Vermijd Deze 5 Giftige Voedingsmiddelen Die Vette Lever Veroorzaken

Topdokter Onthult Het Wonderbaarlijke "Micro" Supernutriënt Dat Een Vette Lever Herstelt En Vetverlies Ondersteunt.

Dr. Anthony Chaffee uit Austin.

Ervaar je extreme vermoeidheid, slaperigheid of mentale verwarring?

Kamp je met gewichtstoename rond je middel?

Onverklaarbare pijnen, vooral aan de zijkant?

Of ernstige zwakte of zwellingen (oedeem)?

Zelfs als je je leverenzymen nog niet hebt laten testen - dit kunnen vroege tekenen zijn van een disfunctionerende lever.

Nieuw onderzoek onthult dat veel zogenaamde "gezonde" voedingsmiddelen je lever kunnen beschadigen en centimeters aan je taille kunnen toevoegen...

Zonder dat je het ooit zou weten...

In feite...


Eén Op De Vier Nederlanders Heeft Op Dit Moment Last Van Leververvetting... De Meesten Van Hen Beseffen Niet Eens Dat Hun Lever Op Het Punt Staat Om Te Falen...

Totdat het al te laat is.

Daarom ga ik vandaag de top 5 veelvoorkomende voedingsmiddelen delen die je lever vernietigen.

Ik durf te wedden dat veel van deze voedingsmiddelen nu in je voorraadkast staan.

Daarnaast zal ik ook het nummer 1 "micro" supernutriënt delen dat het giftige levervet vermindert en jaren van schade terugdraait...

Ongeacht hoe mild of "gevorderd" je leververvetting is...

En ongeacht of je lever volledig ziek is of beschadigd en niet goed functioneert.

In feite wordt het ondersteund door zoveel verbazingwekkende wetenschap, dat onderzoekers het een "wonderbaarlijk voedingsstof" noemen, niet alleen voor levergezondheid - maar ook voor hersenen, gewrichten en gewichtsverlies...

Studies tonen aan dat het kan helpen om:

 • Ontsteking, lipotoxiciteit, oxidatieve stress en fibrose in de lever te verminderen...
 • Metabolisme met 62% te verhogen, waardoor je eindelijk hardnekkig lichaamsvet kunt verliezen en je taille kunt verkleinen...
 • Gewrichtspijn met 35% te verminderen, zodat je geliefden berichten op Facebook kunt typen met vingers, handen en polsen die werken zoals toen je in de twintig was...
 • Het gezichtsvermogen en de bloedtoevoer naar het oog met 15,3% te verbeteren, wat betekent dat je je leesbril kunt weggooien...
 • Je immuunsysteem te versterken door de activiteit van witte bloedcellen met ongeveer 17% te verhogen, zodat je nooit ziek bent tijdens een familiereünie...
 • Zelfs het meest onevenwichtige bloedsuikerniveau met 20-25% te stabiliseren, zelfs als je je hele leven hebt geworsteld om het onder controle te houden...
 • Een betere circulatie naar aderen te bevorderen om zwelling in je voeten en enkels en het uiterlijk van paarse, pijnlijke, hobbelige spataderen te helpen verminderen...

Zo opmerkelijk is dit wonderbaarlijke supernutriënt...

Maar voordat ik het onthul...

Laten we eerst de top 5 giftige voedingsmiddelen bespreken die je lever beschadigen en die je moet vermijden als de pest.


Hier Is Een Overzicht Van 5 Verrassende Voedingsmiddelen Die Leververvetting Veroorzaken.

1.) Crackers

Deze populaire snack lijkt misschien onschuldig genoeg, maar ze zijn geen uitstekende optie voor de gezondheid van je lever. Elk voedsel met geraffineerde koolhydraten of suikers kan problematisch zijn voor de lever, volgens onderzoek. Het kan makkelijk zijn om gedachteloos op crackers te knabbelen, maar denk de volgende keer aan je hardwerkende lever als je naar een pakje grijpt.


2.) Gezouten Of Geconserveerd Vlees

Te veel vet vlees en/of zout is een probleem voor de lever, zegt de American Liver Foundation, dus het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat geconserveerd vlees zoals prosciutto, of zelfs vleeswaren zoals ham, bologna of salami, allemaal voedingsmiddelen zijn die het beste met mate worden gegeten. Kies in plaats daarvan voor hoogwaardig, mager vlees zoals kip, kalkoen of vis.


3.) Verpakt Fruit

Dit kan als een verrassing komen. Volgens een studie uit 2013 kan overmatig gebruik van fruit eigenlijk te veel fructose in het lichaam introduceren, wat de lever problemen kan geven bij de verwerking en kan resulteren in leververvetting. Ingeblikte en verpakte vruchten zijn ook vaak gevuld met kunstmatige zoetstoffen en toegevoegde suikers.


4.) Gangbare Smaakmakers (Sausjes)

Het zijn niet alleen de voor de hand liggende bronnen van suiker in je dieet die ernstige schade aan je lever kunnen veroorzaken. Vaak zijn de gevaarlijkere bronnen van fructose die waarbij het suikergehalte minder voor de hand ligt, zoals ketchup en saladedressings. Slechts één eetlepel Heinz Ketchup bevat 4 gram suiker, en één portie Kraft Creamy French Salad Dressing levert bijvoorbeeld 6 gram suiker.


5.) Plantaardige En Zaadoliën

Zonnebloem-, maïs-, soja- en "plantaardige" oliën zijn rijk aan omega-6 meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA's). De American Society for Nutrition ontdekte in 2020 dat deze "vetzuursamenstelling in plaats van de hoeveelheid vet, mogelijk het sleutelelement is dat obesitas veroorzaakt."

Het wijdverspreide overmatige gebruik van deze oliën wordt ook in verband gebracht met de toename van systemische ontstekingen, moderne leefstijlziekten en bijdragen aan leverbeschadiging door niet-alcoholische leververvetting. 

Nog erger is dat bij verhitting de meervoudig onverzadigde omega-6-vetten in deze veel voorkomende kookoliën een stof genereren die bekend staat als hydroxynonenal, waarvan onderzoekers nu geloven dat het een sleutelrol speelt bij celdegeneratie en celdood.


Wat Kun Je Doen Om Op Natuurlijke Wijze De Gezondheid Van Je Lever Te Verbeteren En Te Beschermen?

Op dit punt is het duidelijk dat voeding een sleutelrol speelt in de gezondheid van de lever.

Maar net zoals bepaalde voedingsmiddelen de gezondheid van de lever kunnen verslechteren...

Er zijn veel voedingsmiddelen die verbindingen bevatten die zijn aangetoond om leverenzymen te helpen verbeteren, beschermen tegen vetophoping, en ontsteking en oxidatieve stress verminderen.

Misschien is het belangrijkste en vaak over het hoofd geziene bestanddeel voor het bevorderen van de levergezondheid Omega-3 vetzuren...

Omega-3 vetzuren zijn gekoppeld aan vele gezondheidsvoordelen.

Met name kunnen ze helpen bij het bevorderen van de gezondheid van de hersenen en het hart, ontstekingen verminderen en beschermen tegen verschillende chronische aandoeningen...

Een daarvan is leververvetting.

Sterker nog, studies tonen aan dat omega-3 vetzuren kunnen helpen bij het verminderen van levervet bij mensen met niet-alcoholische leververvetting.


