Speciale Promotie: Probeer Vandaag Organico Turbo Collageen Voor Slechts €49

Deel desgewenst deze pagina wanneer je gelooft dat
dit supplement een vriend of kennis kan helpen.

Vandaag kan je Organico Turbo Collageen proberen voor slechts €49 
(normaal €69,95)

“Indien Ik Had Geweten Dat Je Tientallen Jaren Jonger
Voelen En Er Jonger Uitzien Zo Makkelijk Was, Dan Had Ik
Dit Al Veel Eerder Gedaan!”

 • Behoud gladde, soepele huid, gezond haar en nagels
 • 98% zuivere eiwitten voor extra spier- en gewrichtsondersteuning
 • Beduidende vermindering van cellulitis
 • Repareert de wand van je spijsverteringssysteem
 • 98% zuivere eiwitten
 • Met PEPTAN® bioactieve collageen peptides (6665mg), bosbessen (911mg), vitamine C (50mg), glucosamine (98mg)
 • 1 maand voorraad - smaakloos en mengt makkelijk in water, koffie, smoothies of andere drankjes
Vandaag slechts:

Gebruik Coupon Code COLLAGEEN15 voor 
15% Extra Korting op de bestelpagina

*Abonnement maandelijks eenvoudig opzegbaar per email.
60 dagen niet-tevreden-100%-geld-terug-garantie.
Beperkte voorraad: slechts één bestelling per persoon.
Inclusief picking&verzendkosten (€6,95)

Het is tijd om te stoppen “met de moed op te geven” wat betreft ouder worden…
en te beginnen met hèt natuurlijk supplement dat jouw jeugd weer 

binnen handbereik brengt

En je hoeft mij zelfs niet te geloven...
Talrijke klinische studies bewijzen het en dit is hoe enkele klanten erover denken...

Waarom is Organico Turbo Collageen Beter?

Ten eerste, besloot ik mijn lichaam-herstellende Organico Turbo Collageen eiwit superfood hier in Nederland te laten produceren en te verpakken volgens de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) en GMP normen... Eigenlijk sta ik er op dat al mijn producten hier in Nederland worden geproduceerd en de normen zelfs overtreffen, dus dat was niet zo een moeilijk besluit!

Ten tweede, besloot ik om vulstoffen en kunstmatige ingrediënten uit te sluiten. Ik zou niet willen betalen voor “rommel” ingrediënten die gewoon iemands winstmarge verhogen en ik verwacht ook niet dat jij dat zou willen.

Ten derde, besloot ik het beste collageen (PEPTAN®) eiwit dat beschikbaar is, te gebruiken, in plaats van mijn kosten te drukken door collageen van inferieure bron te gebruiken...plus, ik heb er nog enkele superieure voedingsstoffen aan toegevoegd, hetgeen Organico Turbo Collageen uniek maakt.

De 4 natuurlijke ingrediënten in Organico Turbo Collageen zijn:

1) De gepatenteerde, natuurlijke bioactieve PEPTAN® collageen peptides, die speciaal geoptimaliseerd zijn voor de verbetering van de huid en reductie van cellulitis, met wetenschappelijk bewezen resultaat.

2) Bosbessen zorgen, in combinatie met de bioactieve PEPTAN® Collageen Peptiden, voor een stevige huidstructuur voor elastine en een goede aanspanning, zodat je huid niet uitzakt of kreukt...zodat ze zacht en soepel is... en er niet dun uitziet...
terwijl je lichaam profiteert van de gezondheidsvoordelen van de krachtige antioxidanten... 

3) Vitamine C is een van de best bestudeerde cosmetische ingrediënten, die de huid écht verbetert. Vitamine C is volgens klinische studies, voor 56% net zo effectief is als botox om expressierimpels te verminderen... 

