Help Coeliakie Voorkomen Met Probioticum

Als je coeliakie hebt, is er maar één behandelingsoptie: je moet elk spoor van gluten uit jouw leven verwijderen.

Je hebt elk label gelezen (zelfs items waarvan je niet zou denken dat je zou moeten controleren, zoals producten voor persoonlijke verzorging). Je moet een apart broodrooster kopen die alleen wordt gebruikt voor glutenvrij eten. Je moet ervoor zorgen dat potten, pannen, serviesgoed en keukengerei goed worden schoongemaakt.

En soms, zelfs als je je best doet, komt een dosis gluten voorbij je waakzame oog en veroorzaakt het diarree, vermoeidheid, buikpijn, misselijkheid, braken en andere vreselijke symptomen.

Erger nog, je weet dat elk stukje gluten dat voorbij komt, je darmen op de lange termijn kan beschadigen.

Het is een hoop werk. En ik weet zeker dat als je elke coeliakie-patiënt die er is, zou vragen of ze liever een gemakkelijkere manier hebben om van hun symptomen af ​​te komen en te voorkomen dat hun darmen reageren op gluten, ze je enthousiast “Ja!” zullen antwoorden.

Hier is goed nieuws… er is misschien nog een natuurlijke, effectieve behandeling…

Het probioticum dat gluten verpulvert

Uit nieuw onderzoek gepubliceerd in het Journal of Agricultural and Food Chemistry bleek dat een type probioticum genaamd Bifidobacteria mensen met coeliakie zou kunnen helpen om resterende symptomen te overwinnen en mogelijk in de toekomst als een behandeling voor de ziekte kan dienen.

Eerder onderzoek toont aan dat mensen met coeliakie verschillende niveau´s van slechte en goede darmbacteriën hebben dan mensen zonder de ziekte.
En helaas, zelfs na het volgen van een glutenvrij dieet, komen deze bacteriën niet automatisch weer in balans, wat betekent dat er vaak aanhoudende symptomen zijn.

Wat specifieker gezegd, hebben coeliakiepatiënten een lager gehalte aan Bifidobacteria, bacteriën die bekend staan ​​om hun vermogen om gluten in kleinere fragmenten af te breken. Wanneer gluten in kleinere stukjes wordt afgebroken, is het niet zo schadelijk voor mensen met coeliakie.

In hun onderzoek creëerden onderzoekers een kunstmatige darmomgeving en voegden vervolgens vier stammen Bifidobacteria-probiotica toe. Ze merkten op dat één stam, met name B. longum, gluten in de meeste stukjes afbrak (wat het gemakkelijker zou maken voor mensen met coeliakie om te verwerken) en in petrischalen de minste schade toebracht aan darmcellen.

Onderzoekers denken dat deze ontdekking de eerste stap kan zijn op weg naar een nieuwe behandeling voor coeliakie.

Het kan op zijn minst het herstel verbeteren bij mensen met hardnekkige symptomen, zelfs nadat ze zijn overgestapt op een glutenvrij dieet. Het kan ook helpen bij het beschermen van coeliakiepatiënten wanneer er verborgen gluten toch in het lichaam komen.

Houd het bij een glutenvrij dieet … maar neem ook probiotica

Helaas is voor coeliakiepatiënten een strikt glutenvrij dieet nog steeds de enige manier om op dit moment hun gezondheid te behouden. Toch lijkt het een goed idee voor mensen met coeliakie of andere glutenproblemen zoals niet-coeliakie glutengevoeligheid om een ​​probiotisch supplement te nemen dat bifidobacteriën bevat.

Organico Turbo Probiotica bevat bijvoorbeeld deze specifieke B. longum.

Het onderzoek naar B. longum is nog steeds preliminair, maar er is aanvullend onderzoek geweest dat aantoont dat het nemen van een dagelijks probioticum aanhoudende maagklachten kan verminderen bij mensen met coeliakie die al een glutenvrij dieet volgen.

Stap naar een gezondere spijsvertering

Probiotica kun je met recht een SUPER supplement uit de natuur noemen met talrijke gezondheidsvoordelen.Wanneer je het opneemt in je voedingspatroon zet je een gezonde stap naar een vitaler, actiever leven waarin je jezelf opgelucht voelt en geniet van een verbeterende stofwisseling!

Organico TURBO Probiotica™ is een zeer gezond voedingssupplement met maar liefst 120 miljard kolonie vormende eenheden (CFU’s) per gram.

Wil je dus op een makkelijke manier je spijsvertering verbeteren, je stofwisseling versnellen zodat je lichaam beter vet verbrandt, vermoeidheid tegen gaan en je terug fit en opgelucht voelen, probeer dan eens een TURBO Probiotica™

Organico Turbo Probiotica - potTURBO Probiotica™  is verder samengesteld met 10 brede Spectrum SUPER Stammen en bevat 120 miljard CFU’s per gram.

Dit maakt TURBO Probiotica™ krachtiger dan gelijk welk ander probiotica supplement. In één capsule TURBO Probiotica™ zitten drie tot vier keer zoveel nuttige darm-bacterieën dan in vergelijking met de meeste andere toonaagevende merken.

TURBO Probiotica™  is klinisch getest op haar zuiverheid en werking.

Het helpt je spijsvertering te verbeteren, bestrijd lome vermoeidheid, verbetert je darmstelsel waardoor jij je terug fitter en opgelucht voelt en nog zoveel meer om terug te genieten van een vitaal, actief leven vol comfort.

Hier vind je meer informatie over wat je verder nog meer gaat beleven met je TURBO Probiotica™  en wat het voor je gezondheid en stofwisseling betekent…

Geniet ervan!

Vitale groetjes,

Onthoud, we doen dit samen.

Katja Callens

ORGANICO Labs™

P.S. Gebruik jij een Probiotica Supplement of ben je dit van plan?

Organico TURBO Probiotica Balans is gemaakt met onze veganistische en glutenvrije vrienden in gedachten. Dit is voedsel, geen medicijn. Organico TURBO Probiotica Balans streeft ernaar ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken, zonder toevoegingen. De speciale plant capsules zijn maagzuur resistent zodat de probiotica bacteriën ook effectief door de maagwand geraken. Op deze manier kunnen ze effectief je spijsvertering verbeteren, je stofwisseling versnellen en lome vermoeidheid tegen gaan.

Bestel hier je TURBO Probiotica en geniet terug van een vitaler leven waarin je jezelf terug fitter en opgelucht voelt!

Deel desgewenst dit artikel

Referenties

How probiotic Bifidobacteria could help celiac disease patients — American Chemical Society
Celiac Disease — Mayo Clinic
Probiotics help people with celiac disease recover — Scientific Wellness 

 

>