Dit Is Wat De Wetenschap Zegt Over Omega-3 Vetzuren Voor Leververvetting.

 • Ze verbeteren "goed" levervet: Een meta-analyse uit 2016 van 10 studies met 577 mensen met niet-alcoholische leververvetting (NAFLD) of niet-alcoholische steatohepatitis (NASH) meldde dat omega-3 vetzuren helpen bij het verbeteren van levervet, waarbij ook gamma-glutamyltransferase, triglyceriden en high-density lipoproteïne niveaus verbeterden. Op basis van deze bevindingen, gepubliceerd in Gastroenterology Research and Practice, concludeerden onderzoekers dat de optimale dosis omega-3 kan helpen bij de behandeling van NAFLD.
 • Ze verminderen "slecht" levervet: Een review uit 2019 in Current Opinion in Clinical Nutrition & Metabolic Care ondersteunt omega-3 vetzuren voor het verminderen van levervet bij patiënten met NAFLD, vooral bij volwassenen met obesitas.

Het verklaart ook dat mensen met NAFLD- en NASH-leveraandoeningen doorgaans hogere niveaus hebben van verzadigd en enkelvoudig onverzadigd vet in de lever, maar ook lagere niveaus van omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren in de lever.

Dit is geassocieerd met ontsteking, lipotoxiciteit, oxidatieve stress en fibrose in de lever. Omega-3 vetzuren helpen bij het verminderen van deze aandoeningen en bevorderen de levergezondheid.


"Terwijl Velen Denken Dat Visolie De Beste Bron Van Omega-3 Vetzuren Is... Is Dit Verre Van De Waarheid..."

De meeste visolie komt van anchoveta's (een vis die lijkt op ansjovis) uit de Zuidoostelijke Stille Oceaan rond Peru.

Eenmaal geoogst, wordt de olie vaak naar China gestuurd voor extractie en destillatie, voordat ze terugkomt naar Noord-Amerika of Europa om te worden verpakt.

Het probleem is dat de supplementenmarkt in andere landen grotendeels ongereguleerd is...

En daarom vaak gebrek heeft aan preventieve maatregelen om te beschermen tegen overoxidatie en ranzigheid - waardoor het omega-3-gehalte veel minder opneembaar, minder effectief en potentieel giftig is.

Niet alleen dit, maar vis afkomstig uit deze wateren bevat waarschijnlijk ook hoge niveaus van verontreinigingen zoals kwik, zware metalen, dioxines en pesticiden.

Dit maakt visolie een inferieure - en potentieel gevaarlijke - bron van omega-3 vetzuren...

Maar daar kan dit uitzonderlijke pure "micro supernutriënt" bij helpen.


Volgens Onderzoek Is Er Één "Micro Supernutriënt" Dat Bewezen Zo Effectief Is In Het Verhogen Van Omega-3 Vetzuren - Het Kan Zelfs Helpen Bij Het OMDRAAIEN Van Vetophoping Rond De Lever.

In de ongerepte bevroren wateren van de Noordelijke Stille Oceaan leeft een algenstam dat bekend staat als Schizochytrium.

Schizochytrium is niet genetisch gemodificeerd. Het eindproduct is daarom een uitzonderlijk pure algenolie met een concentratie van meer dan 50% Omega-3-vetzuren.

Onlangs heeft deze oceaanbewoner veel aandacht gekregen in de gezondheidsmedia omdat het de meest pure en effectieve vorm van omega-3 vetzuren is die in de natuur te vinden is.

En daar is een goede reden voor...


Waarom Deze Alg De Meest Effectieve Omega-3 Vetzuren Heeft:

In klinische studies is aangetoond dat algenolie aanzienlijk beter opneembaar is door ons lichaam, waardoor het effectiever is in het ondersteunen van lever-, hart-, gewrichts- en mentale gezondheid.

Dat komt omdat plantaardige (vegan) omega-3 vetzuren komen in een unieke fosfolipide vorm, in tegenstelling tot visolie.

Deze verhoogde opneembaarheid maakt vegan omega-3 vetzuren de beste manier om levergezondheid, gebalanceerd cholesterol, soepele, comfortabele gewrichten en een heldere, ontspannen geest te ondersteunen.

In feite suggereert onderzoek dat de vetzuren die in algen worden gevonden zo krachtig zijn... dat ze kunnen helpen ontstekingen te verminderen, leverenzymniveaus te verbeteren en bescherming te bieden tegen bepaalde leverziekten.

Nog beter...

Algenolie bevat ook geen verontreinigende stoffen...

Een ander unieke eigenschap van vegan Omega-3 is de uitzonderlijk lage TOTOX oxidatie waarde (onder 8). De TOTOX waarde is een graadmeter voor de puurheid en afwezigheid van verontreinigende stoffen in de olie. Hoe lager deze waarde, hoe schoner de omega-3. Wettelijk gezien moet de TOTOX onder de 26 liggen. Met een waarde onder de 8 doet onze Vegan algenolie het dus uitzonderlijk goed!


Maar Dat Is Niet Het Enige Voordeel Van De Unieke Vorm Van Vegan Omega-3...

 • Veiligheid:

Giftige verontreinigingen zoals kwik en PCB's kunnen zich ophopen in sommige vissen die worden gebruikt om visolie te maken. Deze zware metalen kunnen ernstige gezondheidsrisico's veroorzaken, vooral voor kinderen en zwangere vrouwen. Er zitten daarentegen geen verontreinigende stoffen in Omega 3 olie uit algen.

 • Zuiverheid:

Kwaliteitsalgenolie wordt gehouden aan een uiterst hoge zuiverheidsnorm. Als gevolg hiervan staat het bekend om GEEN "visachtige" nasmaak te hebben die vaak wordt gevonden in de meeste visoliën.

 • Duurzaamheid:

Voor de productie van de meeste visoliesoorten zijn grote hoeveelheden vis nodig, waardoor oceanen uitputten. De roep om een duurzame en traceerbare bron van omega-3 is daarom groot. Eén ton Vegan Omega-3 Algenolie bespaart 60 ton (!) wild gevangen vis.

Daarbovenop heeft dit productieproces minimale Co2 uitstoot. Het bijproduct wordt zelfs gebruikt als eiwitbron of kan worden omgezet in biogas voor elektriciteitsproductie.


Er Is Echter Één Addertje Onder Het Gras...

De kwaliteit van de formule.

Daarom is het belangrijk om een paar dingen in gedachten te houden bij het winkelen voor een algenolie-supplement.

 • Zorg ervoor dat je de algenstam hebt afkomstig uit de Noordelijke Stille Oceaan, schizochytrium genaamd.

De kwaliteit van visolie hangt af van waar de vis gevangen is. Helaas zijn de meeste van onze oceanen blootgesteld aan grote hoeveelheden zware metalen en gifstoffen.

Dit betekent dat het zeeleven dat in die wateren leeft vaak vervuild is met schadelijke chemicaliën. Er zitten daarentegen geen verontreinigende stoffen in Omega 3 olie uit algen. Je zult je lever en algehele gezondheid er een grote dienst mee bewijzen. 

 • Zoek naar Omega-3 EPA & DHA:

De belangrijkste gezondheidsvoordelen van algenolie komen voort uit de hoge hoeveelheden Omega-3 EPA + DHA. Deze verbindingen zijn de meest krachtige soorten omega-3 vetzuren die je lichaam nodig heeft om je hart, hersenen, zicht, lever en gewrichten te ondersteunen.