4) Ik gebruik Glucosamine om er zeker van te zijn dat bepaalde gelaatsuitdrukkingen geen blijvende fijne lijntjes en rimpels veroorzaken. Een voedingssupplement op basis van glucosamine kan van binnenuit rimpelvorming tegengaan.
Glucosamine is ook één van de bouwstenen van bindweefsel. Dat stijve spieren en gewrichten baat hebben bij glucosamine is inmiddels alom gekend en aangetoond. Het helpt om de tussencelvloeistof weer te laten toenemen. In het gewricht vormt dit een soort stootkussen tussen de beide delen van het gewricht en voorkomt het slijtage, pijn en ontstekingen.
In de huid zorgt dit aantrekken van vocht voor volume en een goede vochtbalans. 

Ten vierde, insisteerde ik om het collageen op natuurlijke wijze te verbeteren door een proces dat hydrolisatie wordt genoemd. Ik ga je niet vervelen met details maar studies toonden aan dat dit de biologische beschikbaarheid van collageen tot 300 % verhoogt. Met andere woorden, je lichaam kan deze collageen 3 keer zo goed gebruiken!

En tenslotte, Ik stond erop dat het geur -en smaakloos zou zijn. Je wilt toch niet het gevoel hebben dat je een geneesmiddel inneemt, toch? Natuurlijk niet ! En als je iedere dag gewoon een lepeltje kan vermengen in je favoriete drank (of zelfs gewoon water), zal je nooit enig verschil merken!

Wanneer je er ooit van gedroomd hebt om er weer jonger uit te zien en je weer jonger te voelen… maar je bent het beu massa’s geld uit te geven aan crèmes, pillen en andere “mirakel oplossingen” die gewoon niet werken… dan ben je aan jezelf verplicht om mijn lichaam-herstellende Organico Turbo collageen eiwit vandaag te proberen.

Het is het meest natuurlijke middel om je lichaam te helpen met het herstellen van je spieren, je huid en je beenderen om zo... de focus en energie die je jaren geleden had, terug te krijgen... en om te kunnen genieten van het plezier wanneer mensen je vertellen hoe veel jonger en slanker je er uit ziet!

Zuiver, natuurlijk collageen eiwit is dé sleutel om je lichaam te
beschermen tegen tekenen van veroudering.

Vandaag kan je Turbo Collageen proberen voor slechts €45,95 
(normaal €59,95)

“Indien Ik Had Geweten Dat Je Tientallen Jaren Jonger
Voelen En Er Jonger Uitzien Zo Makkelijk Was, Dan Had Ik
Dit Al Veel Eerder Gedaan!”

 • Behoud gladde, soepele huid, gezond haar en nagels
 • 98% zuivere eiwitten voor extra spier- en gewrichtsondersteuning
 • Beduidende vermindering van cellulitis
 • Repareert de wand van je spijsverteringssysteem
 • 98% zuivere eiwitten
 • Met PEPTAN® bioactieve collageen peptides (6665mg), bosbessen (911mg), vitamine C (50mg), glucosamine (98mg)
 • 1 maand voorraad - smaakloos en mengt makkelijk in water, koffie, smoothies of andere drankjes
Vandaag slechts:

Gebruik Coupon Code COLLAGEEN15 voor 
15% Extra Korting op de bestelpagina

Deel desgewenst deze pagina wanneer je gelooft dat
dit supplement een vriend of kennis kan helpen.

*Abonnement maandelijks eenvoudig opzegbaar per email.
60 dagen niet-tevreden-100%-geld-terug-garantie.
Beperkte voorraad: slechts één bestelling per klant.
Inclusief picking&verzendkosten (€6,95)

OVER ORGANICO LABS

Na haar eigen ervaring van totale transformatie, heeft Katja Callens haar leven toegewijd om honderdduizenden anderen te helpen met afslanken en een optimale gezondheid te bereiken, dmv. verbeterende eetgewoonten, het juicen van groeten en superfoods, en aanvullende premium voedingssupplementen. Ben jij de volgende? En het beste is, dankzij Organico Turbo Collageen gaat dit sneller, makkelijker! Voor meer boeiende tips om je gezondheids-, fitness- en lifestyle doelen te bereiken, kan je Katja te pakken krijgen op haar populaire blog van Het MDP of via organicogreenjuice.com.

