Speciale Promotie: Probeer Vandaag Organico Turbo Kurkuma Voor Slechts €45,95

Deel desgewenst deze pagina wanneer je gelooft dat
dit supplement een vriend of kennis kan helpen.

Vandaag kan je Turbo Kurkuma proberen voor slechts €45,95 
(normaal €59,95)

 • Gunstig bij pijnverlichting en ongemak 
 • Draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren
 • Antioxidant en gunstig voor spijsvertering en lever
 • Gunstig voor cholesterol en trygliceride niveau's
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • 800mg zuivere, klinische CURCUMINE (gepatenteerd C3(95%)® extractie concentraat : 1 capsule = 30 capsules Kurkuma Longa!
 • Met 300mg Fenegriek (Fenuvibers®) en 10mg Bioperine™
 • Allergenen-vrij en makkelijk om in te nemen
 • 60 makkelijk in te nemen plantcaps.
Vandaag slechts:

Gebruik Coupon Code KURKUMA15 voor 
15% Extra Korting op de bestelpagina

*Abonnement maandelijks eenvoudig opzegbaar per email.
60 dagen niet-tevreden-100%-geld-terug-garantie.
Beperkte voorraad: slechts één bestelling per persoon.
Inclusief picking&verzendkosten (€6,95)

Transformeer Je Gezondheid met zuivere Curcumine!

En je hoeft mij zelfs niet te geloven...
Honderden studies bewijzen het en dit is hoe enkele klanten erover denken...

DISCLAIMER : De resultaten en getuigenissen op deze pagina zijn niet typisch en kunnen verschillen van individu tot individu, mede afhankelijk
van het correct gebruiken van Organico Kurkuma. In geval van twijfel, raadpleeg steeds uw behandelende arts voor verdere informatie

Wat is het verschil tussen 'kurkuma longa' en Curcumine?

Kurkuma Longa is het poeder van een wortel waarin voor slechts 2% tot 4% het helende actieve curcumine zit.
Alle 603 klinisch bewezen voordelen worden toegeschreven aan de curcumine in het kurkuma longa poeder. Kurkuma longa is een lekkere specerij die al eeuwen gebruikt wordt in de traditionele Chinese en Ayurvedische keuken en kan je gewoon bij je plaatselijke kruidenier kopen.

Het is de werkzame stof curcumine die de helende en ondersteunende werking biedt, die in de volksmond aan 'kurkuma' wordt toegeschreven. 1 potje Organico Turbo Kurkuma™ bevat evenveel curcumine als ongeveer 20 kilo 'kurkuma longa' poeder. 

Organico Turbo Kurkuma™ bevat een volledige klinische dosis kurkuma. Slechts twee gemakkelijk te slikken plant caps leveren 800mg kurkuma gestandaardiseerd op 95% zuivere curcumine (dankzij het superkritisch C3(95%)® extractie concentraat).

Waarom is dit belangrijk?

Omdat je dagelijks minstens 750mg zuivere curcumine nodig hebt om te voelen dat het pijnlijke gewrichten helpt verlichten, pijn en kwaaltjes verzacht en je begeleidt naar een gezonder, pijnvrij lichaam!

Daarom bevat 1 capsule Organico Turbo Kurkuma™ ongeveer evenveel werkzame curcumine als gemiddeld 30 capsules 'kurkuma longa'. Laat je maw. niet misleiden door 'goedkope' kurkuma in de supermarkt of online.
(Kurkuma longa poeder is een keukenkruid en koop je gewoon bij je kruidenier voor een habbekrats, en gebruik je lekker in de keuken.)

Curcumine is rijk aan anti-oxidanten en bevat uitzonderlijke ontstekingsremmende eigenschappen.

Organico Turbo Kurkuma™ bevat 10 mg gepatenteerd BioPerine®, het piperine-extract. Zonder BioPerine® gaat kurkuma dwars door je heen en zal het niets doen dat je gezondheid ten goede komt. Maar dankzij 10 mg BioPerine® per portie, absorbeert jouw lichaam Organico Turbo Kurkuma™ als een spons en voel je dat het werkt, SNEL.

Verder bevat Organico Turbo Kurkuma™ 300mg Fenegriek (FenuFibers®) hetgeen rijk is aan ijzer en koper.
Fenegriek bevat saponine en coumarinen, waardoor het gunstig is bij aderproblemen. Verder heeft het ontstekingswerende eigenschappen en bevordert het de galproductie.

Vandaag kan je met Organico Turbo Kurkuma™ ein-de-lijk ontdekken wat echte Kurkuma (curcumine dus!) met je lichaam en gezondheid doet...

Probeer Organico Turbo Kurkuma

Vandaag kan je Turbo Kurkuma proberen voor slechts €45,95 
(normaal €59,95)

 • Gunstig bij pijnverlichting en ongemak 
 • Draagt bij aan soepele gewrichten en gezonde spieren
 • Antioxidant en gunstig voor spijsvertering en lever
 • Gunstig voor cholesterol en triglyceride niveau's
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • 800mg zuivere, klinische CURCUMINE (gepatenteerd C3(95%)® extractie concentraat : 1capsule = 30 capsules Kurkuma Longa!
 • Met 300mg Fenegriek (Fenuvibers®) en 10mg Bioperine™
 • Allergenen-vrij en makkelijk om in te nemen
 • 60 makkelijk in te nemen plantcaps.
Vandaag slechts:

Gebruik Coupon Code KURKUMA15 voor 
15% Extra Korting op de bestelpagina

Deel desgewenst deze pagina wanneer je gelooft dat
dit supplement een vriend of kennis kan helpen.

*Abonnement maandelijks eenvoudig opzegbaar per email.
60 dagen niet-tevreden-100%-geld-terug-garantie.
Beperkte voorraad: slechts één bestelling per klant.
Inclusief picking&verzendkosten (€6,95)

OVER ORGANICO LABS

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij TURBO Kurkuma gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja  te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicogreenjuice.com.

Ingredienten | BESTEL NU! | Disclaimer | Privacy Policy
© 2009-2022 Organico Greens. All Rights Reserved


Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 60-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de meest voedzame, heerlijke superfood mix op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 60 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico greens zoals aangegeven te drinken.
Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

KWALITEITSGARANTIE ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Turbo Kurkuma™ is een PREMIUM curcumine supplement met het kritische extractie concentraat C3(95%). In één capsule Organico Turbo Kurkuma zit evenveel werkzame stof als in vergelijking met ca 30 capsules gewone kurkuma.

De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en produktie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Wij moedigen u op geen enkele manier aan om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheids-garantie.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.

Disclaimer | Privacy Policy
© 2009-2022 Organico Labs. All Rights Reserved
Email: [email protected]>