"Op het moment dat ik deze 'Micro Algen' Omega-3 doorbraak ontdekte, wist ik dat we dit in handen moesten krijgen..."

Stefan Heurterre | Oprichter Nutrifoodz®

Mijn naam is Stefan Heurterre, oprichter van het merk Nutrifoodz®.

Al jarenlang geef ik mijn volgers natuurlijke alternatieven voor het mainstream medische advies dat te veel op één maat is gesneden...

Met een "voeding eerst" benadering van gezondheid, laat ik mensen zien hoe krachtig het toevoegen van bepaalde voedingsstoffen aan je dieet kan zijn...

Deze aanpak heeft geleid tot een gezondheidsrevolutie van bijna 200.000 bestellingen op 5 jaar tijd...

En nu zie je hoe de omega-3 vetzuren gevonden in algen natuurlijk gezonde leverfunctie kunnen ondersteunen - en je algehele vitaliteit.

In feite is het een MUST-HAVE voor iemand zo gezondheidsbewust als jij...

Omdat, geloof het of niet, je verdient het om een gezond, zorgeloos leven te leiden.

En nu we ons eigen product hebben ontwikkeld van Schizochytrium algenolie... kun je dat eindelijk!

Ik stel je voor...

Organicolabs®

SUPERBA KRILL OLIE

Beste vriend(in), als je weigert "het hoort bij de leeftijd" te accepteren als een geldig antwoord op je aanhoudende gezondheidsproblemen...

En als je moe bent van het vertrouwen op handenvol pillen om je dag door te komen...

Dan zou dit wel eens de meest opwindende dag van je leven kunnen zijn.

Want vandaag is de dag waarop we je bewapenen met de extra munitie die je nodig hebt om de klok terug te draaien voor je lever, hersenen, hart, gewrichten en nog veel meer...

Met 1x per dag algenolieformule die zowel krachtige vormen van EPA & DHA omega-3 vetzuren bevat die je nodig hebt om balans te brengen in elk systeem in je lichaam...

Speciaal ontworpen om je cellen te OVERSTROMEN met de miraculeuze mogelijkheden van omega-3 vetzuren, die helpen om ontstekingen op cellulair niveau in balans te brengen - en niet alleen de levergezondheid ondersteunen, maar ook de optimale hartfunctie, stemming, gewrichten en nog veel meer.

En je kunt dit thuisremedie gebruiken om je gezondheid te verbeteren... zonder zelfs maar het huis te verlaten.

Maak geen vergissing: Ongeacht of je denkt dat je vervloekt bent met slechte genetica...

Of als je al ver in de 40, 50 of 60 bent en het je doodsbang maakt...

Of als je jarenlang je gezondheid hebt verwaarloosd...

SUPERBA KRILL OLIE kan voor jou werken om een gezonde ontstekingsreactie in het lichaam te herstellen voor voortdurende gezondheid van de lever, hart, hersenen en gewrichten.

De wetenschap bewijst het.

En omdat het vrij is van vulstoffen, bindmiddelen en volledig voldoet aan ISO 22000-normen...

Kun je er zeker van zijn dat het past bij jouw levensstijl.


Onderzoekers Noemen Deze Micro Algenolie "Het Ontbrekende Stukje" Voor Een Overvloedige Levergezondheid...

Maar Dat Is Nog Niet Alles Wat Dit Unieke Supernutriënt Voor Je Kan Doen...

Het onderzoek is anders dan alles wat ik ooit heb gezien:

 • In een onderzoek van The American College of Nutrition verminderde dit supernutriënt gewrichtspijn met 28% in slechts 7 DAGEN.
 • In een ander validatie-experiment uit Frankrijk zagen topwetenschappers dat het LDL-cholesterol (de slechte soort) met 36% verlaagde.
 • Optometrie- en visie-experts in Melbourne ontdekten dat het significant de specifieke eiwitten vermindert die milde tot matige DED (droge ogenziekte) veroorzaken.
 • Deelnemers aan een gehoorstudie naar leeftijdsgerelateerd gehoorverlies toonden aan dat degenen die hogere hoeveelheden van deze supernutriënt consumeerden een 42% lager risico op gehoorverlies hadden bij de follow-up na vijf jaar.
 • En een nieuwe studie gepubliceerd in het British Medical Journal vond dat een dieet rijk aan dit supernutriënt het aantal migraine-dagen per maand met vier kan verminderen.

Dat is slechts een glimp van hoe buitengewoon deze natuurlijke ontdekking is.

En begrijp ook dat dit niet alleen werkt voor mensen in deze hypermoderne laboratoria.


Duizenden Mensen Zoals Jij Beschouwen Dit Supernutriënt Als Hun Geheime Wapen In Het Echte Leven.

Hun resultaten zijn absoluut buitengewoon, kijk maar:

"Ik heb vorige vrijdag bloed laten afnemen nadat ik het product een maand had ingenomen en mijn cholesterol is 140, met mijn andere waarden perfect! Ik ga meer kopen!"

Diane - Alkmaar

Geweldig supplement! Sinds ik deze pil neem, zijn mijn glucosewaarden en zwelling van mijn benen afgenomen!

Wanda - Gent

"Deze olie heeft mijn bloeddruk verlaagd van meer dan 200 naar 120 en ik heb nu mijn bloeddruk goed onder controle. Het is veiliger en veel beter dan voorgeschreven medicijnen. Ik ben blij dat ik het heb gevonden en raad mensen aan om het te proberen."

Caroline - Pijnakker

"Ik heb een aanzienlijke verbetering opgemerkt in mijn droge ogen. Ik geloof dat ik een afname van gewrichtspijn en -klachten ervaar. Ik voel me gewoon beter; ik kan niet wachten om te zien welk effect dit supplement heeft op mijn bloeddruk en triglyceriden!"

Jacqueline - Valencia

Als je al ver in de 40, 50 of 60 bent en het je doodsbang maakt...

Of als je jarenlang je gezondheid hebt verwaarloosd...

Onze SUPERBA KRILL OLIE algenolie kan voor jou werken. We garanderen het.

En omdat het vrij is van soja, gluten, toegevoegde suikers, kunstmatige kleurstoffen en volledig voldoet aan de ISO-normen...

Kun je er zeker van zijn dat het past bij jouw levensstijl.


Het Werkt Zelfs Als Je Denkt Dat Je Gedoemd Bent Door Slechte Genetica...

Ongelooflijk, dat is slechts een voorproefje van de resultaten die je kunt verwachten wanneer je profiteert van wat ik zo meteen zal onthullen...

Wat meer is: er zijn geen bijwerkingen.


Het Geheim Van Onze Uitgebreide Formule Is Wat Wetenschappers "Lipide Laagjes" Noemen.

En zonder je te vervelen met de wetenschap, is het enige dat je moet weten dit:

De omega-3 vetzuren die in visolie worden gevonden, zijn in triglyceride vorm en helaas maakt dit ze HEEL MOEILIJK te absorberen in het lichaam.

De veel betere omega-3 vetzuren uit algen daarentegen komen in fosfolipide vorm...

Dat is belangrijk omdat elke cel in je lichaam ook een fosfolipidenlaag heeft...

Je ziet nu vast wel de verbinding...

Je cellen en algenolie zijn gemaakt van hetzelfde materiaal!