Ingredienten | BESTEL NU! | Disclaimer | Privacy Policy
© 2009-2022 Organico Greens. All Rights Reserved


Retour Beleid

Organico Labs Garantie: Organico streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 60-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de beste Krill olie is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie. Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 60 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

Neem contact op met het Organico team via [email protected] van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen Organico-factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren. Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico Krill zoals aangegeven te drinken.
Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.

KWALITEITSGARANTIE ORGANICOLABS SUPPLEMENTEN: Organico Turbo Collageen is een PREMIUM collageen supplement waarvan je precies weet waar het vandaan komt en wat er precies inzit. Alleen de beste bioactieve PEPTAN® B collageen peptides: De bioactieve PEPTAN® B Collageen Peptiden kunnen het huidmetabolisme stimuleren en het verlies van de collageen extracellulaire matrix van binnenuit tegengaan. Consumenten die de natuurlijke bioactieve PEPTAN® B Collageen Peptiden innemen, speciaal geoptimaliseerd voor anti-aging toepassingen, krijgen een merkbaar vastere en gladdere huid met minder rimpels.

Het positieve effect van bioactieve PEPTAN® B Collageen Peptiden blijkt ook in een verbeterde structuur van het huidoppervlak, vermindering van cellulitis en een snellere nagelgroei met opmerkelijk minder splitsen van vingernagels.
Verschillende wetenschappelijke RCT-experimenten (gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde onderzoeken) onderzochten het potentieel van bioactieve PEPTAN® B Collageen Peptiden.

De verschillen in kwaliteit van diverse supplementen is enorm. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke specifiek bedrijf alleen de beste premium supplementen aanbiedt. Zeker voor voedingssupplementen geldt dat je meestal ontvangt waarvoor je betaalt.

Onze research-, ontwikkelings- en produktie-kost is meestal hoger dan de gemiddelde verkoopprijs van online 'supplementen en drogisten' shops voor een supplement... Dergelijk supplementen (meestal ingevoerd uit China of VS) zijn echter een verspilling van je tijd -- en geld en kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. OrganicoLabs produceert en verdeeld enkel PREMIUM voedingssupplementen.

Wij verplichten u op geen enkele manier om OrganicoLabs supplementen te gebruiken. Bestel enkel bij OrganicoLabs wanneer u kwaliteit en resultaat verwacht. Doe uw eigen onderzoek en laat u niet misleiden. Op al onze PREMIUM supplementen hebt u een 60-dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

DISCLAIMER:
Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit of officiële gezondheidsinstellingen van de overheid. Voedingssupplementen zijn NIET bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor mensen met medische aandoeningen. Gebruik enkel zoals aangegeven, als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener om advies over een medische aandoening, een vermoedelijke medische aandoening voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma of voordat u een supplement neemt of ermee stopt. Alle vermelde studies en/of gezondheidsvoordelen hebben enkel betrekking op, en zijn enkel van toepassing op de specifiek vermelde studies met de hierin specifiek vermelde ingrediënten. Op geen enkele manier hebben deze vermeldingen betrekkingen op een specifiek voedingssupplement van Organicolabs, noch de bedoeling te insinueren dat gelijkaardige resultaten zoals vermeld kunnen behaald worden met voedingssupplementen. Organicolabs kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze site of voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt of vermeend te worden veroorzaakt, direct of indirect door het gebruik van, een behandeling, actie of toepassing. Getuigenissen, casestudy's en voorbeelden op deze website zijn resultaten die aan ons zijn doorgestuurd door gebruikers van onze supplementen, en weerspiegelen mogelijk niet de typische ervaring van de gebruiker, zijn mogelijk niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om een bepaald resultaat te vertegenwoordigen of te garanderen dat iedereen dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen.

Een voedingssupplement is GEEN medicatie en is enkel bedoeld als een gezonde aanvulling op een gezonde levensstijl.

Chinese (Simplified)EnglishSpanishPortugueseFrenchGermanItalianRussianDutch


>