Speciale Promotie: Probeer Vandaag Organico Turbo Probiotica Voor Slechts €47,95

Deel desgewenst deze pagina wanneer je gelooft dat
dit supplement een vriend of kennis kan helpen.

Vandaag kan je Turbo Probiotica proberen voor slechts €47,95 
(normaal €69,95)

Wat Probeert Jouw 'Buikgevoel' Je Te Vertellen?

 • Zit je met een opgeblazen gevoel? 
 • Last van gasvorming?
 • Regelmatig buikpijn?
 • Chronische vermoeidheid?
 • Last van obstipatie?
 • Maagzuur problemen?
Vandaag slechts:

*Abonnement maandelijks eenvoudig opzegbaar per email.
60 dagen niet-tevreden-100%-geld-terug-garantie.
Beperkte voorraad: slechts één bestelling per persoon.
Inclusief picking&verzendkosten (€6,95)

Met Slechts 2 Capsules Per Dag kan Jij Je Stralende Vitaliteit Vernieuwen,
En Je Terug Fit en Opgelucht Voelen!

En je hoeft mij zelfs niet te geloven...
Honderden studies bewijzen het en dit is hoe enkele klanten erover denken...

Ein-de-lijk... Ontdek De Eenvoudige Manier Om Een
Ongezond Maagdarm-stelsel Te Verjongen!

Krachtige probiotica brengt de populatie van goede en slechte microben in je maag-darmstelsel opnieuw in evenwicht zodat je geen last meer hebt van spijsverteringsproblemen, je jezelf tegen het Lekkende Darm Syndroom beschermt en geniet van alle voordelen van een schone, gezonde darm.

Wanneer dat gebeurt, heb je niet langer last van gasvorming, een opgeblazen gevoel en maagzuur.

Wanneer je spijsvertering verbetert, gaat je energieniveau omhoog omdat je meer voedingsstoffen binnenkrijgt van het voedsel dat je eet.

Je metabolisme stijgt en je vindt het makkelijker om kilo's te verliezen op je buik, in je taille, op je heupen en dijen. Je supersterk immuunsysteem is in staat je te beschermen tegen verkoudheid, griep en ernstige ziekten.

Dit Is Waarom Organico Turbo Probiotica Echt Werkt

Ten eerste, geen enkel ander supplement dat we zagen, kan op tegen de krachtige mix van 10 unieke probiotische stammen die ik in Organico Turbo Probiotica Balans heb opgenomen.

Ik heb er de volgende probiotische stammen ingestoken: L. Plantarum, P. Acidophilus en L. Paracasei. Deze helpen om gasvorming, opgeblazen gevoel, maagrampen en indigestie te verminderen door de groei en overwoekering van slechte microben in je maagdarmkanaal te verminderen. (28)

We hebben B. Bifidum opgenomen vanwege zijn bewezen vermogen om de opname van voedingsstoffen te bevorderen, met name de opname van B-vitamines, zodat je meer van wat je eet omzet in energie en niet in vet. (29)

We hebben stammen toegevoegd die indigestie, lactose-intolerantie en andere voedselovergevoeligheden verminderen; soorten die je immuniteit versterken; en stammen die beschermen tegen antibiotica-geïnduceerde diarree.

We hebben zelfs één stam, L. Salivarius, erbij gevoegd die de plaque vormende bacteriën in de mond doet dalen, zodat je adem natuurlijk wordt opgefrist en de gevoeligheid van het tandvlees vermindert.(30)

Het kostte een klein fortuin en in totaal 2,5 jaar onderzoek, maar we hebben een doorbraakformule gemaakt met 10 uiterst unieke probiotische stammen die niet worden gevonden in 99% van de vergelijkbare producten op de markt.

De meeste probiotica-supplementen bevatten slechts vier tot of vijf soorten gunstige bacteriën.
Zelfs de allerduurste merken bevatten maar zes of zeven soorten.

Maar Organico Turbo Probiotica is anders.

Ik heb 10 unieke stammen probiotica in mijn formule opgenomen omdat ik wist dat dit mijn klanten zou helpen hun spijsverteringsproblemen te verminderen en opnieuw te genieten van een hernieuwde gezondheid in slechts een paar dagen, geen weken.

Ik weet hoe slecht je jezelf kan voelen wanneer een schadelijke overwoekering van Candida en andere vervelende microben gasvorming, een opgeblazen gevoel, buikkrampen en andere spijsverteringssymptomen veroorzaken.