En daardoor dringt de algenolie veel gemakkelijker door in de cel dan visolie.

En nog beter:


Onze SUPERBA KRILL OLIE Algenolie Is Zo Effectief Dat Het Je Hart Kan Vernieuwen Door Middel Van 3 Verschillende Mechanismen...

In feite, toen het tegenover visolie werd gezet, meldde The Journal of Alternative Medicine dat Algenolie:

"... het profiel van visoliën overtreft en een superieure benadering biedt voor het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten."

Onderzoekers moeten wel verbaasd zijn geweest toen ze zagen dat het triglyceriden met 19,48% verminderde...

Lastig LDL-cholesterol (het slechte soort) bij patiënten met 36% verbande...

En HDL-cholesterol (het GOEDE soort) met 50,25% deed stijgen...

Visolie? Had een gemiddelde verbetering van 4%.

Precies zoals je zou verwachten.

Weg ermee...

En in de plaats daarvan, SUPERBA KRILL OLIE...

Want dat is niet één... twee... maar DRIE manieren waarop het je hart beschermt...

Beter kan het niet worden, vind je niet?

Want als onze formule alleen maar algenolie had, zou je klaar zijn.


Heb Je Last Van Zwelling In Je Benen, Voeten En Enkels? Onderzoeken Tonen Nu Aan Hoe Dit Supernutriënt Kan Helpen...

"Ik heb net ontdekt dat ik stadium 2 lymfoedeem heb. Ik heb dit twee weken aan mijn dieet toegevoegd en mijn opgezwollen voeten en enkels zijn verdwenen. Het vocht is niet teruggekomen. Ik ben gewoon dolblij met de resultaten!"

Joni H. - Antwerpen

Luister...

Als je al compressiekousen, voorgeschreven visoliepillen, niacine of het drinken van meer water hebt geprobeerd... en je hebt NOG STEEDS last van opgezwollen, opgezette, pijnlijke voeten en enkels...

Ik zeg je...

Verlies de hoop niet...

Want net zoals Joni in slechts 2 weken heeft ervaren...

Het is echt mogelijk om opgezwollen benen en ontstoken gewrichten te elimineren zonder medicijnen, injecties of operaties...

Het geheim ligt in het eten van meer van deze unieke vetzuren die alleen afkomstig zijn uit de Noordelijke Stille Oceaan - wat essentieel is voor het verbeteren van de vaatfunctie, bloedstroom en het bevorderen van een gezonde ontstekingsreactie in je lichaam.

Zie je, met de leeftijd neemt onze vaatfunctie af.

Dit betekent dat het hart moeite heeft om bloed en vloeistof door het lichaam te pompen. Als gevolg hiervan kan vloeistof zich 'ophopen' op bepaalde gebieden - zoals de benen en voeten.

Dit kan ook leiden tot gevaarlijk hoge bloeddruk.

Maar daar kunnen omega-3 vetzuren bij helpen.

Door de bloedsomloop te verbeteren en ontstekingen te verminderen, kunnen deze unieke omega-3 vetzuren helpen bij het verminderen van zwelling in de armen, benen, enkels en voeten, terwijl ze een gezonde bloeddruk bevorderen.


De Resultaten Spreken Voor Zich...

"Ik ben 69 jaar oud en gebruik al 6 maanden Nutrifoodz Omega-3 om ernstig opgezwollen voeten, enkels en benen te verlichten. De zwelling nam af vanaf de derde dag van gebruik. Sindsdien blijf ik dit product gebruiken en ben ik tevreden met de resultaten. Ik raad dit ten zeerste aan aan iedereen die zwelling in gewrichten en oedeem in benen en voeten wil verlichten."

Cynthia E. - Amersfoort

Mijn benen en voeten waren zo opgezwollen. Ik heb van alles geprobeerd, wat me een flinke duit heeft gekost. Normaal bestel ik nooit online dit soort dingen. Maar als je het etiket leest, zie je dat het niets meer is dan krillolie. HET WERKT, mensen.

Ik neem er elke ochtend één en mijn benen en voeten zwellen NIET meer op. Ik ben gewoon een oma uit Florida die het een kans gaf. Als je last hebt van zwelling, geef het dan een kans. Je zult al in de eerste week zien waar ik het over heb.

Hennie - Drachten

Ik had al meer dan een jaar verschrikkelijke zwelling. Ik slaap met mijn voeten omhoog en sommige nachten legde ik ijszakken op mijn enkels... Ik had ook vreselijke blauwe aderen in mijn enkels en voeten.

Ik ben nu bezig met mijn derde fles en ik ben compleet in shock door de veranderingen...

Ik zit de hele dag op mijn werk, ik ben te zwaar en ik eet nog steeds hetzelfde... Maar sinds ik Nutrifoodz neem, heb ik bijna geen zwelling meer en geen tintelende voeten.

Andrea - Sofia


De Essentie Is Dit: Je Zult ERUITZIEN En Je VOELEN Als Je Jongere Zelf.

Stel je eens voor!

Je medicijnkastje opruimen, stapels pillenflessen zo de prullenbak in gooien...

Energielevels hebben zoals toen je in je 20- en 30-jaren was, waardoor je de drive krijgt om terug te keren naar je favoriete hobby's... meer tijd door te brengen met familie en geliefden... misschien zelfs die bucketlist-reis te boeken waar je al zo lang van droomt.

Dansend door je keuken, zonder zorgen, wetende dat je lever en hart zich op hun best voelen...

Het verschil zien terwijl de zwelling in je benen en voeten verdwijnt...

Het verschil voelen nu de pijn en stijfheid in je knieën als bij toverslag verdwijnt...

Als bonus: een zucht van verlichting slaken, wetende dat je geen recept of een bezoek aan de dokter nodig had om op dit punt te komen...

Dat is nog maar het begin...


Is Gewichtsverlies Een Probleem Voor Jou? Dan Zul Je DIT Geweldig Vinden

Als je ook maar iets bent zoals de duizenden mensen die naar me toe komen voor hulp...

... je nieuwsgierig bent of onze Verbeterde Algenolie zal helpen bij het bereiken van je vetverliesdoelen.

Het antwoord is een duidelijke "JA!"

In feite toonde een recent onderzoek van The Journal of Lipids aan dat Algenolie een gunstig effect heeft op de stofwisseling bij slechts 62% van de dosis van visolie.

Dat betekent dat je die megagrote pillen kunt vergeten...

Je kunt nu je stofwisseling stimuleren en je buik strakker maken met slechts één klein capsule.

En naast het herstellen van je lever, je hart, je gewrichten, en nu het wegblazen van je buik...

Ik heb nog één laatste reden waarom onze Verbeterde Omega-3 Algenolie een MUST-HAVE is...


De Omega 3-Vetzuren In Onze Nutrifoodz Algenolie Softgels Hebben Een Bewezen Anti-Verouderingseffect Dat Zo Sterk Is, Dat Je Het Gevoel Hebt Dat Je Veroudering Omkeert...

Laat me het uitleggen:

Onderzoekers van The Journal of Brain, Behavior, and Immunity hebben onlangs de effecten van omega-3 vetzuren op de lengte van telomeren onderzocht...

"Telomeren zijn in feite 'kapjes' aan het einde van je chromosomen die fungeren als een brandende lont, en korter worden naarmate je ouder wordt..."

Dus ze zijn een directe indicator van hoe je eruitziet, beweegt, denkt en voelt...

