelijk verantwoord is dat je de resultaten geeft die je verdient… mede dankzij de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C.

Organico™ Turbo Collageen is het enige anti-aging supplement dat 4 klinisch bewezen natuurlijke oplossingen combineert in één fantastisch drankje…

Zodat  je na enkele weken al een jongere huid en soepeler lichaam kan zien – en kan observeren hoe de jaren week na week uit je gezicht verdwijnen…

Drink dagelijks een fris glas met een schepje Organico™ Turbo Collageen om een jongere huid in de spiegel te zien… en je spieren, gewrichten en lichaam jonger te voelen worden naarmate de weken verstrijken…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens
OrganicoLabs™
On a Mission For Nutrition

P.S. Organico™ Turbo Collageen werkt binnen 1 à 2 weken vanwege het bijna-onmiddelijk opspanningseffect dankzij de bioactieve PEPTAN® B collageen eiwit peptides en de krachtige antioxidanten uit bosbessen en Vitamine C…

En het werkt op lange termijn omdat het de 3 biologische oorzaken van anti-aging aanpakt waardoor onze huid er “oud uitziet” en onze spieren en botten pijnlijk aanvoelen…

En dit in slechts 7 seconden per dag…

Klik Hier om het volledige gezondheidsrapport te lezen en ontdek hoe Organico™ Turbo Collageen je jouw tweede jeugd laat beleven met de kracht van de natuur… en je terug laat zien en voelen hoe jij al altijd gevoeld hebt… jong en mooi. 

Deel desgewenst dit artikel

>