Ik heb daarom Organico Turbo Probiotica zo laten formuleren dat jouw symptomen zo snel als biologisch mogelijk, verminderen.

Waarom is dit belangrijk? 

Stel je voor dat je weer kan genieten van je lievelingsvoedsel en niet langer bang hoeft te zijn voor gasvorming, een opgeblazen gevoel, maagkrampen of noodreisjes naar de badkamer!

Stel je voor dat je de overwoekering van slechte microben in je maagdarmkanaal, kan omkeren zonder nog langer het risico te lopen op een lekkende darm, auto-immuunziekten ,volwassen acne , Hashimoto's, gewrichtspijn, hersenmist, vermoeidheid en andere ernstige gezondheidsproblemen.

Stel je voor dat je nu hetzelfde voedsel eet dat je al altijd at, je NIETS verandert aan je eetpatroon of lichaamsbeweging, en moeiteloos kilo's en centimeters verliest op je hele figuur, omdat je nu je voedsel metaboliseert tot energie, niet tot vet.

Organico Turbo Probiotica bevat enkel LEVENDE probiotica-stammen. 

Om te zorgen dat een probioticum je gezondheid ten goede komt, moeten de bacteriën levend zijn wanneer ze je darmen bereiken. Jammer genoeg is het rek met supplementen in je plaatselijke drogisterij als een 'probiotica begraafplaats'. De meeste probiotica hebben een houdbaarheid van 6 tot 12 maanden.

Een schandalig klein geheim is dat massafabrikanten van probiotica niet willen dat je te weten komt dat hun producten vaak al 12 tot 24 maanden oud zijn wanneer ze in de winkelschappen aankomen. Je hebt dus je geld voor niets uitgegeven als het probioticum bij aankomst dood is!

En dat is niet eens het ergste...

De enkele probiotica met levende stammen zullen niet zo lang in leven blijven. Slechts 3 tot 6 procent van de actieve probiotica in de meeste supplementen zal de reis naar je darmen overleven. De meerderheid zal worden vernietigd door je maagzuur lang voordat ze je enig goed kunnen doen.

Maar ook hier verschilt Organico Turbo Probiotica weer omdat het zuur en galzuur resistent is.

We hebben wereldwijd patent op een fermentatiemethode, ontwikkeld door Europese wetenschappers, die garandeert dat de probiotica in onze formule leven wanneer je ze bestelt en dat ze BLIJVEN LEVEN terwijl ze door je maag-darmkanaal reizen.

Wanneer we Organico Turbo Probiotica op voorraad hebben, kan je kiezen uit een maand abonnement (waarbij ik een voorraad voor je reserveer), ofwel één van de bundel promoties voor 3 of 6 maanden.

Welk pakket je ook kiest, je hebt steeds mijn 60 dagen niet-tevreden geld-terug-garantie.

Met Slechts 2 Capsules Per Dag kan Jij Je Stralende Vitaliteit Vernieuwen,
En Je Terug Fit en Opgelucht Voelen! 

Probeer Vandaag Nog Organico Turbo Probiotica

Vandaag kan je Turbo Probiotica proberen voor slechts €47,95 
(normaal €69,95)

Wat Probeert Jouw 'Buikgevoel' Je Te Vertellen?

 • Zit je met een opgeblazen gevoel? 
 • Last van gasvorming?
 • Regelmatig buikpijn?
 • Chronische vermoeidheid?
 • Last van obstipatie?
 • Maagzuur problemen?
Vandaag slechts:

Deel desgewenst deze pagina wanneer je gelooft dat
dit supplement een vriend of kennis kan helpen.

*Abonnement maandelijks eenvoudig opzegbaar per email.
60 dagen niet-tevreden-100%-geld-terug-garantie.
Beperkte voorraad: slechts één bestelling per klant.
Inclusief picking&verzendkosten (€6,95)

OVER ORGANICO LABS

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij TURBO Probiotica gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja  te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicogreenjuice.com.

Ingredienten | BESTEL NU! | Disclaimer | Privacy Policy
© 2009-2022 Organico Greens. All Rights Reserved


Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 60-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de beste Krill olie is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 60 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico Krill zoals aangegeven te drinken.
Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

KWALITEITSGARANTIE ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Turbo Probiotica is een PREMIUM supplement. De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en produktie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Wij moedigen u op geen enkele manier aan om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheids-garantie.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.

Chinese (Simplified)EnglishSpanishPortugueseFrenchGermanItalianRussianDutch


>