Begrijp je het? Mooi zo!

Want voor deelnemers die supplementen met omega-3 vetzuren (zoals onze SUPERBA KRILL OLIE) namen... GROEIDEN hun telomeren!

Je leest het goed, ze verouderden ACHTERUIT...

Terwijl je leeftijdsgenoten zich ziek maken van zorgen over hun leeftijd en toenemende gezondheidsproblemen...

Zal jij je verheugen omdat je weet dat je terug kunt keren naar activiteiten waar jij en je familie van houden...

Zwemmen...

Wandelen...

Yoga...


Stel Je Voor Dat Je Arts VERRAST Is Door De Veranderingen Van Je Volgende Bloedonderzoek Resultaten...

Wat nog meer: geniet van een geheugen zo uitgebreid, dat je kleinkinderen niet anders kunnen dan aandachtig luisteren elke keer als je een verhaal uit je kindertijd vertelt...

Zo'n goed zicht dat je nooit meer hoeft te turen om verkeersborden te kunnen zien...

... de ovenwekker als je je favoriete maaltijden kookt...

... zelfs de woorden uit je favoriete roman.

En wat ooit droog en dunner wordend haar was, wordt plotseling verjongd...

Met nagels zo sterk dat je vol vertrouwen dingen kunt vastpakken zonder bang te zijn dat ze afbreken of splijten...

Ik durf zelfs te wedden dat je dieper zult slapen omdat je minder pijn hebt en dus minder draait en keert...

Zo effectief is de SUPERBA KRILL OLIE


Op Dit Moment Vraag Je Je Misschien Af Hoe Je Zelf Nutrifoodz Vegan Omega-3 Kunt Proberen...

Samen met hoeveel en hoe vaak je het moet innemen voor de beste resultaten?

Bij Nutrifoodz gebruiken we een algenstam afkomstig uit de Noordelijke Stille Oceaan, schizochytrium genaamd, voor de meest krachtige en zuivere voordelen en wordt het erkend als de hoogste kwaliteit omega-3 bron ter wereld vanwege deze eigenschappen.

Bovendien bevat SUPERBA KRILL OLIE ook 2,1 mg van de antioxidant vitamine E, die de omega-3 als het ware beschermt tegen oxidatie.

Dus, je krijgt niet alleen de hoogste kwaliteit bron van Omega-3, maar je profiteert ook van de totale lichaamsvoordelen van verbeterde absorptie plus krachtige antioxidanten bij elke dosis.


Maar Er Is Slechts Één Nadeel...

Het zorgvuldige proces van het verkrijgen van algenolie uit de Noordelijke Stille Oceaan voegt weken (soms maanden) toe aan onze productieoperaties.

Maar dat is niet het enige dat de toeleveringsketen beïnvloedt... Tekorten aan arbeidskrachten en de beschikbaarheid van apparatuur veroorzaken ook een domino-effect van wereldwijde knelpunten voor het oogsten van algen.

Dit betekent dat het heel lang kan duren om zelfs maar één flesje Nutrifoodz Omega-3 Algenolie te produceren...

En met de dagelijks toenemende vraag naar zuivere algenolie waarschuwen veel deskundigen dat er tekorten kunnen ontstaan.

Bovendien...


Mensen Die Het Hebben Geprobeerd, Blijven Terugkomen Om Meer Te Bestellen... En Ook In Grotere Hoeveelheden!

Omega-3 maakt een enorm verschil in mijn leven. Ik heb nu nauwelijks nog last van artritispijn. Ik word nog wel eens stijf, maar dat komt alleen omdat ik te lang zit en vergeet te bewegen! Ik kon een ander product dat ik gebruikte voor mijn kniepijn aan de kant schuiven, omdat dit veel beter werkt! Heel erg bedankt voor een geweldig product - en ook nog eens betaalbaar!

Pamela - Knokke

Mijn labresultaten zijn perfect! Mijn dokter is volledig verbijsterd. Ik voel me geweldig en ik zal nooit een dag zonder dit product gaan! Ik moet meer krill bijbestellen. Dank je! Dank je! DANK JE!!!!!!

Sandra M. - Merksem

Ik ben hier ongeveer een maand geleden mee begonnen. Meer dan een jaar had ik extreem gezwollen voeten en benen. Mijn linker was het ergst. Na ongeveer vier dagen merkte ik dat mijn linkervoet er weer normaal uitzag. Binnen de volgende dagen was de zwelling in beide verdwenen. Dit spul is niets minder dan een wonder!

Daniel - Beringen

Mijn bloeddruk is enorm verbeterd sinds ik begonnen ben met de Antarctische Krillolie. Het is een fantastisch product. Ik boer het niet op, wat ik bij andere krillproducten in het verleden wel had. Er is geen vieze geur als je de fles opent, waar ik door eerdere ervaringen met andere producten bang voor was. Dit is een zeer hoogwaardig product en doet wat het belooft!

Lesley H. - Brecht


Dit Is Een Goed Probleem Om Te Hebben, Maar…

Het verhoogde ordervolume heeft onze productie NOG VERDER onder druk gezet.

Vooral omdat onze formule met pure algenolie maanden in productie kan zijn.

Als gevolg hiervan raakt SUPERBA KRILL OLIE steeds uitverkocht...

En, om de zaken erger te maken... Inflatie heeft geleid tot enorme stijgingen in vrachtkosten, brandstof en verzendkosten...


Vanwege De Aanhoudende Inflatie Besloten We Veel Meer Potjes Van Onze Bestverkopende SUPERBA KRILL OLIE Algenolie Te Bestellen Dan We Nodig Hadden...

Zodat je het tegen absoluut het beste tarief kunt krijgen en niets extra hoeft te betalen tijdens deze ongekende economische tijden.

Nu, aangezien we een klein bedrijf zijn, nemen deze potjes veel ruimte in ons magazijn in beslag...

Daarom besloten we een exclusieve "Inflatie Promotie" korting aan te bieden...

Waar je SUPERBA KRILL OLIE kunt inslaan voor slechts €29,60 per potje.

Dat is maar liefst 20% KORTING!

Dit is ongelooflijk nieuws, aangezien ikzelf, samen met vele deskundigen, geloof dat algenolie de meest superieure bron van omega-3 is om op voorraad te hebben, vooral nu onze gezondheid in deze tijd op de voorgrond staat.


Dus Hoeveel Algenolie Moet Je Nemen Om De Voordelen Te Ervaren?

Volgens onderzoek kan het dagelijks gebruik van 500mg-1000mg algenolie de totale lichaamsondersteuning bieden die veel individuen zoeken.

Sommige studies tonen aan dat veel voordelen, zoals verbeteringen in ontsteking en zwelling, al binnen de eerste paar dagen kunnen worden ervaren.

Maar voor oudere individuen kan de opeenstapeling van vrije radicalen door de jaren heen hen op een kritisch nadeel zetten.

Daarom wordt aanbevolen voor volwassenen om algenolie minstens 60 dagen (of meer) te gebruiken om maximale voordelen te bereiken.

Veel van onze klanten vinden het meeste succes met het langdurig dagelijks gebruik van algenolie om ervoor te zorgen dat de belangrijkste gezondheidsindicatoren permanent worden onderhouden.

Daarom is het logisch dat zoveel gebruikers van Nutrifoodz Algenolie grote hoeveelheden tegelijk bestellen...

De voordelen van algenolie worden pas echt gerealiseerd als het dag-na-dag en maand-na-maand wordt ingenomen.

Simpel gezegd, Omega-3 algenolie is geen "wonder supplement"...


Vegan Omega-3 Algenolie Werkt Alleen Als Je:

 • Het consequent dagelijks inneemt. Neem gewoon één softgel tot 2x per dag.
 • De juiste hoeveelheid neemt voor de resultaten die je wilt. Door twee softgels per dag te nemen (één 's ochtends en één 's avonds), consumeer je 1200 mg algenolie, wat ervoor zorgt dat je lichaam de meest effectieve hoeveelheid omega-3 opneemt, zodat maximale resultaten kunnen worden bereikt.
 • Het voor de juiste tijd inneemt. Klinische studies tonen aan dat hoe langer je Algenolie gebruikt, hoe groter (en langduriger) de voordelen zullen zijn.

Met andere woorden, af en toe een softgel nemen is niet voldoende.

Consistentie is de sleutel.

Daarom raad ik alle Nutrianen (onze klanten) aan om:

Te beginnen met minimaal 3 potjes Nutrifoodz Omega-3 tegelijk.

En 6 potjes als ze helemaal veilig willen zijn.

Neem het dan voor een periode van ten minste 90 dagen.

En er is nooit een beter moment geweest om je voorraad van onze bestverkopende Algenolie te beveiligen dan nu...

Omdat zoveel studies aantonen dat het gebruik van meer Algenolie voor langere duur de grootste resultaten oplevert...

We wilden dat zoveel mogelijk mensen toegang hadden tot dit krachtige supplement.

Dat is waarom mijn Nutrifoodz-team en ik grote inspanningen hebben geleverd om een overschot van onze Omega-3 formule veilig te stellen om onze beste kortingsaanbieding ooit te bieden.

Op dit moment, als je 6 flessen SUPERBA KRILL OLIE inslaat...

BESPAAR JE €44,40!


Alleen Op Deze Pagina Heb Ik Een EXCLUSIEVE 20% KORTING Gereserveerd Van De Normale Winkelprijs Vermeld Op Onze Website...

Luister: je weet dat ik niet geloof dat je een vermogen moet uitgeven voor goede gezondheid.

Vooral wanneer je het geld berekent dat verspild wordt aan "verjongingsvitaminen", waardeloze visolie, en tijdelijke verlichting die je krijgt met Tylenol en Aleve...

Plus de tijd, energie en middelen die besteed worden aan het googelen van trucjes om de optimale bloeddruk en hartgezondheid te herstellen...

... snel denken, en levendige herinneringen die je decennia geleden genoot...

... de pijnvrije beweging die je blijkbaar is afgenomen...

En het zou gemakkelijk oplopen tot in de duizenden, zo niet MEER.

Maar dat betaal je vandaag niet.

In feite...


Ik Ben Misschien Gek... Maar Ik Ga De Prijs Voor Jou Vandaag Verlagen...

Ik heb besloten de prijs op deze pagina te verlagen met 20% korting, omdat je aan mij hebt bewezen dat je om je gezondheid geeft.

Vind je niet dat het tijd is dat je daarvoor beloond wordt?

Daarom willen we dat je een voorraad van 6 potjes SUPERBA KRILL OLIE kunt beveiligen voor SLECHTS €29,60 per potje.

Dat is aanzienlijk minder dan de aanbevolen winkelprijs vermeld op onze webshop...

Dus als je klaar bent om de sprong te wagen...

Dit is wat er vervolgens gaat gebeuren:

Wanneer je op de GROENE knop "BESTEL NU" hieronder klikt, selecteer je gewoon de gewenste hoeveelheid Nutrifoodz Omega-3. Vervolgens ga je naar onze veilige, beveiligde afrekenpagina waar je je bestelling voltooit.

Het beste van alles, je krijgt automatisch een 20% "Inflatie Promotie" korting toegepast op je bestelling door alleen via deze speciale pagina te bestellen.


Alle Bestellingen Van Nutrifoodz Omega-3 Worden Ook Ondersteund Door Onze 60-Dagen Geld-Terug-Garantie

Bij Nutrifoodz geloven we in de kwaliteit van onze producten, daarom bieden we nu een 60-dagen geld-terug-garantie bij elke aankoop. Dat betekent dat je meer dan genoeg tijd hebt om je Nutrifoodz Omega-3 Algenolie uit te proberen, en als je niet opspringt van vreugde omdat je bloedsomloop is verbeterd... je voeten en enkels minder pijnlijk en gezwollen zijn... droge ogen en migraines minder vaak voorkomen... en je je ronduit beter voelt...

Als je het verschil niet voelt of om welke reden dan ook niet 100% tevreden bent, mag je zelfs een geopend product van je meest recente bestelling binnen 60 dagen nadat het aan je deur is geleverd aan ons retourneren. Mail ons of bel gewoon onze vriendelijke klantenservice op als je extra hulp nodig hebt.

Wees gerust, je kunt met vertrouwen bestellen, wetende dat je aankoop wordt ondersteund door onze 60-dagen en 100% geld-terug-garantie.


Je Hebt Niets Te Verliezen En Een Jongere, Levendigere Jij Te Winnen.

Bovendien weet je bij de meeste supplementen niet altijd wat je krijgt.

Bedrijven beweren dat ze een eigen mengsel hebben, wat gewoon een andere manier is om te zeggen "we hebben dit volgestopt met vulstoffen".

Daarom kun je opgelucht ademhalen, wetende dat onze gloednieuwe Algenolie hier in Nederland wordt geproduceerd...

Onder de strengste niveaus van controle, potentie en veiligheid...

Met een 'naakt' etiket dat alles voor je onthult.

Ik weiger geheimen voor je te bewaren.

Nutrifoodz Omega-3 Algenolie wordt ook hier in de NL vervaardigd in een faciliteit die voldoet aan de ISO-Certificering Vereisten – wat de hoogste kwaliteit, potentie en veiligheid bij elk potje garandeert.

Vrij ongelooflijk, toch?


Ben Je Klaar Om Te Beginnen?

Geweldig! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de knop hieronder klikken.

En binnen een paar dagen zal Nutrifoodz Omega-3 snel in een mooi pakketje op je drempel arriveren.

En dan... maak je klaar.

Want terwijl je het pakket gretig opent alsof je een kind bent met Kerstmis...

Wil ik dat je een enkele softgel neemt, ontspant, en je voeten omhoog legt...

Omdat je alles hebt gedaan wat je voor de rest van de dag moet doen.

Onze Nutrifoodz Omega-3 zorgt voor de rest...

En binnen enkele dagen...

Wees niet verbaasd als je wakker wordt met een lichte grijns omdat je, voor het eerst in decennia, je daadwerkelijk GEWELDIG voelt...

Pijn en ongemak die normaal gesproken een domper op je dag zetten, zijn opgeheven...

En terwijl je door de keuken danst tijdens het maken van het ontbijt, ga je met een gloednieuw elan naar je werk...

ENTHOUSIAST over wat de dag je brengt.

Maar nog belangrijker...

Eindelijk genieten van kwaliteitstijd met geliefden zonder dat hartproblemen, geheugenproblemen en gewrichtsproblemen in de weg staan...

Ik heb het over spontane stranduitjes...

Vredige wandelingen in de natuur...

Verhalen vertellen en de nacht weg lachen...

Zelfs urenlang dansen op familiebruiloften...

Dit alles - en MEER - wacht op je wanneer je vandaag je potjes pakt met 20% KORTING.


Nutrifoodz Omega-3 Is Je Enkele Reis Naar Het Terugwinnen Van Een Levendig Leven... En Ik Heb Een Potje Gereserveerd Met JOUW Naam Erop!

De enige adder on het gras?

Ik heb nog maar 988 potjes over in onze gereserveerde voorraad om weg te geven tegen zo'n betaalbare prijs...

Dus als je dit leest, het goede nieuws is dat we nog steeds meer op voorraad hebben...

Maar NU is het moment om actie te ondernemen.

Want de waarheid is dat er niets pijnlijker dan de blik van teleurstelling en spijt in mensen die de boot hebben gemist...

Die zichzelf hebben verteld dat ze alles zullen doen wat in hun macht ligt om gezond te blijven...

Om hun lichaam, geest en ziel alles te geven wat het nodig heeft...

Maar als het erop aankomt...

Verdwijnen ze.

Ik realiseer me dat dit een beetje "tough love" is, maar zoals ik het zie, is het noodzakelijk.

Dat is waarom ik onze SUPERBA KRILL OLIE heb gemaakt om dat te verhelpen.

Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou om te genieten van het leven dat je altijd al voor jezelf hebt gewild (zonder een gat in je portemonnee te branden).


Luister: Ik Heb Je Een Korting Van 20% Gegeven Omdat Ik Begrijp Dat Het In De Huidige Economie Een Strijd Is Om De Eindjes Aan Elkaar Te Knopen... Vooral Voor Degenen Met Een Vast Inkomen.

Je zou niet moeten hoeven kiezen tussen het betalen van je elektriciteitsrekening en het zorgen voor je langetermijngezondheid.

Bovendien kan deze kleine investering in je gezondheid vandaag je duizenden euro's besparen aan toekomstige medische rekeningen.

Bottom line: Ik wil nooit dat geld tussen jou en je gezondheid komt.

Daarom bieden we met onze exclusieve Inflatie Promotie korting Nutrifoodz Omega-3 aan vanaf slechts €29,60/potje. Het beste van alles is dat er geen risico is, want onze 60-dagen geld-terug-garantie neemt alle risico's weg.

Dit is een no-brainer als je het mij vraagt.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is meedoen. Klik nu op de onderstaande knop:


Inflatie Promotie Korting: Ontvang SUPERBA KRILL OLIE Met Tot Wel 20% KORTING

(Geen maandelijkse abonnementen. Geen verplichtingen.)
60 Dagen Risicovrije Geld-Terug Garantie
Niet tevreden = Niet betalen


Activiteiten Die Vroeger Voorbehouden Waren Aan De "Jongere Menigte" Zijn Nu Een Realiteit Voor Jou...

Je zult weer genieten van de kleine dingen in het leven...

Kwaliteitstijd doorbrengen met familie zonder dat vervelende stemmetje in je hoofd dat je gek maakt met hoe je je voelt...

En de klok terugdraaien voor je hart, geheugen en gewrichten in slechts 7 dagen...

Ik ben hier om je te vertellen - nee, JE TE LATEN ZIEN - dat het vandaag allemaal mogelijk is...

Je bent slechts ÉÉN KLIK verwijderd van het worden van het levende bewijs.

Bovendien heb je TWEE maanden de tijd om te zien hoe het voor jou werkt.

Dus je loopt geen enkel risico...

Maar kunt wel zoveel winnen...

Mis het niet. Doe nu mee.

Klik op de knop hieronder en probeer Nutrifoodz Omega-3, zolang we nog potjes beschikbaar hebben:

(Geen maandelijkse abonnementen. Geen verplichtingen.)
60 Dagen Risicovrije Geld-Terug Garantie
Niet tevreden = Niet betalen

Bedankt voor je tijd vandaag.

Stefan Heurterre | Oprichter Nutrifoodz®

PS. Als je nog hier bent, heb je misschien nog wat vragen:


Veelgestelde Vragen Over SUPERBA KRILL OLIE

Wat voor resultaten kan ik verwachten van Nutrifoodz Vegan Omega-3?

Onze Nutrifoodz Omega-3 Algenolie wordt volledig ondersteund door de nieuwste wetenschap. Dus of je het nu neemt voor je lever, hart, ogen of gewrichten... het zal voor je werken... Binnen enkele dagen zou je een "nieuwe energie" gedurende de dag kunnen ervaren. Dit komt door een afname van de algehele ontsteking, zodat je pijnvrij kunt kijken, voelen en bewegen. Misschien merk je dat je beter wordt in detailgerichte taken. Ik durf zelfs te wedden dat je beter zult slapen.

Is er echt een 60-dagen geld-terug-garantie?

Ja! Het aanbod van vandaag alleen voor "trouwe klanten" is volledig zonder risico.

Wat is het beste tijdstip om Omega-3 in te nemen?

Neem elke ochtend 1 softgel Nutrifoodz Omega-3 en 1 voor het slapengaan. Maar je kunt het nemen wanneer je maar wilt. Plus, omdat je geen visboertjes krijgt, hoef je je dag er niet omheen te plannen.

Waar wordt jullie Omega-3 Algenolie geproduceerd?

Nutrifoodz Vegan Omega-3 wordt gewonnen uit de Stille Oceaan en veilig vervoerd naar onze productiefaciliteit in NL. Geen fabrikanten uit China, India of ergens anders ter wereld. Dus je kunt er zeker van zijn dat het puur en krachtig is.

Is Nutrifoodz Omega-3 veilig? Wat zijn de bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen met onze Omega-3 olie. Ik neem het al maandenlang achter de schermen en ik heb me nog nooit beter gevoeld. De volledig natuurlijke, keto-goedgekeurde ingrediënten worden ondersteund door solide wetenschap. Als je momenteel andere medicijnen gebruikt, raadpleeg dan eerst je huisarts voordat je Nutrifoodz Omega-3 toevoegt.

Wat is de houdbaarheid van Nutrifoodz Omega-3?

Vitamine E helpt je Omega-3 olie veilig en krachtig te houden. Dus je kunt vandaag met vertrouwen meer dan één potje bestellen, wetende dat je je geen zorgen hoeft te maken over een vervaldatum. Hoe geweldig is dat?

Kan ik meer dan één potje kopen?

Op het bestelformulier krijg je de kans om meer potjes vooraf te kopen (zelfs om er een paar als cadeau te gebruiken). We raden je aan dit te doen, want je bespaart nog meer door dat te doen.

Wat heeft deze voeding met ons klimaat te maken?

Via Nutrifoodz help jij om beter te zorgen voor onze planeet. Naast het besparen op waterverbruik en CO2-uitstoot, help jij ook mee om de aarde af te koelen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen.

Hoe wordt dit product naar mij verzonden en hoe snel?

Binnen maximaal 2 werkdagen heb jij je pakketje.

Is het echt veilig om dit product van deze online website te bestellen?

Ja. Onze website is beveiligd door Trust-Guard, een online PCI Compliant Security Scanner software die beveiligingslekken voorkomt die je winkelervaring in gevaar kunnen brengen. Het Security-Scanned zegel is bedoeld om shoppers te informeren dat onze business gecertificeerd en vertrouwd is als veilig, verantwoordelijk en helemaal top.


Draai De Klok Terug Naar Hoe Jij Eruitziet En Je Voelt Met SUPERBA KRILL OLIE

Bundle Pakket Kortingen:

Ga ervoor en bestel jouw 6, 3 of 1-maand voorraad van Nutrifoodz Omega-3 door een van de pakketten hieronder te kiezen.

Onze zes-maand optie is veruit onze meest populaire.

De reden hiervoor is eenvoudig: Nutrifoodz Omega-3 gebruikt alleen de puurste, hoogste kwaliteit bron van omega-3s uit de ongerepte Stille oceaan. Als gevolg hiervan zijn er vaak tekorten die ons blootstellen aan het risico om zonder voorraad te zitten.

Zodra onze klanten beginnen met het gebruik van Nutrifoodz Omega-3 en het verschil ervaren in hoe ze eruit zien, voelen en bewegen, willen ze nooit meer zonder deze doorbraak zijn.

Daarom slaan ze meestal een voorraad in voor meerdere maanden, zodat ze beschermd zijn tegen toekomstige tekorten in de voorraad.

EÉN POTJE
Organico Superba™ Krill Olie
(90 softgels)

(€69.95 per potje)

€49

GRATIS Verzending

Een Potje, €49 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

DRIE POTJES
Organico Superba™ Krill Olie
(270 softgels)

(43.32 per potje)

€129

GRATIS Verzending

Drie Potjes, €129 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

Drie Potjes
Eénmalige bestelling

ZES POTJES
Organico Superba™ Krill Olie
(540 softgels)

(€39.83 per potje)

€239

GRATIS Verzending

Zes Potjes, €239 Per Maand

 • STEEDS OPZEGBAAR!

Zes Potjes
Eénmalige bestelling


Met Nutrifoodz Zorg Jij Goed Voor Onze Planeet!
Sluit Je Aan Bij +150.000 Trotse Nutrianen

Via Nutrifoodz help jij om beter te zorgen voor onze planeet. Naast het besparen op waterverbruik en CO2-uitstoot, help jij ook mee om de aarde af te koelen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen.

Om actief de aarde af te koelen zijn we een samenwerking aangegaan met Justdiggit. Samen met Nutrifoodz maak jij grote stukken land weer groen, met name in oost-Afrika. We doneren 1% van onze omzet aan de Regreen Revolution. Voor elke 3 bestellingen brengen we 1 boom terug en vergroenen we ongeveer 500m2 land.


Referenties


1. Holloway, Beth. "Omega-3 vetzuren en coronaire hartziekten". University of Rochester Medical Center. Web. 12 januari 2016. [Link]
2. Z.S. Tan, et al. "Rode bloedcel omega-3 vetzuren en markers van versnelde hersenveroudering." Neurologie 28 februari 2012 vol. 78 nee. 9 658-664. Web. 12 januari 2016. [Link]
3. Kremer JM, et al. "Effecten van hooggedoseerde visolie op reumatoïde artritis na het stoppen van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen. Klinisch en immuun correleert. "Arthritis and Rheumatism 1995 Aug; 38 (8): 1107-14. Web. 12 januari 2016. [Link]
4. Angelo, Giana. "Essentiële vetzuren en huidgezondheid". Oregon State University Linus Pauling Institute. Februari 2012. Web. 12 januari 2016. [Link]
5. Munro, Irene A. "Eerdere suppletie met lange keten omega-3 bevordert gewichtsverlies bij obese volwassenen: een dubbelblinde gerandomiseerde gecontroleerde studie." Food and Function 2013,4, 650-658. Januari 2013. Web. 12 januari 2016. [Link]
6. Danaei Goodarz, et al. "De te voorkomen oorzaken van overlijden in de Verenigde Staten: vergelijkende risicobeoordeling van voedings-, leefstijl- en metabole risicofactoren." PloS Med. April 2009. Web. 12 januari 2016. [Link]
7. Lawson LD, Hughes BG. "Menselijke opname van visolievetzuren zoals triacylglycerolen, vrije zuren of ethylesters." Biochem Biophys Res Communn 1988 15 april; 152 (1): 328-35. Web. 12 januari 2016. [Link]
8. Higdon, Jane. "Essentiële vetzuren". Oregon State University Linus Pauling Institute. Januari 2004. Web. 12 januari 2016. [Link]
9. Kleiner, Alison. "Een vergelijking van de werkelijke versus vermelde labelhoeveelheden EPA en DHA in commerciële omega-3 voedingssupplementen." The Journal of the Science of Food and Agriculture. Augustus 2014. Web. 12 januari 2016. [Link]
10. Hyman, Mark. Het Ultra Simpele Dieet. Simon & Schuster, Inc. 2007. pagina 50.
11. Simopoulos AP. Het belang van de verhouding van omega-6 / omega-3 essentiële vetzuren. Biomed Pharmacother. 2002 oktober; 56 (8): 365-79. Web. 12 januari 2016. [Link]
12. Gorman, Christine. "Ontsteking: de geheime moordenaar". TIJD. 23 februari 2004.
13. Zhang, Jung-ming. "Cytokines, ontsteking en pijn". Int Anesthesiol Clin. 2007 lente; 45 (2): 27-37. Web. 12 januari 2016. [Link]
14. Bennet M, et al. "Huidimmuunsystemen en -ontsteking: beschermer van de huid of promotor van veroudering?" Journal of Investigative Dermatology Symposium Proceedings (2008) 13, 15-19; Web. 12 januari 2016. [Link]
15. Egger G. "Op zoek naar een kiemtheorie die gelijk is aan een chronische ziekte." Prev Chronic Dis 2012; 9: 110301. Web. 12 januari 2016. [Link]
16. Thompson D. "Experts dringen aan op voorzichtigheid met populaire pijnstillers na FDA-waarschuwing". HealthDay. Juli 2015. Web. 12 januari 2016. [Link]
17. Serhan CN, Chiang N, Van Dyke TE. "Oplossen van ontsteking: dubbele anti-inflammatoire en pro-resolutie lipide mediatoren." Nat Rev Immunol. 2008 mei; 8 (5): 349-61. Web. 12 januari 2016. [Link]
18. Serhan CN, Chiang N. "Nieuwe endogene kleine moleculen als controlepostencontrollers bij ontstekingen en resoluties: ingang voor resoleomics." Rheum Dis Clin North Am. 2004 Feb; 30 (1): 69-95. Web. 12 januari 2016. [Link]
19. Gangemi S, Pescara L, D'Urbano E, et al. "Veroudering wordt gekenmerkt door een sterke vermindering van de anti-inflammatoire lipoxine A4-waarden." Exp Gerontol. 2005 Jul; 40 (7): 612-4.
20. "PCB's in Farm-Raised Salmon". De Environmental Working Group. Juli 2003. Web. 12 januari 2016. [Link]
21. Rehmeyer J. "Zalmveiligheid". Science News. Januari 2007. Web. 12 januari 2016. [Link]
22. Cranor D. "Nieuwe Oceana-studie onthult griezelig nieuws over de favoriete vis van Amerika". Oktober 2015. Web. 12 januari 2016. [Link]
23. McCarthy S. "De waarheid over tilapia". Fox nieuws. April 2014. Web. 12 januari 2016. [Link]
24. O'Connor A. "Wat zit er in je visoliesupplementen?" New York Times. Januari 2014. Web. 12 januari 2016. [Link]

>